Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMarket
csendes újonc
Galaxy A54-ben gondolkozom vagy Redmi Note 12-ben, de egyik sincs még árukeresőn. Viszont tokok meg tartozékok mindkettőhöz vannak már!
-
HMarket
csendes újonc
Vajon mennyit kell várni a forgalmazásra? Árukeresőn még nincs. Napok, hetek, hónapok? Azt olvastam hogy elkezdték Indiában forgalmazni, és nagyon veszik, gondolom leköti a gyártást.
-
Usgyi
aktív tag
Nem értem mi a francnak kell ennyi modell. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szoftveres támogatás a készülékekhez...
-
tomboy0013
veterán
Huh... megnyugodtam hogy a 8 + 2 megapixeles kamerák rajta vannak
-
-Faceless-
őstag
Ez a sok Pro, Pro Plus, Turbo, Max, Lite, etc. Biztos nagyon jót fog tenni a szoftver stabilitás, és frissítések szempontjából.
Az egyetlen komoly tabletük a Mi Pad 5-ön minden alkalommal összeomlott a launcher, hogyha át akartál méretezni egy widgetet. Most megoldották azzal, hogy nem lehet. -
Jól átléphették azt a határt
ha "tollat" ragadtál miatta.
Ez csak egy név... Útszéli kutyát nem érdekli... A tudás és a speckó a lényeg.
Lesz még mit kommentelni 2023-ban hidd el.
----
A hátlap tök jól néz ki, de az Ethnocentric betűtípust már elcsépelte a designvilág... Ez is csak valami hülyegyerek képzelgése a Photoshop előtt.
Emericus Max: Én azért ezt jónak érzem:
-
hankock
tag
válasz
aprokaroka87 #6 üzenetére
Pont annyit, ami a világ mobilgyártó cégeinek sorrendjében a harmadik helyére elegendő.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy kíváncsi lennék arra hogy ebből a rahedli legyártott termékből mennyit adnak el.
Mert szerintem jó ha max fele az amiből tényleg vesznek is, annyit hogy megérje.
-
törölt tag
Kínaiaknál jól megy ez a marketing, nem? Két hetente jöjjön ki egy redmi 12 pro lite ultra turbo 5G, csilivili 7 colos kijelző, 130ezres árcimke, indiaiak, kínaiak, pakisztániak veszik mint a cukrot. Hálistennek nekünk, az európai értelmiségnek megvan az a 2-3 márka, amiből választhatunk tisztességes telefont. Ezzel a mostani elnevezéssel úgy érzem, végleg átléptek egy határt, amitől teljesen komolytalan lett a márka.
-
bandigyerek
senior tag
Azt hittem a cím alapján, hogy lesz redmi note 12 január, redmi note 12 február... Pedig egyszerűbb lenne.
-
Persie12
aktív tag
válasz
Emericus Max #1 üzenetére
Létezik ám átlátszó tok is!
Amúgy a verziós részben, teljesen egyetértek a véleményeddel. Hiába gyárt mondjuk minőségi eszközöket az adott gyártó, ha 32 fajta telefont ad ki egy évben,ráadásul ilyen röhejes nevekkel. Nekem ez ilyen gagyi, tucat hatást kelt. Ezért nem lesz számomra a Xiaomi egy prémium gyártó. Hiába lövik be az árat magasra, meg szereznek ilyen olyan cégeket maguk mellé (Leica, Harmann), vagy építkeznek minőségi anyagból, hardverből. -
joey04
titán
na végre, ez hiányzott nagyon!
-
Emericus Max
tag
Agyf*szt lehet már kapni ettől a sok Pro, Pro+, Pro Max, Pro Max Ultra, Pro Racing Utra, Pro GT stb. fos névtől. Kezdenek már olyanok lenni ezek a feliratok is a telefonokon, mint annó amikor a mezei utcai autókra raktak egy króm-kipufogóvéget meg telematricázták mindenféle Racing meg istentudja milyen matricákkal, hogy úgy nézzen ki mint vmi versenyautó, vagy tuning-autó...
Totál gagyi az egész
A telefon meg bazári kinézetű... Epic fail az egész, mert úgyis mindenki tokban tartja, szóval nem látszik a kriptonit-zöld hátlap meg a baromi nagy Racing felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig kezdődött el az év, de úgy tűnik, hogy máris jön a Redmi Note 12 Turbo Edition.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest