Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Viszont az az érdekes, hogy nem biztos, hogy lehet őkez azzal vádolni, hogy nem figyelik a közösség kéréseit, mert ugye minden hónapban adnak egy az r/reddeadfashion-n lévő játéksok által összeállított outfit-et ingyen. Vagyis követni követik a dolgokat, de valószínűleg magasabb szinten dől az el, hogy mi a prioritás náluk.
Amúgy ismét frissült a PC-s qabeta... ráadásul az update mappa is, de sajnos csak pár bájtban.
-
negyven2
nagyúr
- Dupla RDO$ és XP jár minden Free Roam Mission-ért (narancssárga ikonok a térképen) és néhány Blood Money küldetésért (The Railroad Contract, The Jeb Phelps Contract, The Bluewater Contract)
- Tripla arany jár minden Open Race-ért
- Négyszeres RDO$ jár minden Standard Race-ért
- Ötszörös XP jár minden Target Race-ért
Kérdés, hogy amik vegyítve vannak, ott mit számól? Mert ugye van olyan verseny, hogy Standard, de Target is, És van Open és Target is.
Úgyhogy megint többet foglalkoztak az azt bejelentő hírben lévő képek elkészítésével, mint magával a havi event-el.
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Lehet hogy ilyesmi volt,előtte be robogtam a városba a sinek mellett eladni a szajrét.
A spoileres megoldás érdekel,majd írd már le.
Chapter 6 szerintem még pár hét,ma nem lesz időm mert ma Chapter 6 a cél,csak Knights of The Eternal Throne-ban.
Ma stukker helyett fénykardot forgatok.
#15891negyven2
Köszi ezt is kipróbálom.#15890arcitec
Ahogy Negyven is mondta én már chapter 3-ban vagyok,ott a tábor igazán brutál klassz,kedvem támadt egy csomó dologhoz amit eddig nem csináltam,vadászgatni meg egyebek.
Eddig a küldiken kívül semmit nem csináltam,kivéve hogy a második fejezetben meg kerestem azt a pár arany rudat.
De a harmadikban már iszonyat hangulatos a tábor.#15893negyven2
Miért nem akarsz már házigazda lenni,ezeket a sok okosságokat be tudnád tenni összefoglalóba.Jól jönne sokszó ha nem kéne vissza keresgéni. -
negyven2
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Ha a lovadat csak úgy szerezted, és nem érte el még a bonding level 1-et akkor azt nem fogja jelezni. Ha elérte (amit azért pár perc lovaglás után megadja), akkor azt már jelezni fogja a térképen minimum szürke ikonnal (mind az elsődleges, mind a sokadlagos lovat). Ha viszont meghalt akkor nem jelzi sehol.
Amiről meg Plata beszél, az a Chapter 3-as tábor ami vízparton lesz, és lehet venni csónakot is majd, mint táborbőívtő elem.
-
negyven2
nagyúr
A sztoriban van olyan, hogy egy ellenséges banda (pl. O'Driscoll Boys), éppen egy vonatot fosztanak ki. Lehet kicsivel korábban beaktiváltad ezt a random eseményt, és emiatt ottmaradtt a vonat.
A pénz kérdésre meg lehet spoiler-t tartalmazht, de itt nézd meg: Red Dead Redemption 2 Treasure Map Locations & Solutions. Viszont azt érdemes tudni, hogy Chapeter 6 után
!el fog tűnni minden pénzed, és inden olyan eladható értéktárgy ami nem unique item Bár igazából erre is van egy megoldás, de ez kicsit spoiler-es.
-
negyven2
nagyúr
Így igaz. Összekevertem a Settings/Display/Kill Effect-el ami ugye azt csinálja, hogy jelzi ha valakit megöltél, és ezért nem is hoztam fel.
Ami neked kell Plata az a Settings/Camera/Enable Dynamic Kill Cams opció! Ez kapcsolja ki/be a lassított NPC öleseket.
Amúgy érdemes volt benézni, mert arra se emlékszem, hogy volt FoV állítás a konzolos kiadásban. Lehet ez is akkor jött amikor a konzolok is megkapták a PC-s extrákat (pl. Photo mode), mert szerintem a megjelenés napja óta nem igazán léptem be a Camera menüben (arra emlékszem, hogy az FPS-s módban lévő egy két idegesítő opciót egyből kikapcsoltam akkor).
Amíg még nincs információ az ehavi dolgokról (ami furcsa, mert viszont akciós dolgok vannak, csak bónuszok nincsenek).
-
Mike
veterán
mi történt, kijött vmi frissítés?
-
Plata
félisten
Tegnap este miután új táborhelyre költöztünk,kicsit mászkáltam és ezt találtam.
Tök üres vonat sehol senki és itt állt.Nem messze Rhodes-től.
Felmentem rá persze kíváncsiságból.Vezettem is kicsit,tényleg lehet tolatni.
Nem volt semmi gond,de aztán ugyanoda visszavittem és a kocsikra is felmásztam kíváncsiskodni,az utolsó vagonban voltak ládák szekrények épp rámoltam ki mikor feltűntek a térképen piros pontok,valami bounty hunterek.Kicsit odébb mentem és felmásztam egy tuti sziklára hogy majd RBR-el le rendezem őket távolról.De egyszeriben eltűntek a vérbe.
Mi a túró lett volna ez?
Egyébként Lemoyne cseszett jó.,vízparti tábort imádom,már annyi halat fogtam hogy a táborlakók már unják.
De úgynézem a harmadik fejezetben nincs arany rúd,van ötletetek hogy lehet sok pézt szerezni?
A csónakot megvettem a táborba. -
arcitec
addikt
Apropó storyban kell biztosítás a lóra? Mert amit vettem az eltűnt... Lehet kilőtték alólam?
Mert ha lehet az ellenben nem találom, hogy hol. -
arcitec
addikt
Storyban viszonylag az elején még Valentine közeli a tábor, van egy küldetés amikor John-al beszél Arthur majd megjelenik 2 szekérkerék Heartland Oil Fields-nél. Mit kell csinálni?
Mert secc-perc és leszednek, nagyon őrzik.
U.I Pedig tök jó a lassítás, lehet gondolkodni hogyan tovább
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Jut eszembe,ez már nem off.
Valahogy ki lehet kapcsolni azt hogy sztoriban harcban minden lövésnél legyen lassított videó hogy a sügeret lepuffantom?
Tegnap voltunk Valentine-ben ahol volt az a bizonyos csihi puhi,dupla vulcanic stukerrel nagyon jól szedtem őket,de szinte minden gyökérnél jött a vidió hogy lassítva átmegy rajta a golyó,ilyen tűzharcban kicsit izé vót. -
negyven2
nagyúr
Mivel már pár "nevesebbnek" mondott külföldi oldalon is belefutottam ebbe a pletykába ezért inkább elébe mennék mihamarabb Plata-nak azon szokásának, hogy valamelyik hazai gamebulvár oldalon láthat talán olyat, hogy kiszivárgott a következő update tartalma, és az is, hogy hamarosan bejelentik a PS5/X|S és PC-s feljavított verziókat. Nos ezek egyike se igaz, vagy legalábbis leggit pletyka szinten nem az.
Update esetén, állítólag a lelkes data miner-ek találtak új hivatkozások arra, hogy jön a saját farm, ingatlan meg egyéb. Ezeket elvileg múlt heten érkezett patch-ben voltak benne. A probléma ezzel az, hogy a múlt heten érkezett javításban, benne volt a több gigás letöltéseben a tartami update mappa is, de azt csak újra letöltette a felhasználókkal, mivel 0 változás volt file szinten a tavalyihoz képest. Vagyis amit állítólag találtak azok legalább tavaly júniusa óta benne vannak. De az igazság az, hogy ezek a hivatkozások már a PS4-es megjelenéskor ott voltak mint kivágott, tervezett tartalmak.
Vagyis nem, nem volt semmi új a patchben, szimplán csak egy secutity update volt. Igaz annak nagy volt, de ez inkább a Rockstar hanyagsága.
A másikról meg mégegyszerűbb megmondani, hogy nem igaz, hiszen egyrészt azt állítják, hogy ezt az infót a Take-Two Q4-es üzleti beszámolójából szedték (ami eleve nem igaz, mert az 16-án). Másrészt a forrás meg olyantól jött akinek ez az első szivárogtatása (de még talán az első reddit-es hozzászólása is).
De azért ismét leírom, hogy ettől még lehetnek igazak, de ezek miatt. Bár az igaz, hogy ha lesz is bármi akkor azt jövő hét végéig (vagy akár még 16-án is) be kéne jelenti, mert a mostani negyedéves beszámoló valójában az üzleti évük végi bejelentése is lesz egyben. Tavaly ugyan ekkor (pár órával a befektetőknek tarott előadás elött), jelentették be a Blood Money frissítést.
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Jah,ezért kezdtem újra annó.

Először csak a 70 aranyat akartam elérni,utána meg mindig aranyat akartam,csak mert rászoktam.

De hogy lehet átadni a pénzt,valami trükk?
Mondjuk elássuk egy jó kis helyen és a másik pofa ki ássa?
Vagy be lehet rakni bankba másikkal meg kivesszük?
Esetleg minden pénzünket be tesszük a táborba a másikkal meg ki?
Már ha ez lehetséges. -
negyven2
nagyúr
Az egy dolog, hogy el olvastad, de értelmezted is amit ott írnak (mert ez most így sokmindet megmagyaráz ismét, médiatartalom fogyasztási szokásaidról)?
"TIPP: Ha már úgyis újrakezded, figyelj oda a küldetések arany medáljára, mivel a "Solid Gold, Baby" nevű Achievement / Trófea jár 70 arany medál után, és később kevesebbet kell replay-ezned."
Mert ez számomra nem azt jelenti, hogy több pénzt kapsz, hanem csak annyit, hogyha már úgyis újrakezded a játékot azért, hogy nagyon sokat szerezz a tőzsdén, akkor egyúttal oda is figyelhetsz arra, hogy aranyra értékelésre csináld meg a küldetéseket, mert így a 70 Gold Medal-os Achievement/Trophy-hoz nem feltétlenül kell a mostani új végig játszáson kívül még egyszer nekiugrani a küldetéseknek azért, hogy meglegyen ez az Achievement/Trophy. Nincs semmi plusz pénzről szó!
RDR2 estén
. Vagy ott vannak még a kincsestérképek, elrejtett és eladható kincsek. Igaz, hogy ezeket és a pénzt a chapter 6 utána játék legvégén kapsz ugyis több mint $20 000-t! . Bár erre is van megoldás!elveszted, mert azt nem adja át Arthur az epilógusra -
negyven2
nagyúr
Nem, nem kell a 100%-hoz az 70 Gold Medal (konkrétan 0 kell!). PS-en, a Platina trófeához persze kell a 70 de annak semmi köze követelnél a játékhoz.
Plata: GTA V esetében sincs semmi jelentősége, hogy a küldetések milyen értékelést kapsz. Azok is csak egy plusz, opcionális teendők mint itt is, de nem jár értük semmi plusz (maximum megveregetheted a saját válladat, hogy igen ezt is megcsináltam!).
-
oke
senior tag
Faxa lett a frissítés PC-n, most nem tölt be a game
. Elindul, de már a menü nem jön be, bezárja a programot, hibaüzenetet nem dob. Steam-es verzió. Próbáltam Rocktáron keresztül indítani, ott írja, hogy loading, aztán meg kiírja, hogy quitting... Van valakinek ötlete? 3060 TI a VGA. -
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Hát a sztoriban az nem érint.
Viszont lenne egy kérdésem,nincs olyan oldal ahol a végigjátszás meg az összes küldi le van írva?
Jó lenne tudni melyik küldinél mi kellene.
Mikor kész a küldi kiírja hogy mit kellett volna tenni,de néha olyan hülyeséget kér amire nem is gondoltam volna.Azért meg újra le tolni hogy arany legyen nem fogom.Így is macera a sztori. -
negyven2
nagyúr
Csak a már múltkor emlegetett invite exploit bugfix érkezett meg a mai RDR2 és RDO PC-s update-ben!
Steam-en 2.8GB, Rockstar Games Launcher-en meg 4.1GB a patch. A konzol és Stadia kiadásokra nem jött, és valószínűleg nem is fog (mivel ott nincs ez a exploit). -
Plata
félisten
Na bugra futottam a sztoriban is.
Ot tartok hogy mentünk vonatot rabolni valami olajos szekérrel,épp raboljuk ki a vonatot és a szerelmespárt meg kell ijesztenem hogy ide adják a lóvét,megütném pasit erre játék kiírta hogy meghaltam.
Hogy mi a szartól nem tudom,lőni nem lőtt senki,esetleg lehet hogy arra járt rusnya magdi és a hangjától Arthur feldobta a pacskert.
Na de kattintok rá hogy restart,erre végtelen töltés,kb 10 perc után ki dob a menübe. -
negyven2
nagyúr
Ha nem volt még meg, és nincs lehetőséged natívan játszani, akkor itt van egy közel 12 órás, csak a sztoriküldetésekre koncentráló Red Dead Redemtion végigjátszás. Kommentár nélkül, és a One X-re feljavított (4K//30fps) kiadás. Ugye ez kvázi a folyatása a történetnek, bár mivel ez 8 ével korábban készült el, így sztori szempontjából azért érezni, hogy igazából a RDR2-t megpróbálták hozzá írni. Illetve ehhez még készült egy elég jó DLC is: Red Dead Redemption: Undead Nightmare
Natív játszáshoz kelleni fog vagy egy X360 (720p), Xbox One/One S (720p) One X/Series X (4k), Series S (1440p), vagy egy PS3 (640p).
Illetve talán manapság már azért jó eredményt lehet elérni egy X360/PS3 emulátorral is).
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Örülhetsz már elértem a 23%-ot.
Neki ültem a játéknak hogy na most akkor végzek a fejezettel,elmentem a legközelebbi küldihez,ami a vasúti hídnál volt blackwater felett,jah csak hogy volt ott egy kis minjáték,póker.
Kb kétnapig pókereztünk mire meguntam.
Így annak annyi lett hogy le daráljam a fejezetet,most ott tartok hogy gyökér Micah-t kiszabadítottam a táborban van egy J betűs küldi.Asszem vonatrablós,onnan folytatom. -
tusi_
addikt
Nemtom mirol beszelsz.

En asszem ujra kezdem es most ramegyek az osszes mellekmelora, ha valaki eltusszenti magat mellettem, mar megyek segiteni neki. Ennel a vegigjatszasnal mar nem foglalkoztam a vege fele senkivel, nembirtam kivarni, hogy mi lesz a vege.
Az uj vegigjatszasban hagyom Majkat megrohadni a bortonben!!! -
tusi_
addikt
Szuper, nyomom tovabb.
@Gab.68: nem, story mod
-
tusi_
addikt
Na vege a gamenek, nagyon kiraly volt.
Egy kerdes. Lement a stablista, kis movikkal kozben es mosthordom a szenat,szalmat, fejem a teheneket.. de gozom sincs, mit kell csinalni most.
-
baro32
aktív tag
Szevasztok!
Lenne egy kis-nagy problémám a játékkal mivel tudtam szerezni magyarítást a játékhoz gondoltam újra kipróbálom a játékot a 1436.28 verzió van meg nekem.
Minden jó szépen fut de mikor meghalok vagy elrontok egy küldetést akkor onnantól nem indul újra a játék
olyan mint ha ki fagyna de mégsem mivel kiírja ugye hogy MEGHALTAM de utána mintha nem tudná újratölteni magát.
Xbox360-as gamepaddal játszom olyankor nem reagál semmilyen gomb nyomogatására nem reagál semmire próbáltam ki-be kapcsolni a vezérlőt olyankor de semmi változás.
Az ESC-re sem reagál semmi de ha megnyomom a windows logo-s gombot akkor ugye meg tudom csinálni azt hogy az ablak bezárása a játék olyankor megkérdi hogy biztos ebben? mert a nem mentett mentések elvesznek na itt ha mégse vagyis nyomok egy B-t a kontrolleren akkor ugyan oda lyukadok ki hogy bámulom tovább a MEGHALTAM feliratot de ha a A-gombot nyomom ugye akkor meg kilép a játékból és újra el kell indítani ami a küldetés előtti mentéstől újra is indul tehát megint játszható a játék.
Van mikor több órát is játszom de ha meghalok ugyanez vissza köszön mindig elég bosszantó dolog.
Minden oké nálam hardver meg minden illesztő kiegészítők megvannak vcredist meg hasonlók.
Nagyon örülnék neki ha valaki erre a problémámra tudna segítséget előre is köszönöm a válaszokat de kérlek titeket csak építő jellegű válaszokat írjatok. -
tusi_
addikt
Jo hogy nem adtam fel, Johnnal is tok jo a tortenet
-
Mike
veterán
Fogalmam sincs hogy áll a tábor, de a trader nulla befektetéssel is termel pénzt. Ezért jó a kezdőknek. Igen a story missionokat is érdemes megcsinálni, mert elsőre jó pénzt ad, meg érdekesek is, de első körben kell egy normális ló és pár fegyver, aztán majd azt csináljuk amihez kedvük van.
-
negyven2
nagyúr
Attól függetlenül 25 egység árú legyártása 50 perc. És egy teljes alapanyag feltöltés 50 árúra elég. Mondjuk igaz, hogy ha 4-en vannak akkor a 4 resupply 80 alapanyagot add és 120-at kell vadászni, de ha gyártás alatt is vadásznak, akkor is 4*50 perc + 4*n perc (ahol n a resupply ideje) + az eladás ideje. És még ott van az amikor befejezi a termelést, és nem vagy ott egyből, hogy indítsd a resupply küldetést, ha közben megtámadják a tábort NPC-k, ha nem tudja letenni a tábort, lobby váltás ideje. És ne persze az is ott van, hogy ha másik posse-ban van a leader mint tag, akkor nem termel a tábor (és sok küldetés esetén se).
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Háát,nem értek egyet veled most.
Mike vér profi tuti be van neki legalább 500 döglött szarvas tárolva a jégverembe.
Fel dobja az asztalra az Cripps meg megnyúzza és mehet is az eladás.
Az a négy óra csak egy sima hétköznapi játékosra vonatkozik.
De Mike tuti olyan ügyi hogy addig rágja Cripps fülét amíg frászt nem kap és végez 20 perc alatt.
Vagy eleve tele van a tábora csak nem vót kedve eladni.
Annak idején amikor én játszottam Posse-ben ilyen 4 óra nem volt,egymás után adtuk el a cuccost és dőlt az xp.Meg jött a lóvé is.
Hát ha kezdő lennék fix nem kezdeném Bounty hunterrel,még nagy szinten is fel áll tőle a szőr a hátamon.Trader-el kezdtem és collector-al,nagyon nem bántam meg.
Trader,moonshiner,collector,nálam ez a kedvencek sorrendje.
Natúrpista meg bh a rohadjon meg aki ezt kiatlálta kategória.
Kicsit off,de láttad azt a pletykát hogy Pc-s és next gen konzolos GTA-ban új easter egg van ami talán a köv dlc-re utalhat?
Szerinted erre van esély?Vagy csak baromság?
Jah,nekem annak idején az első három role alapból meg lett mert kaptam aranyat a játékhoz. -
negyven2
nagyúr
"egy fullos eladással kapnak 2 tonna xp-t meg fél tonna lóvét"
Ami legjobb legjobb esetben is 4 óránként érthető. Pontosabban annak a felét ha csak posse tagok. Illetve igaz, hogy ha szerencséjük van és vannak legalább 4-en, akkor meg mellé jöhet óránként 2000 XP. Tehát legjobb esetben posse tagként összejöhet 4+ óra környékén olyan 9500 XP meg $250-$312.5.
Persze, ezen kívül (mellette) érdemesebb olyan küldetésekre vinni őket, amik pénz és XP mellet adnak aranyat is. Ez most ugye a Blood Money upadte küldetések, illette a CTA is duplás mindenben. Bár utóbbinál azért simán előfordulhat, hogy Mike-nak kell cipelni majd a csapatott. Viszont ha oda tudnak figyelni arra, hogy életben maradjanak akkor, és azért ölni is tudnak majd, akkor hamar meg lehet csinálni a 10 kört.
Illetve ugye bonusz van a Telegram küldetésekre is, de azokat csak egyedül lehet csinálni, ráadásul ha harmadjára csinálod az adott küldetést, akkor már csak free aim van, ami egy kezdő konzolosnak nem annyira kézreálló. Bár én azt mondom, hogy érdemes így megtanulni játszani.De kezdőknek én azt javaslom, hogy elsőnek a Online Story-t érdemes végig vinni, majd a Free Roam küldetések (narancssárga Stranger küldetések), és a Blood Money küldetéseket megcsinálni (ha elsőre csinálják ezeket akkor add a játék alapból is plusz pénzt rájuk). Majd ha összejön az arany, akkor Bounty Hunter-el kezdeni mint első Role (arany miatt), majd utána a Collector Role (XP/pénz miatt). Utána már jöhet a Trader/Moonshiner/Naturalist Role is).
-
Sziasztok, nemrégiben kezdtem el a játékot PC-n story módban, és PS5-ön egy barátommal online módban. Mivel ez az első konzolom, így a kontrollerrel egyelőre úgy érzem magam, mintha evőpálcikával szerencsétlenkednék, de majd idővel biztos megszokom.

Online-nal kapcsolatos kérdésem lenne, amit bár PS-en játszunk, de a kérdéseim platformfüggetlenek szerintem - ha mégsem, javítsatok ki, kérlek. Szóval most kezdtük a játékot (tegnap), és eléggé elveszettek vagyunk, megcsináltuk a tutorialt, letettünk egy-egy tábort, létrehoztunk ketten egy csapatot, és próbáltunk megcsinálni pár random küldit. De jól jönne pár tipp és javaslat, hogy hogy érdemes nekivágni, milyen küldetéseket érdemes első körben megcsinálni, amivel lehet fejlődni, pénzt gyűjteni anélkül, hogy 10 percenként meghalnánk. Ha van olyan oldal, ahol ilyen jellegű tippek össze vannak foglalva, azt is megköszönöm.
Ami feltűnt, hogy bár egyszerre kezdtük a játékot és mindketten az Ulitmate verzióval játszunk, havernak ~900 USD-je van, nekem meg 17 USD-m úgy, hogy még semmit sem vásároltam, letettem egy tábort 2 USD-ért, meg megtisztíttattam a fegyverem néhány centért.
Szóval minden tippet és javaslatot és infót köszönök előre is.

-
negyven2
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Az felettem lévő hsz.-ben linkelt post-ban benne van a játék időalapú jutalomszámlálója is, ami egyébként nem csak a BH küldetések-nek, de alapvetően minden PvE alapú küldetésnek (a CTA más van) az alapja.
Szerintem se jó megoldás, de itt igazából az olyan farmolást akarták elkerülni (elejét venni), mint ami volt GTAO esetén a Rooftop Rumble. Ugye a GTAO esetén a küldetéseknek nem mostani időalapú, hanem fix fizetsége volt. A legtöbbet fizető küldetések egyike a Rooftop Rumble volt, amit ha ügyes voltál pár perc alatt meg lehet csinálni és aztán újra el lehetett indítani. (a legelején, még annál is gyorsabban, mert más volt a küldetés felépítse, és ott pár 10 mp alatt). Ezt azután 2014-ben megváltoztattak a most ismert (és RDO-ban is használt) időalapúra.
Amúgy itt is történt változás, mert régebben BH esetén arányos volt az eltelt idő és az azért kapott jutalom, de aztán ez meg lett változtatva arra, hogy 10-12 perc után már megkapod maximális összeg 75%-át (XP esetén kapsz csak 50%-ot). Vagyis szerintem nem éri meg, hogy 10-12 perc után, még plusz 18-20 percet várni azért a kevés maradékért.
Persze ami inkább idegesítőbb amikor a Free Roam-os esetén add összes 3-4 percet, és így igazából alig kapsz valamit. Már ha be tudod időre vinni őket, mert jártam már úgy, hogy 4 percet adott 4 target elkapására és leszállításra úgy, hogy legjobb esetben is a legközelebbi leadóhely 1,5-2 perc. Bár igaz, hogy ez olyanoknak rossz akik élve szeretik bevinni őket, mert ekkor még egy nagy posse-nak is azért kihívás tudd lenni (solo-ban szinte lehetetlen).
-
negyven2
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az itt lévő adatok alapján ki lehet matekozni, hogy mennyi az az idő ami alapján a legeffektívebben lehet fejlődni a BH-ban.
Ugye a kapott Player XP az ugyan annyi mint a fejlődéshez szükséges Role XP!Én továbbra is azt mondom, hogy ha hatékonyan akarsz BH-ban fejlődni, akkor kb. pont 10-12 perc után (12 azért mert arany szempontjából ezután már nem annyira éri meg a plusz idő) érdemes leadni őket.
Az időt attól kell számítani, (ha nem jelenik meg külön), amikor Free Roam-os esetén felugrik a jelzés, hogy hova kell menni, míg Legendások esetén attól, amikor megkapod az irányítást a karaktered felett. Legendás estén arra figyelni kell, hogy ha újra kell indítani, akkor az időt is újraindítja 0-ról (mind teljes mission reset, mind checkpoint esetén is).
-
Plata
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én a piromániás pasast csináltam legtöbbször.
-
-
Plata
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem úgy lett 20-as szintű hogy kaptam egy csomó ingyen BH xp-t.
-
Mike
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
aha, utolsó
-
arcitec
addikt
Azt nem értem, miért van az, hogy töredék idő alatt elkapom a rablót és sok percet kell ott a sheriff előtt várni, hogy teljen az idő. Ennek mi értelme így?
Pl van napi, amikor a resupply-t kell megcsinálni 5 percen belül, na annak van értelme, de hogy húzni az időt, pláne értelmetlenül?
-
-
Mike
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
csináld a legendásokat, azt is elhúzva 15-30 percig
-
Kis segitséget szeretnék kérni bounty ügyben. Megvettem eztt is a végére hagytam ezt a rool-t . Baromi lassan jön az xp ezeknél a küldiknél . Egy bounty ami olyan 10-15 perc kb 250 xp max és ugye 2K xp a szintlépés.
Hogyan lehet ezt kicsit meggyorsítani ? A pénz nem érdekel az van dögivel csak egy két cucc miatt húznám ezt a rool-t !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyanús....
. Elindul, de már a menü nem jön be, bezárja a programot, hibaüzenetet nem dob. Steam-es verzió. Próbáltam Rocktáron keresztül indítani, ott írja, hogy loading, aztán meg kiírja, hogy quitting... Van valakinek ötlete? 3060 TI a VGA.