- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- hyperos 2.0.9.0
- öreganyám telója
- ott tartok, hogy belevágom a kisfejszét
Megpróbálom megfogalmazni a problémát:
Ha pl. "ne zavarjanak" módba teszem, vagy lenémítom, majd amikor kikapcsolom bármelyiket, a telefon full hangerőn elkezd játszani valami zenét. Alkalmanként valami hangvezérlés asszisztens vagymi értesítés is megjelenik a kijelző alján. De nem mindig. Turkáltam a beállításokban, értesítésekben, de nem jöttem rá mi ez. Újraindítottam a telefont. Ha többször egymás után ki-be kapcsolgatom ezeket az opciókat, akkor a zenét annyiszor elkezdi játszani, és "egymásra teszi", tehát tiszta hangzavar lesz. Nem tudom mitől, de közben annyi változás történt, hogy mostmár a beállított teló hengerőn, tehát nem full hangerőn játssza ezt. Mi ez, mit lehet vele csinálni? Ahogy nézegettem a beállításokat, az még ok lenne, hogy nem enged alkalmazásokat letörölni, de hogy letiltani sem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged