- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Köszi mindenkinek a reakciókat. Nyilvánvalóan különbözőek vagyunk, más szokásokkal, ezért is kérdeztem, hogy miért fontosak ezek a dolgok.
Én magam itthon vezetékes fejhallgatót használok, de semmilyen más helyen fel nem merül bennem, hogy mondjuk zenét hallgassak vagy valami videót nézzek, így igazából csak kocsiban szoktam nagyon ritkán egy nagyon egyszerű bluetooth headsetet használni.
Ugyanakkor sportolás vagy utazás közben is kényelmesebbnek gondolnám a vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót, de érthető, hogy nem szeretne valaki erre is külön áldozni, pláne, ha ezek szerint még jóval drágább is egy vezetékesnél.
Mivel az otthonomon kívül nem hallgatok zenét, ezért semmilyen zenefájlra vagy zenemegosztó dologra nincs szükségem a telefonon. Sokat fotózom, de alapvetően a tárhely eddig mindig elég volt, amit a telefon maga nyújt. Biztonsági mentésként még olyan régimódian külső merevlemezre mentem a képeket, így tárhelyet is tudok felszabadítani, és felhőszolgáltatásokat sem kell igénybe vennem ilyen célra.Köszi még egyszer.
-
Gynt
tag
Nem bántásból vagy kötekedésből kérdezem, de a jack csatlakozó hiánya tényleg ennyire probléma? Fülhallgató vagy fejhallgató használata miatt kellene gondolom, de egy mobileszközhöz nem egyszerűbb és kényelmesebb egy vezeték nélküli fül- vagy fejhallgató?
Ugyanígy nem értem az sd-kártya hiányát? Miért kell még ennél is több tárhely? Valaki írta a zenéket és a filmeket; pár filmet, néhány zenét még megértek, de miért kellene száz gigabájtnyi filmet, zenét tárolni egy telefonon?Egyszerűen ezek a dolgok (jack, sd kártyahely) kezdenek kihalni a telefonokból, ez egy tendencia szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest