Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
kbyte1024 #164 üzenetére
Félreértesz
Én sajátként 2021 őszi Redmi 9T-t használok, és jelen pillanatban még elégedett vagyok vele. Majd elmúlik
(+ a cégesem egy 2020 augusztusi Samsung A10, ami egy borzalmas rettenet, abban egyébként 2 db sim van, estére jellemzően 15-30% körüli kakaó van benne)
Nem vagyok PowerUser, amint azt a 163-as hsz-ben lévő screenshot-on láthatod, ma este 19:17-kor 88% volt a 9T-ben. Jellemzően egyébként ilyenkor 60-70%.
A hsz lényege nem ment át: nem mindenkinek fontos a gyorstöltés, mert nem mindenkinek kell töltőért kapkodnia.
Köztudott, hogy töltésben Xiaomiék sokkal előrébb járnak.
-
-
GuruZone
őstag
válasz
kbyte1024 #144 üzenetére
szia, Note 13 Pro, 1 napja nyúzom. A Pixel 7 Pro-ban lévő Tensor procinál gyorsabban pörög, főleg play store-os telepítéseknél látni.
Minden fasza vele. Az ajándék* 6.5 littyós AirFryer miatt húztam be gyorsan, ha nem válik be, továbbadom a lányomnak. Xiaomi12/13, Pixel 7 Pro után teljesen korrekt. Nyilván a videós képességek gyengébbek (4k 30fpa videó).Mélyvíz: egy nagy negatívum számomra , nem engedi nyitni a bootloadert, pedig még MIUI van rajta.
* Tudom, 159.990 Ft a teló, de ez hivatalos forrásból van... láttam , hogy a megbízható szürkeimportos ár 120.000 Ft alatt van...
[ Szerkesztve ]
-
-
noisia
aktív tag
Jaaa értem. Hát nemtom, nekem majdnem mindenhol van wifi, ahol meg nincs, ott meg megy a net, lehet telefonálni. Senki nem panaszkodott még, hogy nem hall rendesen. Bár nyílván ha ezzel vannak tele a fórunok, akkor ez egy valós probléma lehet. De akkor én makker vagyok, mert még sosem volt problémám
... céges teló, ingyen volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kecsesebb és kisebb az új alap Redmi Note elődjénél, viszont árat nem változtatott, csak pár apróságot.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával