- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
scyllarus #39 üzenetére
Ez a telefon azoknak készült, akiknek ennyi tárhely elég, cserébe az alacsonyabb árcéduláért. Nem is sírok miatta, hogy ha több lenne nekem kellene, mert bár fehérben szerintem szép, nem ezt választanám. Nekem is van több ismerősöm, akiknek bőven elég lenne ez a telefon, nekik jó vétel lehet. Én meg keresek majd olyat, amiben lesz 32, vagy akár még több. Nem érdemes azon vitázni, hogy kinek mi lenne a megfelelő, ez ennyivel jön, akinek nem tetszik, annak mást kell választani.
A Lumia 610-nél azon sírnak, hogy miért csak 256 MB RAM van benne, ennél azon, hogy miért csak 4 GB a tárhely. Azért, mert ezek az olcsóbb telefonok. Ennyi. Akinek 1 GB RAM kell, meg 32GB tárhely, az ne 50-70 ezres kategóriában keresgéljen, mert itt annyi nem jár. Én is örülnék neki, ha 50ezerért olyan telefont kapnék, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek, de arra még sokat kell várnom, vagy az igényeimnek kell változnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 90 - modellalkat
- World of Tanks - OFF topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest