Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
zsolt160 #555 üzenetére
Most kipróbáltam és nem változott meg, marad újraindítás után a beállított.
Ha valaki kitudja kapcsolni az új rendszer alatt a google asszisztenst, akkor kérem ossza meg velem. Youtube-on és fórumokon azt találom meg, amikor csak a bekapcsoló gombnál lövik ki. Nekem az nem elég, szeretném offolni teljesen. A régi videók alapján ezen a rendszeren nem találom a módját. -
mexel
veterán
válasz
zsolt160 #524 üzenetére
Igen. ez az, a Family Link amit mondtak, és ez nem engedi a törlést. Azt nem tudom hol vették, de nem garis már úgy tudom ( erre nem is vonatkozna) A szerviz ha ennyibe kerül akkor kukázni fogják szerintem, vagy alkatrésznek eladják.
Nagyon köszönöm az indfót, továbbítom, én is úgy olvastam hogy ez kuka kategória sajna -
zsolt160
aktív tag
válasz
zsolt160 #523 üzenetére
Nos kicsit keresgéltem a Xiaomi fórumokon, és ezt állítólag valami Family Link program ha be van kapcsolva és nincs engedélyezve az USB debugging, find my device, akkor csak a márkaszervíz marad, mert csak megfelelő programmal lehet nyitni ami még telefonos boltban sincs meg, és az átlag ilyen jellegü programok nem oldják meg a gondot.
Amit olvastam abban a MédiaMarkt-ban lett véve a készülék, ők vették át a telefont és 50€ volt a javítás, 4 hétbe tellett. -
n2066
tag
válasz
zsolt160 #454 üzenetére
Igen sajna, valójában "pazarlóan" is programoznak, a hardvert jobban is ki lehetne használni, de a kényelem a szempont, nem az alaposság, kódhűség, ha lehet így fogalmazni. Abszolút minimum a 6GB ram, 8GB már szinte mindenre elég. A miui jobb volt az igaz. A Ram bővítmény meg valójában nem segít, csak parasztvakítás tényleg. Tárhelyet zabál csak. Ugyan úgy fut minden 4GB-on, mint 4+4-en. még lassabb is mert a UFS 2.2 lassabb, mint a RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged