- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Pedig ebben szerintem csak az ötlet jó... vagy túlságosan is kritikus is vagyok
. Nekem nem igazán tetszik. Nem rossz a sebessége, de kíváncsi lennék arra, hogy n darab eszköz mellett is ilyen (közepesen) jól muzsikálna-e, avagy sem. Amennyire tudom, a Powerline azért elég hibaérzékeny, szóval nem szívesen tesztelném, hogy mikor épp milyen baja van. De lehet, hogy ezt (is) csak a hozzáértés hiánya mondatja velem
.
Felújítás után persze jó döntés lehet a Powerline is (sőt alapjaiban véve én is azt preferálnám felújítás nélkül is, ha "tökéletesen" működne), és relatíve olcsó is, de egyelőre nem az igazi. Ha valakinek van rá lehetősége, akkor (ház építésekor, vagy ház/lakás felújításakor) igenis el kell vezetni minden szükséges helyre az Ethernet kábelt (kábelcsatornában), attól nem lesz jobb megoldás. Nyilván nem olcsóbb a Powerline-tól (kivéve ha van eszközöd, és magadnak vésed a falat, de ennek az esélye gyakorlatilag nulla), de a sebesség és a megbízhatóság kárpótol. Ha meg minden "valamire való" helyen van fali csatlakozó, akkor router(eke)t is oda teszel, ahová csak szeretnél. Egy többszintes családi háznál ez se mindegy...
#2: Na ilyen problémáról még nem hallottam, pedig amúgy teljesen logikus. Mindenesetre az nem túl valószínű, hogy én amiatt tartanám nyitva - vagy nyittatnám ki - az ablakokat, hogy a kertben könnyebben tudjam streamelni a HD videókat a mobilomra
. Ha szar a jel valahol, akkor kell még egy Wi-Fi router. Mi most még csak egyet használunk, de hogy minden mindenhol jó legyen, legalább még egyet be fogok üzemelni, de talán kettőt is, az eredményektől függően.
-
Kronos3000
senior tag
Ennyiért gyengécske....bár praktikus...
-
Sinisi
senior tag
Elég jól néz ki a kis berendezés!
-
Petya88
tag
Az udvari tesztet (csak úgy brahiból ha nem hisztek benne) kipróbálhatnátok nyitott és zárt ablakok mellett is. A modern hőszigetelő üvegeken van egy lágyfém bevonat ami tud árnyékolni rendesen.
-
kromatika
veterán
Tetszik.Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged