- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
niklebi #1173 üzenetére
Így csináltam ahogy leírtad. Minden xiaomi telómnál első dolgom volt nyitni, de azokon nem volt gond miui alatt. Minden megvan csinálva, bevagyok jelentkezve a fiókba, fejlesztői menüben is beállítva az usb meg ami kell és mobilnettel próbalva hozzáadni, de az appban ez nem akar összejönni sehogy sem... Pedig este 18kor próbálgattam legtöbbször ahogy írták és sosem engedi.. Felraktam most ezt az 5.3.34 es verziót abban is valami limitet irkál.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogyan kaphatnám meg a nyitás engedélyt erre a szarra? Már vagy másfél hónapja nyomogatom abba a xiaomis appban ,hogy megkapjam, de folyton csak a baromságokat írja... Hát az idegtől megfulok, hogy még egy adawayt meg viper4androidot nem tudok felrakni... Vagy nem hivatalos úton kilehetne valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontású OIS-es főkamera, eSIM, nagy tárhely, remek kijelző, jack csatlakozó, infra, gyors töltés és töltő. Az idei Redmi Note széria sztárja lehet az 5G-s Pro modell.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest