- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #15999 üzenetére
Nem rossz arc de néha nem értek vele egyet.Van amiket nem kedvelek a játékban,az hogy rosszarcokat szétkapjuk ok,de rendes békés népeket csesztetni nem ok.
Plusz nem értem mitől ilyen süket hogy nem szerez magának új nőt.
Ok megértem, a szív szerelme elhagyta,de szerintem a táborban igazán találhatott volna magának való nőt.
Ebben a témában elég álszent a játék.
Ezt a baromságot nem veszem be hogy a vadnyugaton ilyenek lettek volna a férfiak,főleg azok akik ilyen rablók.Ja persze életük végéig síratják a nőt a játék szerint,valóságban meg az első sarokig kb.UI:Ma szereztem két upgrade-t a táborba,az egyik marha vicces volt.
Meg láttam egy tehenet és eszembe jutott hogy tehén bőr kéne a táborba valamiért.
Le durrantottam a tehenet és a bőrétől megszabadítottam,erre jött egy rakás fegyveres és bountyt kaptam a fejemre valami marhaság miatt,pontosan nem tudom mert oylan sokan jöttek rám hogy nem is figyeltem miért köröznek pontosan.Nem öltem meg senkit,csak párat lábon lőttem majd lóra fel és tipli.
Jó hecc volt.
Azt nem tudom honnan a ragyából került oda a sok paraszt,mikor a közelben nem volt senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest