- Google Pixel topik
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #15999 üzenetére
Nem rossz arc de néha nem értek vele egyet.Van amiket nem kedvelek a játékban,az hogy rosszarcokat szétkapjuk ok,de rendes békés népeket csesztetni nem ok.
Plusz nem értem mitől ilyen süket hogy nem szerez magának új nőt.
Ok megértem, a szív szerelme elhagyta,de szerintem a táborban igazán találhatott volna magának való nőt.
Ebben a témában elég álszent a játék.
Ezt a baromságot nem veszem be hogy a vadnyugaton ilyenek lettek volna a férfiak,főleg azok akik ilyen rablók.Ja persze életük végéig síratják a nőt a játék szerint,valóságban meg az első sarokig kb.UI:Ma szereztem két upgrade-t a táborba,az egyik marha vicces volt.
Meg láttam egy tehenet és eszembe jutott hogy tehén bőr kéne a táborba valamiért.
Le durrantottam a tehenet és a bőrétől megszabadítottam,erre jött egy rakás fegyveres és bountyt kaptam a fejemre valami marhaság miatt,pontosan nem tudom mert oylan sokan jöttek rám hogy nem is figyeltem miért köröznek pontosan.Nem öltem meg senkit,csak párat lábon lőttem majd lóra fel és tipli.
Jó hecc volt.
Azt nem tudom honnan a ragyából került oda a sok paraszt,mikor a közelben nem volt senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest