Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- hyperos 2.0.9.0
- öreganyám telója
- ott tartok, hogy belevágom a kisfejszét
Megpróbálom megfogalmazni a problémát:
Ha pl. "ne zavarjanak" módba teszem, vagy lenémítom, majd amikor kikapcsolom bármelyiket, a telefon full hangerőn elkezd játszani valami zenét. Alkalmanként valami hangvezérlés asszisztens vagymi értesítés is megjelenik a kijelző alján. De nem mindig. Turkáltam a beállításokban, értesítésekben, de nem jöttem rá mi ez. Újraindítottam a telefont. Ha többször egymás után ki-be kapcsolgatom ezeket az opciókat, akkor a zenét annyiszor elkezdi játszani, és "egymásra teszi", tehát tiszta hangzavar lesz. Nem tudom mitől, de közben annyi változás történt, hogy mostmár a beállított teló hengerőn, tehát nem full hangerőn játssza ezt. Mi ez, mit lehet vele csinálni? Ahogy nézegettem a beállításokat, az még ok lenne, hogy nem enged alkalmazásokat letörölni, de hogy letiltani sem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt a Redmi Note 12-es széria alapmodelljének a tesztje. Élhető telefon, de figyeljünk, mert nem mindegyikben van NFC.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest