Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Érdekelne hogy miben marad el? (Xiaomi)
Gyorsabban tölt, nagyobb az akkuja, és lényegesen több a háttértár, és kevesebbet töltöt újra a memória droidon... nekem a Poco F5 113-ba fájt. És ez ugye töltővel, tokkal, fóliázva ennyi, igaz Kínából szóval nem kell gariztatni. Ha az országban veszem meg aszem 163-al nyitott hivatalosan. Ennyiért szart se kapnék Apple vonalon.
Attól nagyobb gáz ami iPhoneon van a hivásinfóban? Nekem egy évig volt meg az I11. Bő fél évig még úgy használtam hogy csak 100-as volt a hívás infója. 2024-ban cseréltem is.
Persze tudom most 2000 a lista, de még mindig ott tartunk, hogy semmit se lehet rajta állítani, szűrni.
Senki nem tudta megmondani hogy miért dobálta el random a hívásokat 2 simmel használva. 1 simmel semmi baja se volt. De keres rá nyugodtan az iPhone topikban a nevemre, mert több bajom is volt vele. A válasz az volt hogy ez ilyen. A P30, de előtte már a Honor 8 is dual simmel ment és semmi bajuk se volt.
A kijelzőn volt pár hajszálkarc. Pesten voltam vele személyesen 2 hivatalos szervizben és csak akkor cseréltek volna akkut meg hangszórót ha kijelzőt is. Több lett volna az egész mit amit a telo ért. Mostanában nem lesz iPhoneom az biztos.
De hogy pozitívumot is mondjak: kiváló volt vele a fizetés és a legjobb volt a töréstesztje nálam.
Majd ránézek hogy mennyivel tölti az iPhonet a Xiaomi töltő. Sztem max 10 watt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest