Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Tovább kutakodva az van, hogy nem teljesen világos a dolog, nagyon kevés az infó, csak fórumokon van erről ez meg az. A fenti helyzet, amiről írtam, korábban volt, állítólag kijavították. De olyan verziót is olvastam, hogy kínai belpiacra szánt telefonokra tettek global ROM-ot és árusították. Ez a szürkeimportos telefonokra vonatkozhat. De valami hasonló sztori lehet, amiről írtam, mivel az engedélyezett wifi-frekvenciák országonként változhatnak, a wifi-routerben is be kell állítani az országot. Tehát valszeg valóban itt nem stimmelhet valami az 5 GHz-es tartomány beállításaival, ezért vannak nehézségek a csatlakozással.
-
v.attis
őstag
Mi is maradunk így, korlátlan mobilnet csomagja van, azzal hallgat zenét bluetooth fülessel.
Arra, hogy egyeseknek problémázik, másoknak nem: Poco X3 Pro-m volt. Azt kétféle kijelzővel szerelték, az egyiknél jelentkezett szellem érintéses hiba, a másiknál nem. Esetleg ilyesmi felmerülhet a wifi/bt chippel is, mondjuk 2 vagy több beszállítótól veszik és van amelyik nem százas akár képességet, akár minőséget tekintve. -
wéercé
junior tag
Igen, ezt már mi kitárgyaltuk nemrég.
Most csak azért hoztam szóba ismét a dolgot, hátha valaki másnak is van tapasztalata ezzel kapcsolatban, talán movax kollégának is, ezért írtam ismét a témában.
A router dolgot most már teljesen kizártam, ezért nem a router topikba írok.
Napok óta böngészek a problémával kapcsolatban, ha valamit találok kipróbálom, állítgatok amit csak lehet, de egyenlőre nincs megoldásom sajnos.
De hátha valakinek itt.........
Talán olvassa a hozzászólásainkat. -
movax
őstag
Egy hét éves TP-Link routeren toljuk otthon családilag több generációnyi Redmi/Poco telefonokkal, 2,4 és 5 GHz-en vegyesen, a munkahelyen meg szintén vannak Redmik, soha semmi gondunk nem volt a wifi-kapcsolattal, sem a stabilitással, sem a sebességgel, sztem ez nem telefon-probléma lesz.
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszi a választ!
Megfordult a fejembe a router gond nekem is, de mégsem gondolnám hogy az lenne, mert elég sok mindent használunk erről a routerről minden gond nélkül.
Nejem telefonja+tabletje+laptopja, gyerek telefonja+laptopja+játékkonzolja, IP kamera, valamint megpróbáltam a régi telefonommal is, de egyik készülékkel sincsen wifi probléma.
Hát egyenlőre nézegetem, aztán meglátjuk.
Csak sajnos az állandó képernyőzár feloldásba és zárásba merül a telefon feleslegesen.
De hát ez van. -
wéercé
junior tag
-
wéercé
junior tag
Rendben.
Köszönöm!
" Közben megoldódott ez a problémám, mert tegnap este frissítettem a telefont és a MIUI 14 helyett a XIAOMI HYPER OS települt fel rá és az android 13 helyett android 14 lett a telefonon, és ezzel a konfigurációval már nekem is írja a processzor típusát a telefon. " -
wéercé
junior tag
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszi a választ!
A telefon típust csak azért említettem, mert fogalmam sincs róla, hogy milyen akkumulátor van benne.
A többi részét a dolognak, értem, ezek szerint ez sem egyszerű téma.
Az eddigi telefonoknál, én mindig az éjszakai töltést használtam.
Lehet nem emiatt, de gyakran akkumulátor gondjaim lettek.
De simán lehet természetes elhasználódás is, amit nem lehet kivédeni.
Megpróbálok utánanézni és ezért próbálok érdeklődni, hátha én felhasználóként hibázok valamiben ezzel kapcsolatosan. -
wéercé
junior tag
-
wéercé
junior tag
Értelek.
Nem vettem rosszindulatúnak egyáltalán.
Hát ez a kettő van leginkább most az ismerőseim körében, akik elégedettek mindkettővel.
Hát én meg nagyon nem tudom.
Végül is ezekben az árkategóriákban esetleg érdekes lehetne más gyártók készülékei is, csak tényleg nem sok lövésem van hozzájuk.
Olvasgatok teszteket, próbálok összehasonlítani készülékeket, de a méreteken és a teljesítményeken kívül, a többi adat nem nagyon mond semmit számomra.
Sajnos azt sem tudom, hogy honnan tudnám kideríteni hogy mikor melyik meddig kap támogatást és frissítést.
Próbáltam elkérni a gyerek telefonját, hogy Ő válasszon inkább magának újat, neki biztos könnyebben menne a keresgélés, de nem adja. -
-
eldrah
aktív tag
A fityfenet
Inkabb a hülye nevű telefonok vonzanak szerintem. Yotaphone, umidigi, pocophone, meizu, uhans, hasonlok amiket eddig nyuztam
Na jo..a Pocok ez elott halt be, nem idorendi sorrendben vannak a telok, azt szerettem nagyon:/ gondoltam hatha ez is lesz hasonló...De kozel sem. Annak amit irtal, részben örülök, mert legalabb Te nem szivsz vele, részben bánom, mert en akkor miért? 🤣
N2066: Akkor ne varjam annyira a HyperOs-t? Pedig attól remeltem a megváltást a bajaira
Régen tök sokat mokoltam, romoltam, de valahogy ahogy irjatok is, nincs kedvem belakni mar ujra a telót:/
-
n2066
tag
Az is egy külön típus mint a 12s 12t. Nem fog jó lenni szerintem ... Olyat keress ahol Note 12 4g van ha ilyen a telód neked is. Én Pl a gyári átlátszó tokot, amit adtak hozzá, használom. Vettem tavaly egy sima GSM boltban vékony fekete sze tokot is 2500 Ft ért, de a gyári vastagabb erősebb szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Itt a Redmi Note 12-es széria alapmodelljének a tesztje. Élhető telefon, de figyeljünk, mert nem mindegyikben van NFC.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor View 10 6/128 GB, kétkártyás, független, dobozával
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Onyx Black 4 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel /iphone csere érdekel.
- Samsung Galaxy Note20 256GB 8GB Dual SIM
- Független arany iPhone 13 Pro MAX 256GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest