- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szponzor #644 üzenetére
Igen, ahogy korábban is mondtam, amennyiben valaki egy olyan készüléket keres, aminek a, minél nagyobb a kijelzője; b, minél olcsóbb; c, T-mobile-os, mindemellett pedig a teljesítmény csak sokadlagos, akkor annak pont jó, sőt ideális ez a készülék.
De ez nem jelenti azt, amit egyesek szeretnének kimondani/kimondatni, hogy ez a legjobb ár/érték arányú készülék. Maximum az ő számukra az. Az én szememben a Blade sokkal inkább az volt, mint ez a készülék. Az egy rendkívüli vétel volt a teljes telefonkínálatban, ez "csak" egy igen jó vétel a maga területén és egy átlagosan jó vétel a teljes kínálatban. (A Live with music is a teljes kínálatra nézve lett mondva - legalábbis általam -, hogy kiemelkedő vétel, nem a Skate-tel szemben)
Egy tényező, amit nem értek (nem neked szól):
Egyesek mondják, hogy a T-s Skate árat a T-s Live With Music-hoz kell hasonlítani, úgy pedig már nem is olcsóbb a SE, noha egy más szolgáltatónál ugyancsak feltöltőkártyás csomagban olcsóbb a készülék. Mégis, amikor mások előhoznak pl egy független Nexus S-t példaként - amit én anno 62k-ért vettem - akkor a független árhoz nyugodt szívvel hasonlítják a feltöltőkártyás T-s árat. Ezt a szelektív hozzáállást nem igazán értem.
Ezt nem a Skate ellen hozom fel, hanem a szűklátókörűség ellen. Az elfogult hozzáállás se nem gyengíti a Skate képességeit, se nem erősíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest