Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Novemberi techmontázs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Ez a telefon azoknak készült, akiknek ennyi tárhely elég, cserébe az alacsonyabb árcéduláért. Nem is sírok miatta, hogy ha több lenne nekem kellene, mert bár fehérben szerintem szép, nem ezt választanám. Nekem is van több ismerősöm, akiknek bőven elég lenne ez a telefon, nekik jó vétel lehet. Én meg keresek majd olyat, amiben lesz 32, vagy akár még több. Nem érdemes azon vitázni, hogy kinek mi lenne a megfelelő, ez ennyivel jön, akinek nem tetszik, annak mást kell választani.
A Lumia 610-nél azon sírnak, hogy miért csak 256 MB RAM van benne, ennél azon, hogy miért csak 4 GB a tárhely. Azért, mert ezek az olcsóbb telefonok. Ennyi. Akinek 1 GB RAM kell, meg 32GB tárhely, az ne 50-70 ezres kategóriában keresgéljen, mert itt annyi nem jár. Én is örülnék neki, ha 50ezerért olyan telefont kapnék, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek, de arra még sokat kell várnom, vagy az igényeimnek kell változnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest