- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Csák lenne már kapható! Ha jó áron jön (amit sajnos kelek egy ideig) akkor erősen elgondolkodok rajta. 4GB nekem határeset, mert a mostani 8GB-s memkarimból is csak 1.5 a szabad, igaz csomó helyet foglalnak a ROM-ok és a backupok.
-
embe
nagyúr
Azért a Huawei is odateszi magát az android platformon:
Huawei Ascend G300 Vodánál prepaid karival ~50eFt. IPS kijelző, 1ghz-es proci stb. Induló árnak nem rossz. Emellett ( is ) versenyképesnek kellene lennie a Tanianak. -
-
hum1
csendes tag
Nem láttam a "kérem" szavakat a hozzászólásodban... Sajnos már leszoktam arról, hogy minden mondatomat bizonyítékkal kell alátámasztanom
de hogy ne kelljen sokat görgetned, tessék:
HTC HD7 storage
DELL Venue Pro storage -
scyllarus
veterán
válasz
blackmajesty #41 üzenetére
Nekem ez szimpatikusabb. Új lenne a platform, nyilván ki akarok majd próbálni mindent. Akkor inkább kelljen néha törölnöm valamit, minthogy ki sem tudjam próbálni, mert nem engedi a rendszer
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
scyllarus #39 üzenetére
Ez a telefon azoknak készült, akiknek ennyi tárhely elég, cserébe az alacsonyabb árcéduláért. Nem is sírok miatta, hogy ha több lenne nekem kellene, mert bár fehérben szerintem szép, nem ezt választanám. Nekem is van több ismerősöm, akiknek bőven elég lenne ez a telefon, nekik jó vétel lehet. Én meg keresek majd olyat, amiben lesz 32, vagy akár még több. Nem érdemes azon vitázni, hogy kinek mi lenne a megfelelő, ez ennyivel jön, akinek nem tetszik, annak mást kell választani.
A Lumia 610-nél azon sírnak, hogy miért csak 256 MB RAM van benne, ennél azon, hogy miért csak 4 GB a tárhely. Azért, mert ezek az olcsóbb telefonok. Ennyi. Akinek 1 GB RAM kell, meg 32GB tárhely, az ne 50-70 ezres kategóriában keresgéljen, mert itt annyi nem jár. Én is örülnék neki, ha 50ezerért olyan telefont kapnék, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek, de arra még sokat kell várnom, vagy az igényeimnek kell változnia.
-
Flash86
tag
Hehe én egy 1Gb-s memóriakártyán szüttyögök és jól elvagyok
Simán beruháznék ebbe ha jó lenne az ára...
-
scyllarus
veterán
válasz
blackmajesty #31 üzenetére
Én tök jól elvagyok egy 2 gigás kártyával (ami csak 1,5 az ext3 partíció miatt). És eszembe sem jut filmet nézni ugyanezen a 4,3"-on, úgyhogy nekem bőven elég lenne az a 2,9 GB, amit a Tania nyújt. Elfogadom, hogy sokaknak kevés, és én is tele tudnék rakni 16GB-ot, de nekem ez pont megfelelne, hogy olcsóbb a teló, és nem fizetek többet egy ki nem használt opció miatt. Még ha a Mass Storage működne, akkor lenne haszna a nagyobb tárnak, de mivel WP7-es, így nekem felesleges.
-
nicu71
addikt
Hát mindenki irja,nekem is az első gondolat volt ,hogy a memóriát kellett volna bőviteni...nagyon kevés az a 4 G,ha már pénzt adok érte akkor ne legyen már ennyire spórolnom a drága hellyel!
-
tjb007
nagyúr
válasz
freeknight #36 üzenetére
-
freeknight
őstag
Valószínűleg a már többször is emlegetett "hegesztett" microSD lesz benne, lévén a készülék háza az érintős gombokat kivéve megegyezik a ZTE Skate-el és abban ugye van microSD bővítés, a hátlap leszedése után. Nem hinném, hogy nagyon változtatnának a konstrukción a memória miatt... Szóval, ha valaki nem izgatja magát a garancia elvesztésével, lesz benne memória bővítés "okosba"
-
DemonDani
addikt
a 14,4/5,76 Mbps-os HSDPA miért lenne pluszos? 21 a plusz, nem ártana nem elirni apróság de pont annyira h alap lenne...
-
DS39
nagyúr
ez a telefon nagyon tetszik, így fehérben, de ez a 4GB tényleg kevés úgy hogy a WP-s telók nem bővíthetők, sajnos. ettől függetlenül ha olyan 50k körül adják a szolgáltatók, olyan siker lehet mint a Blade.
-
blackmajesty
aktív tag
De ennek 4,3"-os a kijelzője!
És otthon eszembe sem jutna telefonon filmezni, de mondjuk utazáskor miért ne? Vagy ha épp nincs kedvem zenét hallgatni, de van egy órám amit el kellene ütnöm vhogy akkor megnézek egy sorozat epizódot, arra pont jó.
Én a minél nagyobb tárhely híve vagyok, nekem a 16GB is kevés, de főleg kényelmetlen. Ha a telefonomban 128GB lenne a tárhely, akkor nem kellene állandóan cserélgetnem a rajta levő zenéimet, amit egy külső vinyón tárolok, és nincs kedvem állandóan azt elővenni, hogy lecseréljem telón tároltakat.
-
-
-
Zedz
addikt
-
-
a Blade-emben egy 2GB-s kártya van, az is ketté van csapva, hogy tudjak rá telepíteni, mert a Blade 512M-ja tényleg kva kevés (főleg, hogy abból 220M-t elvisz az ICS), de ennél többre viszont már nekem sincs szükségem.
zene az iPodról szól, filmet nem nézek 3,5"-on, játékokhoz kevés a Blade.szóval nem azt mondom, hogy nem lehet megélni 4GB-n, hanem hogy igenis van a célközönségnek egy olyan (szignifikáns) része, akinek ez kevés lesz.
-
V.T.CS.
senior tag
én értem hogy a belső tárhelyről van szó, de én csak alkalmazásban gondolkodtam.
maradi vagyok és mp3 lejátszót használok, kocsiban meg rádiót hallgatok filmet nem nézek telefonon. mondjuk játszani szoktam, és ha azt nézzük hogy egy normális játék (androidra) mennyi helyet foglal, akkor teljes mértékben igazad van. -
-
Alwares
aktív tag
Nekem a 8GB épphogy elég, folyamatosan tele van a memória. 4-el szenvednék, főleg hogy abból kb 3-2.5 Gb a használható.
-
ramrit
tag
Egyre jobban arra kényszeritenek minket a gyártók,hogy a felhöben tároljuk az adatainkat?!
Talán azért,hogy ezzel is jobban leellenörizhetöek és nyomonkövethetöek legyünk?! Nem feltétlenül összeesküvés elmélet,de az ördög sohasem alszik. -
-
Nekem elég lenne a 4GB, elég lett volna eddig is, de itthon még mindig nem kapni az új ZTE-kből.
De mint tudjuk: “640KB mindenre elég kell hogy legyen”
így egy idő után a 4GB is kevés lesz.
-
kelzsoca
félisten
Ha egy jó árat biggyeszt mellé a ZTE, akkor viszik majd mint a cukrot, a 4GB valóban kevésnek hangzik, a többit biztos felhőben képzelik el
-
Maateeo
aktív tag
ne, kérlek titeket ne kezdjétek már megint a háttértár dolgot. Minden Tania cikknél ezen rugóznak az emberek. Ennyi van, akinek elég megveszi, akinek nem, az keres másikat. Egyékbént kifejezetten jópofa dolog egy erösebb processzor a csúszásért cserébe.. még akár jól is járhattak a leendö tulajok..
-
Next Win ®
tag
Egyébként, eléggé szépre sikeredett!
De, szerintem sok ember pont a 4GB miatt nem fog mellette dönteni.
-
-
embe
nagyúr
4gb. belső tárhely
mire elég ma már?
-
Nem rossz, jöhetne végre ez is, meg egy komolyabb ZTE offenzíva
-
NoMagix
addikt
azt a plusz 4-est inkább a memóriába rakták volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest