- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
(Ezért írok ide, mert lejárt a szerkesztési idő) Elképzelhető, amit mondasz, bár mondjuk én naponta 1 vagy 2 telefonhívásnál nem bonyolítok, többet (beleértve, h engem hívnak), úgyh nincs ennek olyan nagy esélye, de nem mondom, h nem fordulhat elő...
A bezárásról annyit, h amióta a készüléket használom egyszer sikerült kidobnia a böngészőből, amikor olyan oldalara barangoltam, amit telis-teli volt flash-sel... Bár azért alapvetően nem is erre tervezték a telefont, ha emlékezetem nem csal akkor még anno a készülék tesztjében, azt írták, h nincs flash támogatás, aztán mégis... ki érti ezt?http://mobilarena.hu/teszt/huawei_y200_tarolhat/adatatvitel_akkumulator.html
-
vimes
senior tag
Nekem semmi bajom nem volt a az Angry Birds Space-szel... sem az eredeti mérges madarakkal a star warsot nem próbáltam, a market ellenőrző szerint kompatibilis rá (mondjuk elméletileg a temple run is kompatibilis, nem értem, h miért jelzi ki, nem is próbáltam, bár nem vagyok egy játékőrült elsősorban nem is ezért vettem telefont). Egy játék van ami függővé tett a Jetpack Joyride, az még elfut játszhatóan(ez azt jelenti konkrétan, h néha pillanatnyi laggok előfordulnak...).
#165 Ed3r_X_: Ahogy a hozzászólásokból kiderül (nekem legalábbis ez jön le...) azon az Y200-on amint Dead Triggereznek custom ROM van, ami lehet h kevesebb RAM-ot eszik mint az alap rendszer. Van is egy személy aki írja, h nem indul el neki a játék (gondolom annak meg az alap ROM van fent, úgy nem is csodálom). Bár tegyük hozzá, h "elméletileg" kompatibilis a játék a telefonnal (legalábbis most bejelentkeztem gépen, és az eszközkompatibilitásnál kijött a zöld pipa (ezért nem is értem, h mi alapján dől el, h kompatibilis egy alkalmazás vagy sem, de most már csak azért is kipróbálom kíváncsiságból, de 99% h alap ROM-on nem indul el vagy kilép egy idő után). Én mondjuk azért nem tennék fel másik ROM-ot a telóra, csak h ilyen "menő" játékokkal játsszam. Nincs is igényem rá...
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Láttam hogy a kis Y200-al is el lehet kockulgatni. Facebook-ra stb.-re tökéletes, aki nem is akar Full HD videókat felvenni, konvertálni a 4 maggal, csupán némi szolgáltatásra vágyik. Kezdésnek tökéletes szerintem.
-
vimes
senior tag
Azért ez teljes mértékben nem igaz. Bár mondjuk nem tudom pontosan, te mit értesz közösségi szolgáltatások alatt. Nekem ez mondjuk annyiban merül ki, h vagy az előre telepített kliensen keresztül, vagy böngészőn keresztül felnézek facebookra, írok egy pár üzenetet, ennyi. Nem vagyok facebook függő,h egész nap azt olvasgassam, eddig nem volt ezzel problémám. Ahhoz pedig, h MINDEN szolgáltatást amit az android nyújt (amely nagy része játékokban merül ki sztem, mert levelezni, böngészni, youtubeozni, pdf-et olvasni hibátlanul lehet vele, leglábbis nekem legalábbis ezeknél a tevékenységeknél nem húzódott fintorra a szám, pedig már egy ideje nyűvöm a készüléket) ki lehessen használni legalább az Y200, vagy a tesztelt készülék dupláját kell kifizetni (vagy többet). Nekem az általános sebességgel sincs bajom, mint egyszerű júzer. Bár persze minden nézőpont kérdése, pl. ki milyen telefont használ (aki pl egy SII-t használ, annak mindjárt más nézőpontja van, minden téren). Az ilyen hardveres telefonoknak is van létjogosultságuk, nem kell máglyára küldeni őket (mondjuk azért nem hinném, h +256 MB RAM beszerelése egetrengető árkülönbséget jelentett volna a ZTE-nek).
-
vimes
senior tag
Miért lenne torz? Kb. ugyanaz a vas van ebben a készülékben is. Ezt az AnTuTu-t csináltam utoljára: kb. 2 hete
Ezek voltak a részpontszámok:
RAM: 319
CPU integer: 499
CPU float-point: 329
2D graphics: [320x480] 329
3D graphics: [320*x480] 1924
Database IQ: 310
SD card write: (3.2 MB/s) 32
SD card read: (13.1 MB/s) 131
CPU frequency: 800 MHz
Date: 2013-02-05 16:47(A kép egy másik Y200-zal készült, ezért elnézést is kérek a rossz minőségért)
-
-
kelzsoca
félisten
Egyrészt an antutu időközben átesett egy olyan frissítésen, ahol teljesen átdolgozták a pontozási rendszert, másrészt a két telefon kijelzője között óriási különbség van, egy jóval szerényebb panel esetén sokkal többet tud hozni egy teszt, mint egy közel 2x olyan felbontású esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged