Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átcmkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Google Pixel topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Ez az, most rá jöttem mi hiányzott nekem a Play-ből, a reklámok
Azon kívül, hogy idegesítik vele az embert nem tudom, hogy mi értelme van, valaki rá szokott nyomni ezekre? -
Jagon
tag
Eddig is egy hulladék volt a Play...
A "felkapott" kategóriában 2-3 csillagos játékok, stb.
És mi az a kategória, hogy "legnagyobb bevételű"?!? Mióta releváns az, hogy mások mennyi zsetont szórtak el egy-egy játékra? -
moleculez
veterán
Aztán megint az erősebb kutya
baszikszaporodikKis indie fejlesztők alacsony budgeten nagyszerű appokkal majd megjobban a háttérbe kerülnek.
-
aprokaroka87
nagyúr
Miért érzem azt hogy lesz 5-10 nagyobb név, akik majd benne lesznek a listában.
Mindig ugyan azok.... -
clon
senior tag
Na-na van itt még előrelépes ha így haladunk akkor tárcsázás után a hívás indításakor majd jön egy 30mp-es videóreklám és ha lemegy akkor fogja indítani a hívást
A kijelző feléledésekor egy reklámbuborék majd feloldás után kis videóreklám és máris használhatjuk a telefont egy app megnyitására ami közben egy kis reklám ... -
jacis
nagyúr
Rohadtul hiányzik. Lassan veszünk egy eszközt ami egy reklám minden porcikájában és még telefonálni is lehet vele.
-
adamklark
senior tag
erre várt mindenki.. viccen kívül hányszor fordult elő bárkivel is hogy felugro reklámra kattintott? én automatikusan zárom be
-
janeszgol
félisten
De jo, koszonjuk. Bar jobban orultem volna, ha normalis szures es temazas lenne a Playben. Tuti vannak meg olyan egyszer fizetos jatekok, melyek erdekelnenek engem, de nem talalom ezek miatt.
-
FattyDove
őstag
Évente 2-3x nyitom meg a play store-t, akkor is fixen keresek rá valami appra. Valahogy csak kibírom.
-
razorka777
veterán
Fantasztikus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest