- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- hyperos 2.0.9.0
- öreganyám telója
- ott tartok, hogy belevágom a kisfejszét
Megpróbálom megfogalmazni a problémát:
Ha pl. "ne zavarjanak" módba teszem, vagy lenémítom, majd amikor kikapcsolom bármelyiket, a telefon full hangerőn elkezd játszani valami zenét. Alkalmanként valami hangvezérlés asszisztens vagymi értesítés is megjelenik a kijelző alján. De nem mindig. Turkáltam a beállításokban, értesítésekben, de nem jöttem rá mi ez. Újraindítottam a telefont. Ha többször egymás után ki-be kapcsolgatom ezeket az opciókat, akkor a zenét annyiszor elkezdi játszani, és "egymásra teszi", tehát tiszta hangzavar lesz. Nem tudom mitől, de közben annyi változás történt, hogy mostmár a beállított teló hengerőn, tehát nem full hangerőn játssza ezt. Mi ez, mit lehet vele csinálni? Ahogy nézegettem a beállításokat, az még ok lenne, hogy nem enged alkalmazásokat letörölni, de hogy letiltani sem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged