- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Nálam szintén SGW4C - t váltott ez az óra. Én imádtam, sőt most először éreztem azt, hogy soha nem lesz már szükségem WearOS vagy WatchOS okosórákra. Az, hogy naponta kellett tölteni órát és telefont, borzalmas volt.
Nekem nagyon bejött a Redmi Watch 4, tökéletesen elég volt, ami tudott.
Ami miatt mégis eladtam:
1. Nem találtam számomra megfelelő/tetsző óraszámlapot
2. Nem tetszett a teljesen sík képernyőMost Huawei Watch Fit 3 - at vettem, ez viszont egy számomra fontos funkcióban gyengébb (értesítés törlése órán, nem kezeli telefonon is = ezt a Redmi tudta).
Erősen gondolkozom, hogy veszek egy Redmi Watch 5 - öt. Ennek már szebb, ívelt kijelzője van.
-
PACSA75
őstag
Sajnos semmi extra. Sok van már, de valahogy egyik sem jön be igazán, nincs wao hatás. Ami szép, azon kevés az infó, amelyiken megvan minden ami kell, az meg csúnya. Valahogy mindig a Green with envy - re térek vissza, mert rajta van minden infó (ami nekem kell), nagyok a karakterek (szemüveg nélkül is megfejtem), de nem túl szép.
-
PACSA75
őstag
Vannak már új óraszámlapok a gyári MiFitnessben, érdemes visszarakni?
-
PACSA75
őstag
Én már régen meguntam, elengedtem az órás fizetést. Azaz a covid elvette a kedvemet, mikor mindenféle plexin, lyukon át kellett dugjam / elfordítsam a karom, hogy óralappal lefele nézzen a terminál irányába. Számomra a telefonnal kényelmesebb a fizetés. Úgyhogy amiatt biztos nem fogok órát cserélni.
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #705 üzenetére
Én már mindent engedélyeztem, és ahogy írtam, néha mutatja az üzenet tartalmát, máskor meg bizalmasnak írja.
Az üzemidő azért ennyi, mert minden aktív rajta + AOD (ha már okosóra, akkor ne legyen buta😁). Teljesen jó ez így, én elégedett vagyok, főleg az 1 naphoz képest, ami a többivel volt.
-
PACSA75
őstag
Semmi gond nincs (a fenti zavaró tényezőn kívül). Ez az óra szuper. Éppen azt tudja, amire szükségem van. Soha még nem dobta el a bt kapcsolatot. Minden értesítés azonnal bejön órán is. Imádom, hogy ha az értesítést "mellőzöm" órán, akkor telefonon is eltűnik az értesítési sávból.
A telefon ébresztőjét le tudom állítani óráról. És az egy hetes üzemidő, isteni. Ezelőtt Samsung és Apple óráim voltak, de az, hogy naponta kellett az órát is tölteni a telefonnal együtt, az borzalmas volt.
Meglepő, de ez a 30 ezer forintos óra nekem jobban bejön, mint a csúcs szarok😁. -
PACSA75
őstag
Mióta a telefonom (Pixel 8) Android 15 re frissült (de lehet előtte is) az órán az értesítéseknél (gmail, Outlook, WhatsApp) nem jeleníti meg az üzenet tartalmát, csak annyit ír, hogy bizalmas információ (vagy valami hasonló). Ami érdekes, hogy nem minden alkalommal, azaz néha látszik a teljes tartalom.
Van valami ötlet, mit lehet / kell beállítani, hogy mindig lássam a teljes szöveget? Nálatok is így működik? -
PACSA75
őstag
válasz
boda.adam967 #663 üzenetére
Nem tudok olyan megoldásról, ami hatástalanítja a gombot. De talán el tudod kerülni ezt a kellemetlenséget, ha a jobb kezedre teszed addig az órát, amíg edzel. Így a gomb a felkar irányába mutat, azaz nem nyomódik meg.
-
PACSA75
őstag
válasz
kárátékutyá #651 üzenetére
Én is Shein - ről vettem szijakat. Teljesen jók.
-
PACSA75
őstag
Ha letakarod a tenyereddel, azonnal kikapcsol a képernyő.
Számológép eddig volt minden órámon, de mindig inkább a telón használtam. Nekem ehhez kicsi az óra kijelzője (meg az ujjaim sem túl kicsik). De el tudom képzelni, hogy ez hasznos lehet. Sajnos erre még nem láttam megoldást.
-
PACSA75
őstag
Szerintem off topik, de nem halunk bele. Viszont így még furább a kérdésed. Marketplacen 5000 forintért is láttam, de 15000 ezerért patika állapotban láttam ezt a modellt. Komolyan el tudod képzelni, hogy valaki ennél olcsóbban, kicseréli a kijelződet? Ha ennyire ragaszkodsz ehhez a típushoz, vegyél másikat.
-
PACSA75
őstag
Az órát nem állítottam alaphelyzetbe, csak egyszerűen visszaraktam a gyári appot, majd bejelentkeztem. Az appban nem látja helyesen ezeket a mókolt óralapokat (csak fekete háttér), de az órán meg látszik és lehet cserélni is.
De végül kipróbáltam, amit írtál fennebb és valóban lehet aktiválni az alkalmazásértesïtéseket. -
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #501 üzenetére
Nekem Google Pixel 7a készülékem van, és nagy nehezen megtaláltam azt a helyet, ahol korlátlan hozzáférést tudtam adni az értesítéseknek (azon kívül, amit te leírtál).
Csatolom a képet: -
PACSA75
őstag
A napokban Marketplacen láttam eladó sorban egy ilyen órát (azaz többet is😁). A képeken azt láttam, hogy számomra teljesen ismeretlen óraszámlapok voltak rajta. Valaki ismer már megoldást a stock óraszámlapokon kívüli letöltésre?
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #439 üzenetére
Így legalább néha van egy - egy bejegyzés ebben a topikban😁. Nem lesz pörgős ez a téma, mivel amúgy meg nincsenek gondok ezzel az órával.
-
PACSA75
őstag
Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani az ébresztés szinkronizálást.
Mivel az óra a karomon van éjszaka, kényelmesebb lenne azon kikapcsolni az ébresztést. De azért a telón is legyen aktív, viszont nem szeretném külön kikapcsolni mindkét eszközön.
Ez nagyon jól működött WearOS és iOS-en is. -
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #426 üzenetére
Megjött nekem is a frissítés. Egyelőre semmi újat nem hozott, de nem is volt semmi gond🙂. Viszont néhány tetszetős óraszámlapot azért hiányolok. Remélem bővül azért még a felhozatal.
Ma láttam a Huawei Watch fit 3 at (Tech2), tetszetős darab. Ha ezt megunom, valószínűleg az lesz a kövi, amit venni fogok. Végre jönnek a jobbnál jobb szögletes órák. Nekem nem jön be a kerek óra. 80%-ban szinte mindig az Apple Watch miatt mentem át iOS re.
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #405 üzenetére
Nekem első bekapcsolásnál már feldobta a frissítést. Azóta nincs új.
Remélem ez most megoldja a problémádat. -
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #399 üzenetére
A MiFitness - en belül csak ez az egy pipa, ami erre vonatkozik:
A többit engedélyt a telefon beállításában keresd és adj meg mindent a MiFitness - nek.
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #394 üzenetére
Én Pixel 7a-val használom. Tökéletesen kezel / látszik / bejön minden értesítés.
Szerintem is telefon beállítás lesz a ludas.
Alkalmazás (MiFitness) / értesítés engedélyeket nézd át, legyen minden engedélyezve. -
PACSA75
őstag
Szerintem is ez egy meglepően jó okosóra. Éppen azok a funkciók vannak benne (és működnek is), amikre valóban szükségem van. És még szép is.
Évek óta hagytam magam elcsábúlni a "leg" okosabb órák irányába, mert, hogy EKG meg vérnyomásmérő, meg egyéb marhaságok, amik amúgyis csak informativ (vagy dekoratív) jelleggel léteznek és működnek a csúcs órákban.
Üzenetre is ritkán válaszoltam órán keresztül (persze azért volt rá precedens).
Szóval ez most az ami kell és annyit tud amire valóban szükségem van. -
PACSA75
őstag
Nekem most ez van rendelve (plusz egy szilikon szíj):
Nem rossz az ár 😁.
Arra kell figyelni, hogy megfelelő mennyiségű terméket kell rendelni (kb 5000 - 7000 forint értékben), hogy a szállítás ingyenes legyen (ami 1000 - 2000 ft lenne egyébként). Tehát érdemes gyűjtögetni a szükségleteket (nyilván nem óraszíjat rendelni ekkora értékben). -
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #344 üzenetére
Ez valami beállítás lesz. Nálam szépen olvasható a teljes szöveg. MiFitben nálam minden be van kapcsolva (és órán is) az értesítéseknél:
Amúgy androidos vagyok.
-
PACSA75
őstag
Nekem nagyon bejön ez az óra. Samsung GW4 Classic - ról váltottam, ami a 46 mm - ével nem volt egy kis óra, de ez még ahhoz képest is hatalmasnak tűnik 😁, és mégsem kell naponta tölteni, sőt.
Nem is számítottam rá, hogy ilyen jól kezeli az értesítéseket, azaz ha eltörlöm / mellőzöm az órán, akkor telefonon is eltörli az értesítési képernyőről. Nekem ez fontos volt, hogy ne kelljen mindkét eszközön ugyanazt a műveletet élvégezni. Szóval egyelőre jobb mint amire számítottam.
Viszont egy jó / jobb / szebb számlapot azért hiányolok. Remélem készül majd olyan, ami bejön nekem. Jelenleg a "Green with envy" - t használom, mert ez szinte az ami nekem kell, csak az idő karakterei lehetnének kisebbek, mert így most nagyon nagy / bumszli. -
PACSA75
őstag
A sok csoda szuper hiper órák után, vettem én is egy ilyen Redmi Watch 4 - et, mert meguntam a napi töltést.
A kérdésem az lenne, hogy van e valami külső apk (a Mi Fitnessen kívül), amivel lehet számlapokat letölteni? A MiF en nem találtam olyat, ami 100% ban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkal többet tud a Redmi filléres GPS órája, mint amit az ára sejtet.
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest