Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Én bevallom töredelmesen, hogy PS-re megvettem rendesen bótban lemezen, de PC-n a tört verzióval játszottam eddig. De most, hogy így rákattantam és pont akciós is lett a Steamen, megvettem. Na azóta folyton kifagy, ha egy-két percnél hosszabb időre szüneteltetem a játékot, visszalépés után pár másodperccel megáll, majd rákérdez, hogy várok, vagy zárja be? Ha várok semmi, egyszer úgyhagytam lefeküdtem, reggelig se oldotta meg. Ha azt kérem, hogy zárja be, akkor bezárja, de a win fagy le olyannyira, hogy csak áramtalanításra áll le a gép. Ma elkezdte azt, hogy belépés után kis lovaglás és crash. Éppen azon töröm a fejem, hogy visszakérem az árát és visszateszem a kajlit, mert az ment hiba nélkül full-fullon.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest