- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Így van. Én nem láttam közelről még csak telefonon mondták. Egy másikon
Ha jól tudom az újabb xiaomiknak nem is lehet felnyitni a bootloaderét így, csak működő sim adathasználattal, wifivel nem. És így nem is lehet engedni a fejlesztői módot stb. Szóval jó kis kör
Ez a sim adathasználat nyilván azért van hogy a letiltott telefonokat ne lehessen mókolni, imeit matatni
-
n2066
tag
Igen van rajta. Bár nem prémium minőségű. Júniusban vettem a telómat, és tegnap cseréltem le a gyári fóliát vmi megkarcolta hasitasiban. Kulcs pénztárca nem tudom. Nyomtatott zselé jellegű öngyógyító fóliát tettek rá a helyi GSM boltban. Egy ilyen fólia tapasztalatok szerint 2-3 évet is kibír. Uvegfólia is jó csak nekem nem jön be mert csúnyán néz ki. Bár a gyári tokkal önt jó elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest