Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Negativ honorba konnyu atkerulni.
Gyilkolj le valogatas nélkül mindent es mindenkit aki az utadba kerül :)
A nachos(kigyos ) nyerget meg szerezd meg feltétlen. Azzal bírja a ló a vegtelensegig.
Majd egy jobb kengyel sem art.
A collector szakma pedig sok pénzt es xp-t hoz, csak eleg unalmas :DPlata: én akkor játszok amikor kedvem van. Ugy nehez barkit behivni :D
-
bigrob
őstag
válasz
bendegruz
üzenetére
A probléma hogy mindegyik haverom a bevezető után feladta, mert nem tudták mit kell csinálni és csak én próbálkozok egyedül...
Megvan a mustang (le volt akciózva 350 dolcsira) biztosítva, van mesterlövész puffkám meg varmint puffkám. Kinyomtam a story missziókat, 50%-on áll, elvileg dishonoredbe kellene kerülni és úgy kapnám a többi missziót, illetve a moonshiner role-al.
Valami tetőn kerüljek balhéba és lövöldözzem a zsernyákokat órákig vagy nyeljem le a 3 aranyrudat hogy átrakjam magam rosszfiúba?
Bounty hunter licenset vettem a simát, legendaryt elvileg ráér ha rank 20 lesz. Campbe tervezem kövinek a butcher tablet utána a moonshinert.
Vélemények?
-
Đusty
addikt
Mit lehet tenni ha felfüggesztették a discord fiókomat?
-
bendegruz
őstag
A legendás bountynal mondjuk ha kiutod a tagot akkor azt ugy veszi hogy meghalt… legalábbis régen így volt…
-
arcitec
addikt
Létezik olyan, hogy még mindig nem működik a detector normálisan? Megint elromlott.
Apropó, bounty-ban ha elkapom és megkötözöm a delikvenst, majd viszem a lovon, egyszer minimum meglép. Nem lehet ezt kivédeni? A legerősebb kötél kézen és lábon, de még is.
-
bigrob
őstag
Leggyorsabban hogyan tudnék 200 dolcsit összeszedni onlineban? (PC)

Egész héten a napikkal szívtam, a story questekkel se nagyon haladtam... -
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Be is léptem ma akkor. Kihagytam a telet, utálom!

-
escsé
tag
Sziasztok!
A képen látható markereket az RDO-ban nem tudom eltüntetni. Indexbe belépve, a markereket kiválasztva a nyíl billentyűvel váltok a markerek között, de nem rá mutat. Mellé mutat a kereszt. Ezért nem tudom kikapcsolni. Valakinek van ötlete?
-
Végre véget ért a tél , megint lehet élvezni a grafikát
-
negyven2
nagyúr
Nyárig biztosan nem lesz új Content Update (nem, ezek nem DLC-k!... az utolsó DLC Rockstar játék esetében a Max Payne 3-hoz jött ki... azóta csak tartalmi frissítés jön amit mindenki megkap!). GTA-ban a mostani 2x/3x bónusz is csak apró küldetésekre vonatkozik (nem ezek fogják kiváltani a Cayo Perico-t). Ilyeneket mindig is voltak évközben (pl. bónusz Adversely/Survivor...).
-
Mike
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Elvileg már nem kéne hogy legyen
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Negyven lőnne egy kérdésem.
Kicsit off,de mivel itt vagy aktív itt teszem fel,GTA-ban jön valami megint vagy mi a mámzi néniért van 2x-es és 3x-os pénzes és rp-s hét?
Most volt új DLc amit még teljesen ki sem toltam,de már egymás után jönnek a duplás hetek ami fura mert akkor szokott duplás és háromszoros hét lenni ha új DLC jön. -
Most épp semmilyen ló nem volt a közelembe, és nem akart célozni

Viszont egy pillanatra felvillant az interakció, csak az olyan szar ugye hogy csak akkor hajlandó ha bizonyos szögben nézek, mint amikor fel akarsz venni valamit és fél órát körözöl mellette hogy felkínja hogy felvehesd, szerintem ez ugatni akar a fejvadászokkal azért nem hajlandó célozni, mivel egy gombon van a kettő, most is csak azután volt hajlandó célozni, miután jól elkezdtek sorozni
-
negyven2
nagyúr
Na akkor még egy hónapig tartó "semmi"...

Számomra annyira nem gond, mert úgyis jön Game Pass-ba a Mass Effect™ Legendary Edition. Elég régen volt már, hogy végig vittem a trilógiát

-
bendegruz
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Az is jó amikor leugrasz róla és orra esik a karaktered. :)
-
Triathlete
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
Sajnos nem. Yukon Niknél is rendre megáll a táboron kívül szinte a következő hullámban érkező ellenségek mértani középpontjánál, és nem megy semerre még dinamitra sem, el kell küldeni, de addig meg nem tudsz célozni. De sima random bountynál is csinál ilyeneket.
A másik kedvenc mikor futásból szeretnék felugrani a lóra, erre a lovam is elkezd sprintelni és futunk egymás mellett a végtelenségbe. Hogy baszná meg!
-
arcitec
addikt
Lehet én nem értem miről van szó, de a lovat minek elküldeni, ha lőnek úgy elpucol mint a nyúl, ha medvét, vadmacskát lát szint úgy.
-
-
Plata
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Vedd úgy hogy ez az idei DLC.
-
Lehet tudni a hó meddig tart még , mert baromira unalmas már . Belépek kicsit játszani és hóvihar meg minden van , így vadászni is elég nehéz
-
Mike
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
akkor a ló magától elszalad, ha leszállsz róla
-
Akkor nem bug, köszi, rá nem jövök

Elég kellemetlen amikor fedezék sincs, de a játék úgy ítéli meg hogy lovam miatt nem célozhatok. Nem vagyok egy shroud de a saját lovamat azért nem lőném le
az ellenségét sem szoktam. Amúgy bal klikkel lő az össze-vissza irányzék nélkül, csak célozni nem enged.Mike - Amikor rámrobbannak nyolcan a prérin, és minden irányból tüzelnek, akkor nem nagyon fér bele hogy a lovamat arrébbtessékeljem, de majd megpróbálok erre figyelni.
-
sormo
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
akkor nem lehet ha ló van a közeledben ilyenkor nem enged rácélozni elég idegesítő.
Gondolom, hogy ne lődd le de e miatt már robbantottam fel sajátomat csak azért is mert szivatott. -
Az mi amikor nem hajlandó célozni az ellenségre? Annyira jó hogy 10ből 6x azért lőnek agyon a fejvadászok, mert a karakter nem hajlandó rájuk célozni, hiába nyomom a jobb klikket. ez is valami bug? Amikor csak portyázok és random próbálgatok célozni akkor mindig megy, csak akkor nem amikor kéne.
Ez miatt a feltáplált lovamat is már elveszítettem, legalábbis sehol nem találom, eltűnt a saját lovaim közül is

-
bobalazs
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Nem tudom vajon honnan szedi a beállításokat minden alkalommal 4k , taa high be, ha irásvédett ha nem.
Radeon (TM) RX 480 Graphics, DX12
2560 x 1440, 60hz, Borderless, Vsync: No, Triple: Off
Texture Quality: Ultra
Anisotropic Filtering: Off
Lighting Quality: Medium
Global Illumination Quality: High
Shadow Quality: Low
Far Shadow Quality: Low
Screen Space Ambient Occlusion: Medium
Reflection Quality: Low
Mirror Quality: High
Water Quality: Low
Volumetrics Quality: Low
Particle Quality: Medium
Tessellation Quality: High
DLSS: Off
TAA: Low, FXAA: Off, MSAA: 0
Near Volumetric Resolution: Low
Far Volumetric Resolution: Low
Volumetric Lighting Quality: Low
Unlocked Volumetric Raymarch Resolution: Off
Particle Lighting Quality: Medium
Soft Shadows: Ultra
Grass Shadows: Medium
Long Shadows: On
Full Resolution Screen Space Ambient Occlusion: Off
Water Refraction Quality: Low
Water Reflection Quality: Low
Water Physics Quality: 25%
Resolution scale: 50%
TAA Sharpening: 100%
Motion Blur: Off
Reflection MSAA: Off
Geometry Level of Detail: 100%
Grass Level of Detail: 40%
Tree Quality: Medium
Parallax Occlusion Mapping Quality: High
Decal Quality: High
Fur Quality: Medium
Tree Tessellation: Off
Generated on 2022-01-04 19:2 with Forceflow's RDR2 settings parser (https://rdr2.forceflow.be) -
bobalazs
nagyúr
Faszér van az hogy kikapcsolom a TAAt de minden inditásnál ki kell kapcsolnom mer visszakapcsolja magát????
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Most sikerült elkezdenem játszani a játékkal. A játékhoz kaptam egy kódot ami elvileg egy lovat War Horse és egy OutLaw Survival Kit et ad. Ez a kit pontosan mit tartalmaz? És a lovat érdemes használni? Ha esetleg később újra szeretném játszani a játékot, újra megkapom ezeket a tárgyakat?
-
Redneck
nagyúr
Nemrég újrakezdtem boxon és lenne egy kérdésem. A játék elején vagyok, meglett a legendás grizzly prém, de nem tudom hova vigyem. Emlékeim szerint Saint Denisben volt a bőrcserző arc a piacon. El kell lovagoljak addig? Egyáltalán a játék ezen pontján, elmehetek oda?
-
Üdvözlet.
Normális hogy különösen saint denisben iszonyú cpu limitem legyen? 90+%-on teker szegény, a kártya meg ilyen 60%-on.
3440x1440, hardware unboxed beállítások, 5800x+3080ti.
80 fps megvan ott is, de hiába gsync érezni hogy nem fut úgy ahogy kellene a folyamatos CPU limit miatt.
OC-t már rég levettem minden hardverről, mert ez a játék valamiért állandóan kicrashelt (err gfx state), érdekes mindenhol máshol stabil. Bár csak gyanítom hogy az OC miatt, mert ma alap értékeken jópár órát beletettem és még nem crashelt ki.
Évekkel ezelőtt csak kipróbáltam a törtet, futkároztam benne egy fél órát, és nem tűnt fel hogy ilyen szarul futott volna. Most hogy játszanám a legfrissebb eredeti steames verzióval nem vagyok megelégedve a futással, meg a minimap is rendszeresen bugol, hogy semmilyen indikátort nem jelenít meg, de arra legalább rájöttem hogyha a menüben ki-bekapcsolom akkor megjavul

-
Plata
félisten
válasz
Ladislaoca
üzenetére
De ha a játék észreveszi hogy modoltad a játékot a sztorinak is kampec.
Ha bannolják az accod nem tudod elindítani a sztorit sem,ha csak nem warezolod. -
Đusty
addikt
válasz
Ladislaoca
üzenetére
A magyarítás leírásában benne van:
"Online játékhoz töröld a könyvtárból a version.dll fájlt. Ha újra single player magyarul akarsz játszani, másold vissza."
nyugodtan játsz majd online is az még egy fél évvel kitolja a játékot vagy többel, izlés kérdése
-
Plata
félisten
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Elméletileg ha a játék rájön hogy bele piszkáltak a file-okba és úgy mész fel online,akkor kaphatsz egy csúnya nagy bannt.
GTA-s magyarítás modon van valami kapcsoló,amivel lehetett offolni amíg játszol online.
RDR-en nem tudom van-e,de mivel RDR-hez is van Online rész így ha moddal mész esetleg fel lehet nem fog örülni.
GTA-ban ha bannolnak már a sztorit sem tudod tolni. -
bendegruz
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
a hust a hentesnél tudod leadni a táborban
hogy mennyi pénzt viszel be a kasszába, az a te dolgod, nyilván minél többet, annál jobban fognak tisztelni a többiek és annál több fejlesztést tudsz eszközölni a táborban
a felkiáltójelek talán ott vannak, ahol pl fát kell vágni meg ilyen kisegítő tevékenységeket kell végezni a tábor számára ( ez nem tuti, már rég toltam a sztzorit) -
bendegruz
őstag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
melyiket tetted fel?
azt hiszem van több verzio is -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Elkezdtem a játékkal tolni.
Első kérdésem, hogy tudom a táboromat fejleszteni? Vittel egy csomó húst, de nem tudtam hova letenni, csak kint a tábor szélére.
Pénzt mennyi adományozzak?
Vannak felkiáltó jelek a tábor egyes ikonjai mellett, mikor eléggé közel zoom-olok, akkor látni, azok mik? -
bendegruz
őstag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
És a rockstar nem veszi moddolasnak ha felteszed a feliratot?
-
Đusty
addikt
válasz
Ladislaoca
üzenetére
És milyen a fordítás, ez is gépi vagy normálisan meg van csinálva?
-
negyven2
nagyúr
-
bendegruz
őstag
a colector mapsban a bird eggs és az arrowhead mellett mi az a kis sárga felkiáltójel?
nem láttam még olyat -
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Ha jól emlékszem, hosszan kell nyomni az Enter-t.
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémára keresem a megoldást:
Van egy eredeti RDR2 játékom, amire felraktam a magyarítást.
Az a problémám vele, hogy ha küldetés közben meghalok akkor a töltési képernyő után nem történik semmi. Olvastam, hogy ALT+Enter-t ha sűrűn nyomogatom akkor betölti az utolsó autosave-et. De nem történik semmi csak ha bezárom a játékot, akkor újra be kell lépnem, hogy tudjam folytatni.
Tud erre valaki megoldást? -
bigrob
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Bocsi, tegnap már nem toltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest