- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
Ez a széria nem sikerült jól, nekem 13T van, ilyen probléma nincs (nagy meleget nem szereti mondjuk, meg nem egy kategória). Feleségem soha nem akart egy telefont sem lecserélni, mindig én mondtam neki, hogy váltson, Poco M3-al bírta évekig, nah most ezt 1 hónap alatt már nagyon le akarta cserélni (igaz előtte csak tartalék telefon volt a fiókban, mert jó neki az M3, csak az meg deadboot lett)
-
n2066
tag
Mivel eu-s nem tud rögzíteni telefonhívásokat. Az indiai rom tudja. Én nindig a Google fiókot használom így minden készüléken mindig bejelentkezés után névjegyek naptár bejegyzések keep jegyzetek rögtön használható belátható az új teló. A szükséges appokat meg letöltöm pay áruház ból, a felesleges bloat ware kuka adb-vel. Bár OnePlus -on sok gyári app alapból törölhető.. sokkal jobban testre szabható mint a one UI vagy hyperOS. . Ikonok színe formája, átmenetek stb.. alapból nincs sok bloatware sem rajta.
-
-
-
gjoco1
addikt
Nem .
Nekem is nagyon idegesítő a sz@romiról /ra a mappa másolás .
Egyébként nem a win10 hibája szerintem . Volt egy ilyen telcsim + két Note11 Pro ugyan ezt csinálja / csinálta . . Komplett mappa másolása kész idegroham . .Ha esetleg megindul egy mappa koplett másolása , akkor volt , hogy félúton megszakadt . Ha esetleg ment egyből a mappa másolása , már a következő nem . . Halál .
Samsungos vagyok amúgy . Egy Not10+ ot használok fő telefonnak már négy éve és annál a mappa komplett másolása nem probléma .
Legfőképpen az oda másolásnál tapasztaltam . Kimentést ritkán készítettem . . De a telóra mappástól másolás szenvedés .
Azt úgy oldottam meg , hogy létrehoztam azt a mappa nevet , és a gépen lévő mappát megnyitva és kijelölve az elemeket , úgy hatékonyabb - gördülékenyebb - akadás mentsebb . Fordítva is lehet megoldás . -
-
zsola400
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- alza vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged