- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
"Autóból, bútorból is sokféle van, mégsincs belőle baj."
A BMW, mint baromi nagy autógyártó sem tömi tele a palettát a 3-mas BMW mellett még 2378346873246 ugyan úgy kinéző, 3-mas alapjaira épülő autóval. Különböző márkáknak vannak hasonló méretű, felszereltségű, hasonlóképp motorizált modelljei, de ugyan az a gyártó nem ont ki magából 1 autóra épülő palettát negyven másik variánsból.Hogy ON is legyek: ez a telefon tényleg vicc. Érdekes, anno a GT540,X8, és a többi azonos tudású telefon még egész korrekt mód tette a dolgát 256 RAM mellett is, de ma már ez nagyon kevés. Vagy szimplán az értékrend lett más. A kamera pedig egyszerűen említésre se méltó, kb Iphone 3GS szint...
-
bepken
veterán
persze, hogy emlékszem
egyébként annyiban látom a WP előnyeit, pontosabban a relatíve kevés modell előnyeit, hogy elvileg (nem tudom, gyakorlatban hogy néz ki!) gyorsabban tudják javítani az esetleges bug-okat. Android oldalról szerény személyemnek sincs a világon semmi baja a külső változatossággal (bár ez nem minden gyártóról mondható el, mint tudjuk
), inkább a hardverek kuszasága az, ami gátolja a sokak által oly annyira áhított "pure android experience" kialakulását vagy akár csak elterjedését...igaz, ez az egész mentalitás betudható az "open source" sajátosságának is (és tudom, ezzel már nagyon elkanyarodtam a témától
)
de ami a lényeg: android platformon egy, az imént említett bug-ot a gyártók nagy többsége csak nyögvenyelősen javít (az update most mellékes, az a része kemény marketing)viszont az utóbbi 1 évben olyannyira felhígult a piac, ismert és kevésbé ismert résztvevők érkeztek, hogy az ember tényleg hetente lesz szerelmes egy újabb készülékbe!
de hát valóban ebben a fogyasztói társadalomban élünk, nincs mese
-
Kerell
csendes tag
Megtalálják a neki tetszőt, nem is kérdés. Csak érdekes módon kicsit elszálltak a készülék gyártók a kínálattal. Azonos tudású telefonból, pár formabeli különbséggel legyártanak 16 félét, ez szerintem gond. Ezért is lehet az, hogy bevittem egyik nap a telómat egy független mobilkereskedésbe és nem akarták megvenni, mondván pangás van.. Érted, még fillérekért sem, pár éve nem volt ilyen gondom. Nem csoda, rengeteg telefon típus van, mert hozzák sorra ugyanazokat a belsővel rendelkező lassan már "butának" nevezhető kezdő kategóriás androidos telókat fillérekért a gyártók, a nép meg veszi, mert "ócccsó". Na ez a baj szerintem valahol. Régebben amikor még a Nokia 3210 és 3310 volt a menő, érdekes akkor sem volt az hogy na most milyen telefont vegyek, nincs kínálat .. Pedig nem volt 15 gyártó és 200 telefon piacon mint most..(csak írtam egy számot..) Tehát nem csak egy gyártónál van sok egyfajta tudásra alapuló készülék, hanem még 5 hasonlónál is ugyanaz van, csak épp más a "márka". Ugyanakkor meg hagyományos készülék(aminek gombjai vannak) megszűnik lassan létezni, pedig lenne rá igény, legalább is a minőségire.
-
bepken
veterán
szvsz az ilyen készülékeknek 2013-ban valóban nincs túl nagy létjogosultságuk...anno a Pulse Mini-t csak kényszerből használtam, illetve "kellett használnom" és ha nincs ez a fórum, ha nem járok utána, hogy - még ha minimálisan is, de - lehet javítani az összképen, akkor számomra valószínűleg az a készülék lett volna az első és az utolsó androidos készülékem!
de mindez 2 éve volt! mostmár kicsit hülyén néz ki, amikor az android platform így kinőtte magát és az embereknek egyre nagyobb rálátásuk van, mire képes ez az OS.
akkor is voltak persze csúcs készülékek, de talán könnyebben lenyeltük még ezeket a kompromisszumokat (csak hogy legyen végre androidos telefonunk!) - nem volt ekkora szakadék, mint most mondjuk ezzel a modellel.
de amúgy franc se tudja...biztos nálam okosabb emberek álltak ezen lépés mögött...csak én személy szerint nem látom, hogy ma hol van piaca egy ilyen készüléknek.
-
Kerell
csendes tag
Értem én, és egyet is értek veled. Persze attól még szerintem túl sok android phone van jelenleg kínálatban, elég csak a samsung palettát meglesni, szinte tudásra ugyanaz az alsó-középső szegmens, kinézetre picit másak, kicsit sarkosabb, kicsit iphoneosabb, kicsit vastagabb-vékonyabb stb..
-
embe
nagyúr
Pl .: van egy kollégám aki hülye az ámítógéphez. Is. A jelenlegi Samu Ace 1 telóját leakarja cserélni valami menőbbre, S3 vagy valami ilyen szintű telóra, pedig ehhez is hülye. Mást sem hallok "ez a szar miért nem működik, hogy kell ezt beállítani" stb. Alapdolgokat nem tud. Ilyenkor hallgatom, hogy adott márka illetve op . rendszer milyen szar. És ezt terjeszti is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest