- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
scyllarus #39 üzenetére
Ez a telefon azoknak készült, akiknek ennyi tárhely elég, cserébe az alacsonyabb árcéduláért. Nem is sírok miatta, hogy ha több lenne nekem kellene, mert bár fehérben szerintem szép, nem ezt választanám. Nekem is van több ismerősöm, akiknek bőven elég lenne ez a telefon, nekik jó vétel lehet. Én meg keresek majd olyat, amiben lesz 32, vagy akár még több. Nem érdemes azon vitázni, hogy kinek mi lenne a megfelelő, ez ennyivel jön, akinek nem tetszik, annak mást kell választani.
A Lumia 610-nél azon sírnak, hogy miért csak 256 MB RAM van benne, ennél azon, hogy miért csak 4 GB a tárhely. Azért, mert ezek az olcsóbb telefonok. Ennyi. Akinek 1 GB RAM kell, meg 32GB tárhely, az ne 50-70 ezres kategóriában keresgéljen, mert itt annyi nem jár. Én is örülnék neki, ha 50ezerért olyan telefont kapnék, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek, de arra még sokat kell várnom, vagy az igényeimnek kell változnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest