- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Március óta használom szinte naponta. Nagyon szeretem, és eszembe sincs lecserélni, pedig azóta és addig is több eszköz is volt a kezemben. Tényleg olyan írni, rajzolni rá, mint ha papírra írnék, és ez máshol egyszerűen nincs meg. Nagyon sok kütyü megfordult már nálam, de ez egyszerűen olyan prémium érzés, amit ritkán tapasztalni. Az egész teljesen ZEN, minden kézre áll, minden olyan, amilyennek lennie kell. Ja és imádom az online meetingeken, hogy real time tudok rajzolni és megmutatni a többieknek egy skiccet. Ez béta funkció, de egészen jól működik, és nagyon hasznos.
A kérdéseidre a válasz:1. Kicsit sem lassult be. Sőt, rendre jönnek olyan funkciók, amelyek hozzátesznek a működéshez. Például utáltam, hogy mindig meg kellet adnom, hogy melyik ceruzát akarom használni, most az új jegyzet hozza az előzőleg használtat. Tudom, kis dolog, nekem tetszik.
2. Én is számlára vettem, de az áfa bukó.
3. Egyszerre egy jegyzet lehet nyitva. Viszont abban kezel lapokat, kezel oldalakat, és vannak layerek is, ha szerkeszteni akarsz. Nagyon jó az egész, ahogyan ki van találva. Lehet a dokumentumok között másolni, de nem multitasking.
4. A kézzel írt szöveget text módba alakítja át. Ott tudod szerkeszteni, ha hibázna, és el tudod küldeni e-mailbe, szöveges üzenetként. Tehát szerkeszthető marad. Olyanokat tud, hogy ha bekezdéseket csinálsz, vagy felsorolást, azt is támogatja, de alapvetően szöveget támogat. Lehet persze PDF-esíteni, de én arra használom, hogy például lejegyzetelek valamit, és átalakítva megküldöm a kollégáknak. Vagy ha olyan helyen vagyok, ahol nehéz laptopot használni, kézzel tudok dokumentum törzsszöveget írni, amit később belemásolok a dokumentumba.
5. A/5 az oldalméret, de valóban nagyítható, de alapvetően ebben gondolkodj.
6. Lamym nekem nincs, én a gyári radírozós tollat vettem. Klasszul rögzül mágnesesen, megfelel a céljaimnak, és nagyon jó a fogása. A tollhegy kopik, kb. 2 havonta cserélem úgy, hogy elég aktívan használom. Adnak 9 hegyet hozzá (a tollhoz), és utána is lehet rendelni.
Mióta nekem van, már 3 ismerős rendelt: látták nálam, kipróbálták, megtetszett, és mindnek meg is van azóta is.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest