- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreg
aktív tag
Üzemidöben nagyon király ez az óra,mindent is monitorozva,heti 1-2 GPS-es edzéssel,reggel 5-től este 8-ig AoD-al bír nekem 8-9 napot...ez szvsz kiváló. Ha jól értem az a problémád hogy az óralapokról nem lehet elindítani alkalmazásokat. Nos,a gyárilag elöretelepitettek közül 3 is ilyen és a letölthetöek között is van amelyiknél be lehet valamit állitani (jellemzően az edzéseket lehet indítani). Ezen a téren lehetne jobb nyilván de ennyi pénzért ez ennyit tud. Minden másban jó.
-
kreg
aktív tag
A Mi Fitnessben átvariálták az óraszámlapok csoportositását és ahogy nézem van jó pár új is.
-
kreg
aktív tag
Tegnap jött egy frissítés az órára.
-
kreg
aktív tag
Valaki kapott mostanában frissítést erre az órára?
-
kreg
aktív tag
Érdekes bugra (?) lettem figyelmes. A telefonon az ünnepekre tekintettel kikapcsoltam az ébresztést,ennek ellenére az óra minden reggel ébresztőt fúj... csakhogy az órán nincs beállítva ébresztés. Amikor megvettem beállítottam egyet hogy kipróbáljam,pár napig használtam aztán töröltem. Az időpont ugyanaz volt mint a telefonon,így fel sem tűnt eddig hogy miért brekeg minden reggel.
Elég furcsa. -
kreg
aktív tag
Úgy tűnik a Mi Fitness alkalmazás kissé meghibbant. Bár az óra szerint mindent beállitott cél teljesítettem ma,az alkalmazás alaposan le van maradva és nem is hajlandó frissíteni a statisztikát. Pl szerinte kb 3400-at léptem ma,az óra szerint majd 10 ezret és biztos hogy az utóbbi van közelebb a valósághoz. Remélem rendbe jön majd😉
Az egész mai teljesitményem 4 kekszet ér szerinte, miközben tegnap hasonló körülmények között 3 csirkecombig jutottam. Jól nézünk ki...🤪 -
kreg
aktív tag
Apróság,de azért bosszantó: nem értem miért jön meg minden Messenger üzenetröl kétszer az értesités az órára? (nyilván nem az óra tehet róla,ezt azért sejtem😊)
-
kreg
aktív tag
válasz
Jack Oneill #649 üzenetére
Akár egy ilyen is lehet egy alternatíva mert ez alatt a vacak alatt pár óra után kezd viszketni a kezem.
-
kreg
aktív tag
Vett már valaki utangyártott szilikon vagy szövet szijat ehhez az órához? Miután sikerült elszakitanom a nemrég vásárolt fémszijat,vissza raktam a gyárit de továbbra sem igazán jön be. Valahogy nem kényelmes,túl vastag és merev. Hátha van hozzá kényelmesebb (a fém szijat most hanyagolom egy ideig).
-
kreg
aktív tag
válasz
this is life #626 üzenetére
Nekem még sosem jelezte.
-
kreg
aktív tag
Van valakinek ötlete arról hogy az úgynevezett vitalitási pontszámokat hogy számolja az óra ill. az alkalmazás? Amikor megvettem, még adott pontokat egy darabig,egyre kevesebbet,de már hetek óta 0 pontom van. Az érdekes az hogy ugyanúgy dolgozom heti 5 napot (és ez nem ülőmunka), kijárok hetente kétszer futni,szóval nem fekszem egész nap hetek óta.
Persze lehet ezek nélkül a pontszámok nélkül élni,csak furcsállom a dolgot. Valamit ki vagy nem kapcsoltam be? -
kreg
aktív tag
Üdv,én szeretem ha ténylegesen is oraként funkcionál az eszköz,tehát mutatja az időt anélkül hogy feloldanám. Egyébként ilyen xiaomis okosságként az AoD minimál fényerőn megy alapértelmezetten ami egy félig lesötétitett szobában még elmegy,amúgy nem. Kulteren vagy erős világitásnál fel kell emelni a kezed és akkor némi spéttel ugyan de szépen mutatja az időt,de csak max 20 másodpercig. Utána vissza a homályba. Elsőre elég szokatlan volt,de már megbarátkoztam vele.
Az üzemidőt se vágja hanyatt,nálam 8-9 napot elmegy egy feltöltéssel,úgy hogy mindent is monitoroz folyamatosan. -
kreg
aktív tag
Nem igaz pörög ez a topik ahogy nézem szóval akkor feltennék egy kérdést: az AMOLED kijelzőknél téma szokott lenni a beégés,itt mennyire állhat fenn ez a veszély? Nálam reggel 5 este 20 között megy az AoD...és ez nem mozog sehova ahogy láttam.
-
kreg
aktív tag
-
kreg
aktív tag
válasz
Jack Oneill #598 üzenetére
Nekem ez már a múlt héten csütörtökön lejött (2.2.83.)
-
kreg
aktív tag
válasz
Jack Oneill #583 üzenetére
Nálam is. Nem szeretem hogy ha kell ha nem felébred a kijelző, márpedig meló közben ez elkerülhetetlen,úgy hogy kilőttem én is. Az akksiidőnek is jót tesz (bár az amúgyis elég jó szerintem)
-
kreg
aktív tag
válasz
Dottorei #577 üzenetére
Köszi, nem fontos annyira. Itt van a Redmi elég jól el vagyok ezzel,a kicsi Mi Watch Lite nem igazán előnyös már a szememnek...
Ami a Redmi Watch 4-et illeti,egy dolgot hianyolok belőle (egy számológépen kívül). hogy nem lehet a fő képernyőt manuálisan kikapcsolni, legalábbis én nem jöttem rá hogy kell. Ha 20 másodpercre van állitva akkor annyi ideig mutatja a dolgokat,akkor is ha épp nem kell.(persze,állithatom 5 másodpercre is,de az meg legtöbbször kevés) -
kreg
aktív tag
válasz
Jack Oneill #543 üzenetére
Ha csak lassan reagálna az nem zavarna...az óraszámlapnál én is észrevettem már. De ez AoD, ez tré. Fogalmam sincs mit lehetne vele kezdeni.
-
kreg
aktív tag
2 napja használok egy ilyen órát én is, alapvetően minden oké, nagyon tetszik. Egyetlen problémát találtam,de az elég bosszantó: az AoD meglehetősen xiaomi-sra sikerült... Konkrétan erős fényben, automata fényerőszabályozás mellett hol lehet látni hol nem. Amikor nem,akkor is ott van persze nagyon halványan, aztán random vált,kis darabig látható aztán megy vissza a sötétbe. Tegnap teszteltem, többször is lemértem, mozdulatlan kézzel max 28 másodpercig bírta,aztán ment vissza a szinte teljes láthatatlanságba. Hát ez így elég tré, nem értem miért nincs valami köztes fokozat,amivel még látható lenne az idő (mégiscsak egy óra ez...).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkal többet tud a Redmi filléres GPS órája, mint amit az ára sejtet.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest