Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Üdv ismét!
Cimborámmal elkezdtük az online részét. Eddig csak a singlet toltam, úgyhogy pár kérdés rögtön meg is fogalmazódott bennem. Lehet hogy korábban volt már szó ezekről, de ha valaki lenne kedves és röviden tudna segíteni, akkor lekötelezne.
Az online módban a ló nem fejlődik? Egyszer az elején mintha kiírta volna, hogy valami fejlődött a lovon, de már abban sem vagyok biztos. Azóta meg semmi. Persze ha a karakterrel futkározom, akkor az fejlődik rendesen. És a ló hamarabb elfárad egy kövér karakter alatt?
Mert én egy elég durva karaktert készítettem magamnak. Hatalmas vörös szakáll, kopaszodó de oldalt hosszú haj, és persze kövér mint a .......
És cimborámnak jobb lova is van, de sokkal tovább vágtázik. Az enyém meg egyből kimerült és le akar dobni. Egyet ugrattam vele, rögtön elfogyott a stamina.
Ja, meg az arcszőrzet. Itt úgy látom nem olyan, mint a single módban? Nem nő a haj meg a szakáll. Itt fodrásznál beállítok 1 dizájnt, méretet és az lesz amíg újat nem veszek?
Ja, és egymásnak nem lehet tárgyakat, pénzt adni? Ha egy posse-ban vagyunk? Ugyanúgy csak integetni tudok neki is.
Na köszönöm előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És cimborámnak jobb lova is van, de sokkal tovább vágtázik. Az enyém meg egyből kimerült és le akar dobni. Egyet ugrattam vele, rögtön elfogyott a stamina.