- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter94
csendes tag
Van egy ilyen telefonom. Hogyan tudnák rá magyar nyelvet rakni? Mert csak angol, német stb. van. Válaszokat előre is köszönöm.
-
bixar
csendes tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne,hogy nem régibe külföldön jártam és a telefonom konkrétam se telefonálni se sms irni fogadni semmit nem tudot!
ezt nekem kell beállitani rajta? ha igen akkor hogyan oldható ez meg??
válaszotok előre is köszi
ZTE KIS PLUSRÓL LENNE SZÓ -
bixar
csendes tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne,hogy nem régibe külföldön jártam és a telefonom konkrétam se telefonálni se sms irni fogadni semmit nem tudot!
ezt nekem kell beállitani rajta? ha igen akkor hogyan oldható ez meg??
válaszotok előre is köszi
ZTE KIS PLUSRÓL LENNE SZÓ! -
bixar
csendes tag
sziasztok
nem rég kaptam egy zte kis plus telefonkészüléket! és arra lennék kíváncsi,hogy nem e lehetne valahogy megoldani,hogy a memóriakártyára mentsen egyből mert így a telefonmemóriára ment és utána az sd kártyára!!! egy komolyabb játékkal nem is lehet rajta játszani mert nem engedi feltölteni se!!! -
Pixa
aktív tag
válasz
Zsoltesz93 #175 üzenetére
Miért is szégyen? Ott a nevében a "Lite". Ebből neked mégis mi jött le? Gamer érzés?
Ez egy szimpla, olcsó (relatív), új androidos átlagtelefon. Melósoknak, kezdő droidosoknak, esetleg gyereknek.
Nem kötelező megvenni! Viszont van akinek ez a forma, ez a tudás, etc. kell. -
dokee78
félisten
válasz
Zsoltesz93 #175 üzenetére
Igen ezt már páran leírták.
De hogy legyen pozítivuma is,lehet vele telefonálni is. -
Zsoltesz93
tag
256MB RAM???
Ez szégyen 2013-ban
-
vimes
senior tag
(Ezért írok ide, mert lejárt a szerkesztési idő) Elképzelhető, amit mondasz, bár mondjuk én naponta 1 vagy 2 telefonhívásnál nem bonyolítok, többet (beleértve, h engem hívnak), úgyh nincs ennek olyan nagy esélye, de nem mondom, h nem fordulhat elő...
A bezárásról annyit, h amióta a készüléket használom egyszer sikerült kidobnia a böngészőből, amikor olyan oldalara barangoltam, amit telis-teli volt flash-sel... Bár azért alapvetően nem is erre tervezték a telefont, ha emlékezetem nem csal akkor még anno a készülék tesztjében, azt írták, h nincs flash támogatás, aztán mégis... ki érti ezt?http://mobilarena.hu/teszt/huawei_y200_tarolhat/adatatvitel_akkumulator.html
-
Ed3r_X_
nagyúr
Persze, nem is ez, de érdekesnek találom hogy hiába custom rom, meg minden elindul ezen egy ilyen játék. Egy nyamvadt Angry Birds meg nem?
Amúgy előbb utóbb aki androidot vesz, az ránéz a játékokra is, ekkor derül ki, hogy ez nem éppen arra van.Alap dolgokra jó. Másra nem, ezzel egyetértek.
Ám érdekes ez a Dead Trigger: S Advancen se mindig sima a játékmenet. Mondjuk ez izgat legkevésbé, amúgy is ilyen egyszerűbb játékokkal játszom, Temple Run stb.
-
vimes
senior tag
Nekem semmi bajom nem volt a az Angry Birds Space-szel... sem az eredeti mérges madarakkal a star warsot nem próbáltam, a market ellenőrző szerint kompatibilis rá (mondjuk elméletileg a temple run is kompatibilis, nem értem, h miért jelzi ki, nem is próbáltam, bár nem vagyok egy játékőrült elsősorban nem is ezért vettem telefont). Egy játék van ami függővé tett a Jetpack Joyride, az még elfut játszhatóan(ez azt jelenti konkrétan, h néha pillanatnyi laggok előfordulnak...).
#165 Ed3r_X_: Ahogy a hozzászólásokból kiderül (nekem legalábbis ez jön le...) azon az Y200-on amint Dead Triggereznek custom ROM van, ami lehet h kevesebb RAM-ot eszik mint az alap rendszer. Van is egy személy aki írja, h nem indul el neki a játék (gondolom annak meg az alap ROM van fent, úgy nem is csodálom). Bár tegyük hozzá, h "elméletileg" kompatibilis a játék a telefonnal (legalábbis most bejelentkeztem gépen, és az eszközkompatibilitásnál kijött a zöld pipa (ezért nem is értem, h mi alapján dől el, h kompatibilis egy alkalmazás vagy sem, de most már csak azért is kipróbálom kíváncsiságból, de 99% h alap ROM-on nem indul el vagy kilép egy idő után). Én mondjuk azért nem tennék fel másik ROM-ot a telóra, csak h ilyen "menő" játékokkal játsszam. Nincs is igényem rá...
-
fojuzer
aktív tag
Háát még mindig nem értik a gyártók,mára már gyenge,hardvermproci képernyö lasan nem eladhato,sajna biz mindig sporolnak valamin,a RAM -nak ma már 1 GB alatt nem volna szabad elöfordulni,Az ára alapján nem érdemes megvenni,ha valaki hazánkban /Átlag melos / veszi,nem engedheti meg anyagilag az éves cserét,inkább rakjon össze még /Pénztárca/ s vegyen 2-3 évig használhato,telot.Az igazság biz fájdalmas!
-
bepken
veterán
azon emberek nagy része, akik ilyen kaliberű készülékben gondolkoznak, nem feltétlenül a Dead Trigger-el akarnak játszani. ezért sajnos nem annyiról szól a csalódás és az idegeskedés, hogy ez vagy az a játék nem indul,hanem konkrétan a telefon válik használhatatlanná! (például az általam fentebb leírt szituáció kapcsán...) - és ez szerintem idegesítőbb, mint a laggos játékmenet
-
-
-
JoseGee
tag
Csak hogy ON is legyen néha, valaki lemagyarázná a cikkből ezt a mondatot.
"Csúcsjátékok futtatására értelemszerűen nem szabad számítani, a Temple Run 2 és az Angry Birds Star Wars például el sem indult tesztalanyunkon, ettől függetlenül viszont a mérges madarak űrbéli kalandja jól futott a gépen."
Vagy sokat ittam, vagy nem értem
-
kocka88
tag
256mb ram? ez most komoly?!
-
bepken
veterán
szerintem az emberek túlnyomó többsége azért vesz okos telefont, hogy használja a közösségi szolgáltatásokat. ha megfigyeled, az összes szolgáltató erre építi a reklámokat, erre ösztönzik az ügyfeleket
tök mindegy minek nevezzük, lehet facebook, email, skype, gplus, youtube, twitter, viber... - mellesleg, hogy kicsit mégis bonyolítsam, én pont nem az a user vagyok, aki nativ kliensen keresztül akar 24/7-ben tájékozódni minden egyes ismerőse leghaloványabb szellentéséről is rezgő-/hangjelzés képében...ha heti egy alkalommal pont a telefonról jut eszembe felnézni facebookra, én is inkább böngészőt használok. - na de ettől függetlenül pontosan tudom, hogy ezek a kliensek mekkora nagy erőforrást igényelnek (relatíve!)
de akkor ne ezeket a szolgáltatásokat emeljük ki...jobban szeretnénk csak játékra és böngészésre használni a készüléket? kicsit rizsa lesz, de írok egy példát: egy normálisabb játék eleve esélytelen, hogy (még ha el is indul) huzamosabb ideig fusson, legalábbis élvezetes, gördülékeny játékmenetet ne nagyon várhatunk tőle. jó, akkor böngésszünk...nyissunk meg mondjuk egy PH! oldalt (természetesen a flash tartalmakat tiltsuk, az bizony nem nekünk való! bár aláírom, telefonon amúgy is hülyeség...), na ez meg is volna. nézzünk be egy topicba, aztán ha már ott vagyunk, szóljunk is hozzá a témához! kezdjük el fogalmazni az irományt, esetleg egy másik lapot nyitva másoljunk/idézzünk valahonnan....de hoppá! jött egy hívás! az egy dolog, hogy nem tudom felvenni a telefont, de amikor végre magához tér a telefon, a böngésző sehol...sajnos a rendszer úgy próbált segíteni abban, hogy esélyünk legyen fogadni a hívást (természetesen nem sikerült), hogy kilőtte a "felesleges" folyamatokat...ez jelen esetben a böngésző volt vagy akármi más, amiben éppen dolgoztunk... - teccikérteni?
(#155) Ed3r_X_: így, hogy ebben az árkategóriában ennyivel szúrják ki az emberek szemét....valóban ezt tudják csak választani kezdésnek. de ez nem biztos, hogy jó így :/
-
Ed3r_X_
nagyúr
Láttam hogy a kis Y200-al is el lehet kockulgatni. Facebook-ra stb.-re tökéletes, aki nem is akar Full HD videókat felvenni, konvertálni a 4 maggal, csupán némi szolgáltatásra vágyik. Kezdésnek tökéletes szerintem.
-
vimes
senior tag
Azért ez teljes mértékben nem igaz. Bár mondjuk nem tudom pontosan, te mit értesz közösségi szolgáltatások alatt. Nekem ez mondjuk annyiban merül ki, h vagy az előre telepített kliensen keresztül, vagy böngészőn keresztül felnézek facebookra, írok egy pár üzenetet, ennyi. Nem vagyok facebook függő,h egész nap azt olvasgassam, eddig nem volt ezzel problémám. Ahhoz pedig, h MINDEN szolgáltatást amit az android nyújt (amely nagy része játékokban merül ki sztem, mert levelezni, böngészni, youtubeozni, pdf-et olvasni hibátlanul lehet vele, leglábbis nekem legalábbis ezeknél a tevékenységeknél nem húzódott fintorra a szám, pedig már egy ideje nyűvöm a készüléket) ki lehessen használni legalább az Y200, vagy a tesztelt készülék dupláját kell kifizetni (vagy többet). Nekem az általános sebességgel sincs bajom, mint egyszerű júzer. Bár persze minden nézőpont kérdése, pl. ki milyen telefont használ (aki pl egy SII-t használ, annak mindjárt más nézőpontja van, minden téren). Az ilyen hardveres telefonoknak is van létjogosultságuk, nem kell máglyára küldeni őket (mondjuk azért nem hinném, h +256 MB RAM beszerelése egetrengető árkülönbséget jelentett volna a ZTE-nek).
-
vimes
senior tag
Ha a ZTE Kis-sel van egy árban akk viszont inkább ezt választanám a Kis helyett. Már csak a formája miatt is.
-
bepken
veterán
akárhogy is...szerintem manapság a 256MB RAM csupán olyan user-eknek elég, akik kevésbé (vagy egyáltalán nem) igénylik sem a közösségi, sem pedig egyéb, android nyújtotta szolgáltatások meglétét. tehát konkrétan nem használják (nem is tudnák kihasználni!) az android funkcióit, mely gyakorlatilag megkülönböztetni hivatott egy androidos okostelefont mondjuk egy 5-6 évvel ezelőtti symbian alapú Nokia készüléktől.
-
-
lexter00
őstag
256mb RAM?Tud ez egyáltalán működni rendesen?Az én Gio-m 512mb-os,de az is úgy megtud fagyni néha hogy ihaj.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #146 üzenetére
Igen, mivel az már nem telefonfüggő, igaz lehet buherálni azzal is, de én azt mondom, anélkül a tiszta. Amúgy meg szerintem teljesen jó ez az AnTuTu pontszám, és el is hiszem hogy ennyit csinált. Olyan videót is láttam ahol Dead Trigger ment Y200-on, pedig az nem kispályás játék
-
vimes
senior tag
válasz
Keeperv85 #143 üzenetére
Nem tudom,h mit értettél az SD kártya kinyomása alatt, én kikapcsolatam az SD card IO-t az AnTuTu menüpontjai közül.
Az összpontszám 3518 lett.
Részopntok:
RAM: 322
CPU integer: 497
CPU float-point: 328
2D graphics: [320x480] 331
3D graphics: [320*x480] 1735
Database IQ: 305
SD card write: 0
SD card read: 0
CPU frequency: 800 MHz
Date: 2013-02-17 12:51A 3D részpontszám valóban visszaesett kb. 200 pontot. + nincs SD kártya írás-olvasás.
-
vimes
senior tag
Miért lenne torz? Kb. ugyanaz a vas van ebben a készülékben is. Ezt az AnTuTu-t csináltam utoljára: kb. 2 hete
Ezek voltak a részpontszámok:
RAM: 319
CPU integer: 499
CPU float-point: 329
2D graphics: [320x480] 329
3D graphics: [320*x480] 1924
Database IQ: 310
SD card write: (3.2 MB/s) 32
SD card read: (13.1 MB/s) 131
CPU frequency: 800 MHz
Date: 2013-02-05 16:47(A kép egy másik Y200-zal készült, ezért elnézést is kérek a rossz minőségért)
-
palnori1
csendes tag
Itt az a főgond,hogy ez még első androidos telefonnak is rossz,mert egy új androidos felhasználónak már a kevés ram és a lagg miatt elmegy a kedve a telefontól...de lehet,hogy még az androidtól is. :S
-
ESP
őstag
Elfért volna +256MB ram benne.
-
pszili8
aktív tag
Mint egy falat kenyér! A jó öreg vodafone 858-am jutott róla eszembe amit a mai napig második telóként használok.Szvsz aki manapság ilyet vesz,az egy hét/hónap után sikítva dobja el,ennyi rammal még faszabuckozni se lehet normálisan.
Ja és engem is érdekelne,hogy az első oldalon milyen teló van a ZTE mellett? -
Neurotoxin
őstag
A cikk elejét olvasva már azt hittem, hogy x86-os a telefon teszt lesz, meg is lepődtem volna
-
Szabad kérnem a tisztelt társaságot, hogy mellőzzétek a felesleges WP vs. Android OFF vitát? Köszönöm!
-
-
Maximum1
őstag
válasz
zombinyul #125 üzenetére
Aszonynak Lumia 710 van nagyon jó gép, akartam magamnak is egyet.
Adtam még egy esélyt a droidnak, Defym volt, 2 hete cseréltem egy Kinai ZTE V970-re.
Több mint 3 éve androidot használok, de most van olyan telefonom amin végre élvezhetem az előnyeit a droidnak.
Úgyhogy az ilyen fosokkal elriasztják a felhasználókat a droidtól, mint ahogy Rhino666 is írta.
Mit nem lehet azon megérteni hogy az androidnak is van egy minimális hardver igénye, és az nem a 256mb ram.Tudom nektek a Vista is szar volt, nem a gépetek volt fos. -
zombinyul
addikt
válasz
#40993792 #123 üzenetére
Persze, ez így van, de meg is utáltam az Androidot. Ájfónt még nem próbáltam, azt nem is fogok, mert az Ájfónosoktól a hideg kiráz.
De a WP nagyon bejött.
Rhino666: igen, meg HTC. A Samsungokat rühellem, a HTC-ket mindig is szerettem, de az Android nem jött be (bár kétségtelenül vannak nagy előnyei a többi OS-hez képest).
-
-
justaview
senior tag
Akármilyen gyenge is a hardver, az ikonok megoldása profibb hatást kelt, mint az eredeti android-é, amelynek designjából hiányzik az egységesség, így hardvertől függetlenül egy játékszer benyomását adja.
-
Pixa
aktív tag
válasz
Rhino666 #119 üzenetére
Lehetséges! Viszont legyen szó Galaxy Y-ról, vagy épp a ZTE Kis Lite-ról, esetlek valamu Huawei okosságról, az idősebbeknek bőven jó! Mégis hol igényel marha nagy pörgést egy 40+ korabeli ember?
Őt aztán erősen kétlem, hogy érdekelni fogja a sokmagvas processzor, a HD felbontás meg ilyenek. Kényelmes 3,5 maximum 4 colos kijelző, érthető menük és csókolom!Az iPhone lehet jobb, mint az alsókategóriás droidos telefonok, viszont árba... Nem igazán osztogatják még a 3GS-t 0 ftos akcióval!
A WP-k sem rosszak, de ott a csempével sokak véleménye szerint nem kellemes a készülék...
Nekem meg teljesen mindegy ki mit vesz!
-
-
Maximum1
őstag
Ilyen fost behozni ide!
A Galaxy Spicám volt ilyen 3 éve.
Milyen kezdő androidos?
Van még olyan?
3 éve android folyik a csapból, ha akarsz sem tudsz mást venni, kivéve ha már volt androidod. -
-
-
bepken
veterán
válasz
kelzsoca #104 üzenetére
értem. lehet, hogy hülye kérdés, de a felbontást miért nem tudja beleszámolni az AnTuTu a végeredménybe? vagy ezek szerint az is előfordulhat, hogy a kisebb felbontás miatt tűrhető fps értékeket produkál 2D/3D tesztnél?
vagy esetleg a tesztek benchmark részét kellene kicsit átalakítani? például az AnTuTu esetében nem az összpontszámot közölnétek, hanem külön-külön a részpontokat. (őszintén szólva nem tartom magam benchmark őrültnek, de egy ilyen torz eredményre én is könnyen felkapom a fejemet...)
-
-
kelzsoca
félisten
Egyrészt an antutu időközben átesett egy olyan frissítésen, ahol teljesen átdolgozták a pontozási rendszert, másrészt a két telefon kijelzője között óriási különbség van, egy jóval szerényebb panel esetén sokkal többet tud hozni egy teszt, mint egy közel 2x olyan felbontású esetén.
-
bepken
veterán
ez így igaz, de szerintem az AnTuTu pontokat lassan havonta lehetne frissíteni...egy ilyen alja valamivel pedig ezt az egyszeri találkozást is épp elég nehéz lesz feldolgozni mindenkinek szerintem
viszont a 4000 feletti pontszámot tényleg nehezemre esik felfogni! a Defy+ pl. 512RAM és húzott proci (OC + governor) mellett tudott nálam 3800 körül telejsíteni!
-
qkaleko
tag
Biztos sokan leírtátok, de ez tényleg egy vicc 2013ban.
-
Kerell
csendes tag
Érdemes megnézni az első kamerával készült képen, hogy még az autó típusjelzése sem ismerhető fel..
-
dokee78
félisten
Az első oldal második képén az egy Alcatel 992D?
-
Sonyfan
tag
Már megint összekeverték a 2.3-mas és a 3.0-ás antutu pontokat...
-
robicheck
csendes tag
Most komolyan! Mi ez a talicska F*s?
Oké. Ez egy alsó kategóriába szánt smartphone, de ettől még nem kellene a hardveres résznek ennyire siralmasnak lennie. Ha ennyire gyenge telefont akarnak lenyomni az ember torkán, akkor kerüljön 25 ezer forintba. Ne 30+ ezerbe. -
jr1994
addikt
Hát ez valóban eléggé alja lett de látom felsorakozott a régi blédes csapat krémje, ha ti kezelésbe vennétek.. hát akkor azért biztos ki lehetne belőle hozni valamit
-
-
kelzsoca
félisten
Ebben a rohanó világban, azért meg lehetne köszönni a ZTE-nek ezt a remek nosztalgikus készüléket, nekem az első androidos telefonom jutott róla eszembe, a vodafone 845-ös, a maga kis 128MB-os RAM-jával, amin azért egy kipucolt gyári rom szépen futott, igaz az SD-n volt swap csinálva, amit ennél a készüléknél is meg lehet tenni, manapság már egész gyors SD kártyák vannak.
Esetleg egy CyanogenMod erre a gyöngyszemre?
-
vimes
senior tag
Hát nem tudom, h ki mit mond, nekem is Huawei y200-am van, kemény 256 MB RAM-mal. A rendszer sebességével én mondjuk meg vagyok elégedve, sztem egy kezdő droidosnak megfelelő telefon (hardver téren elmegy), én is ebbe ruháztam bele, mint első droid, és nem bántam meg személy szerint. Ok, h Temple Run, és társai menüig bejön utána pedig meg van az esély, h kidob a kezdőképernyőre, de ez nem az a kategória.
Internetezési élmény meg rendben van (számomra mindenféleképp).Többi hozzászólónak aki 10-12k ért akarja az okostelefonokat nyomni: lehet álmodozni szépen...
A cikk hangvétele kis részben egy tévedésen alapszik: ugyanis a Kis is 256 MB RAM-mal él.
Ha a hozzászólók nem hiszik el tessék : http://www.ztehungary.hu/device/201203/t20120328_12341.htmlESP23-nak: jó értéket mutat, Huawei Y200 legfrissebb AnTuTu-val: 3873 pont (a többi telefon AnTuTu értéke a táblázatban nem friss, mert korábbi verzióval készült, gondolom én).
A homályos hardverekről pedig ennyit: a Quadrant Standard rendszerinformációja (Y200-ra):
CPUName: ARMv7 Processor rev 1(v7l)
Current freq: 800 MHz
Max freq: 800 MHz
Min freq: 122,88 MHz
Cores: 1
Architecture: 7
Bogo MIPS: 398,67
Hardware: MSM7x27a U8655 BOARD7225A vagy 7227A van a telóban? Most akkor a specifikáció rossz, vagy a rendszerinfó? Ki érti ezeket a kínaiakat?
-
ESP23
senior tag
Ez a készülék annyira hiányzott mint egy falat kenyér.
Nem tudom hogy ki találhatta ki ezt a párosítást: 1GHz-es processzor+256MB RAM.
Nekik már ennyire mindegy hogy mit gyártanak?Más: Az antutu elég érdekes eredmény mutat: 4015 pont?
Mostanában nem igazán lehet megbízni benne, szerintem ez sem a helyes adat.
És azt figyelgetem, hogy ez minden frissítésnél rosszabb lesz. -
Cyberpunk
félisten
Hát ez nagyon alja...
-
apeelme
addikt
válasz
orion1025 #77 üzenetére
Nincs szükség hangulatkeltésre, mert ennek sosem lesz vége. Akkor használj WP-t ha számodra az jobb, persze majd talán egyszer lehet bluetoothon is fájlt küldeni és talán lehet 40 másodpercnél hosszabb csengőhangot beállítani PC és Zune segítsége nélkül...Egyébként tényleg jó kis teló a 610...de komolyan.
-
Ekkora az időeltolódás? Kínában még csak 2011 van?
-
nymarci
csendes tag
Ezt a telefont inkább nem kellene erőltetni.
-
HuMarc
veterán
Android + HVGA + 256 MB RAM + Adreno 200 = Halálos kombináció. Az Android simán elfut, csak akkor lassul be, ha bármit elindítasz
-
Ed3r_X_
nagyúr
A végénél elírtátok, az Y200-ban is csak 256 MB a RAM. De ez a telefon is úgy kellett, mint egy falat kenyér
-
AMD Power
titán
Szerintem jó ez a kis cucc. De mondjuk kár a 256MB RAM van csak benne.
-
Pixa
aktív tag
Ha jó áron lesz akkor melóstelefonnak bőven jó! Érintős, androidos, WiFi-s.
Nem egy ismerősöm vett olcsóbb androidos ketyerét melóstelefonnak. Oda mégis mi a tosznak kellene 8-10 megapixel? Minek kellene marha sok ram? Felesleges!
A Lite, már az elnevezéséből is olyan telefon ami nem a Galaxy S3 és társai ellenfelének készült. Innentől kár köpködni!
Igen! Kicsi szar telefon, szinte nulla tudással. Majd, ha az lesz a neve, hogy ZTE Kis Gamer, akkor lehet neki esni igazán! -
aprokaroka87
nagyúr
2 megapixel,persze akkor már legyen vga kamera,128x96@15fps képes videolejátszó ugye ezt te sem gondolod komolyan,már bocsánat,de 2013-ban lassan már 5mpixel kellene hogy az alsókategoria legyen,a videólejátszás meg minimum 720x480@30fps abbol is tudja a h264/mp4-et pl.
A ram tényleg nagyon kevés,saját tapasztalat(LG GT540),de pl én nem gyári romot használok,ez sokat segit a dolgon,eggyik ismerösöm Huwaei y200-a ugyanennyi rammal egy rakás akármi.
Mondjuk neki a 256mb-is sok,mert csak Facebook-ra használja256mb a teljes ram,az a kérdés hogy ebből mennyi marad szabadon,nálam pl kb 65-70mb marad a maximum,mégse mindig tölti ujra a dolgokat!Csak nem mindeggy hogy milyen App,most pl van egy Appom pl ami 2-3 perc allat megesz kb 40mb-ot.
-
Hát valahogy nem fogott meg ebben a telefonban semmi sem meg.Sem az ára sem a kinézete ,de a tartalma sem.
-
zombinyul
addikt
"Autóból, bútorból is sokféle van, mégsincs belőle baj."
A BMW, mint baromi nagy autógyártó sem tömi tele a palettát a 3-mas BMW mellett még 2378346873246 ugyan úgy kinéző, 3-mas alapjaira épülő autóval. Különböző márkáknak vannak hasonló méretű, felszereltségű, hasonlóképp motorizált modelljei, de ugyan az a gyártó nem ont ki magából 1 autóra épülő palettát negyven másik variánsból.Hogy ON is legyek: ez a telefon tényleg vicc. Érdekes, anno a GT540,X8, és a többi azonos tudású telefon még egész korrekt mód tette a dolgát 256 RAM mellett is, de ma már ez nagyon kevés. Vagy szimplán az értékrend lett más. A kamera pedig egyszerűen említésre se méltó, kb Iphone 3GS szint...
-
Ricardo
titán
Ezt inkább a viccrovatban kellett volna közzétenni. 256MB
-
Rozzo
tag
Inkább lenne a kamera 2 megapixel, és lenne benne 512 MB RAM. Szerintem.
-
GeryFlash
veterán
12 ezer max, ekkora rammal ez egy szenevéd, nem is tudom, utoljára asszem a zte arizonában volt ennyire kevés ram, az is 2éves alsó kategóriás mdoel, ez egy vicc.... minimum 384, de az 512 is semmi, így kb működésképtelen a telefon, arról nem beszélve, hogy a felbontás is vicc, a zte bladenek ugyanekkora képernyő mellett... és az is 3 éves mdoell, ez egy szánalom
A kis meg alapból gyenge volt, erre ebből lite verziót hozni, hát huhhh... -
Armagedown
őstag
Ár-érték arány 8 - ugye ez csak vicc ?ennél már csak a galaxy y és az lg optimus l3 a rosszabb
-
donjohnson
addikt
ahhoz képest, hogy csak 1200 mAh-s akksi van benne, elég nagynak tűnik a videón
-
bepken
veterán
persze, hogy emlékszem
egyébként annyiban látom a WP előnyeit, pontosabban a relatíve kevés modell előnyeit, hogy elvileg (nem tudom, gyakorlatban hogy néz ki!) gyorsabban tudják javítani az esetleges bug-okat. Android oldalról szerény személyemnek sincs a világon semmi baja a külső változatossággal (bár ez nem minden gyártóról mondható el, mint tudjuk
), inkább a hardverek kuszasága az, ami gátolja a sokak által oly annyira áhított "pure android experience" kialakulását vagy akár csak elterjedését...igaz, ez az egész mentalitás betudható az "open source" sajátosságának is (és tudom, ezzel már nagyon elkanyarodtam a témától
)
de ami a lényeg: android platformon egy, az imént említett bug-ot a gyártók nagy többsége csak nyögvenyelősen javít (az update most mellékes, az a része kemény marketing)viszont az utóbbi 1 évben olyannyira felhígult a piac, ismert és kevésbé ismert résztvevők érkeztek, hogy az ember tényleg hetente lesz szerelmes egy újabb készülékbe!
de hát valóban ebben a fogyasztói társadalomban élünk, nincs mese
-
violentSt
tag
valószínűleg nem magunkból, az ide járó PH-s-okból fog kikerülni a vásárlók többsége
de mondjuk muterom bemegy ránéz megtetszik, kipróbálja, óccsó, oszt jóvan
néha néha felmegy a netre, menetrendet nézni, 1-2 mobil hírek a buszon...
persze ki tudja... lehet kedvet kap egy kis kernel optimalizációrana akkor meg majd eladja
-
Kerell
csendes tag
Megtalálják a neki tetszőt, nem is kérdés. Csak érdekes módon kicsit elszálltak a készülék gyártók a kínálattal. Azonos tudású telefonból, pár formabeli különbséggel legyártanak 16 félét, ez szerintem gond. Ezért is lehet az, hogy bevittem egyik nap a telómat egy független mobilkereskedésbe és nem akarták megvenni, mondván pangás van.. Érted, még fillérekért sem, pár éve nem volt ilyen gondom. Nem csoda, rengeteg telefon típus van, mert hozzák sorra ugyanazokat a belsővel rendelkező lassan már "butának" nevezhető kezdő kategóriás androidos telókat fillérekért a gyártók, a nép meg veszi, mert "ócccsó". Na ez a baj szerintem valahol. Régebben amikor még a Nokia 3210 és 3310 volt a menő, érdekes akkor sem volt az hogy na most milyen telefont vegyek, nincs kínálat .. Pedig nem volt 15 gyártó és 200 telefon piacon mint most..(csak írtam egy számot..) Tehát nem csak egy gyártónál van sok egyfajta tudásra alapuló készülék, hanem még 5 hasonlónál is ugyanaz van, csak épp más a "márka". Ugyanakkor meg hagyományos készülék(aminek gombjai vannak) megszűnik lassan létezni, pedig lenne rá igény, legalább is a minőségire.
-
helixP
nagyúr
Két külön dologról beszélünk. Az, hogy ennek a telefonnak nincs sok értelme, az tiszta sor, ebben egyet is értünk.
De az, hogy sok fajta androidos telefon van az abszolut nem baj, mert mindenki megtalálja a neki tetszőt. Az, hogy Te nem érted, ebben mi a jó, az meg megint egy másik kérdés.bepken: Pulse miniről nekem aztán nem kell beszélned, ha emlékszel
Egyértelmű, hogy ez a telefon égeti az androidot, nem is ez a vita tárgya.
-
razzorr
őstag
Az a baj,hogy az embereknek akkora elvárásai vannak a mai világban,hogy az már majdnem pofátlan.
Megvesznek egy piros suzukit és elvárnák tőle,hogy piros Ferrari legyen, persze óccsóér.
Egy bizonyos szint alatt, mint amilyenek a low droidok, csak az eszetlen pénzbelapátolás a cégeknek a fő érdekük, mintsem a minőség. Úgy vannak vele, hogy aki minőséget akar, áldozzon rá. Csak azt nem értem,hogy sok olyan cég van, akiknek még end kategóriában is vacak a kínálatuk, na azok a legarcátlanabbak. Erről szól a fogyasztói társadalom, hogy "vásárolj". -
bepken
veterán
szvsz az ilyen készülékeknek 2013-ban valóban nincs túl nagy létjogosultságuk...anno a Pulse Mini-t csak kényszerből használtam, illetve "kellett használnom" és ha nincs ez a fórum, ha nem járok utána, hogy - még ha minimálisan is, de - lehet javítani az összképen, akkor számomra valószínűleg az a készülék lett volna az első és az utolsó androidos készülékem!
de mindez 2 éve volt! mostmár kicsit hülyén néz ki, amikor az android platform így kinőtte magát és az embereknek egyre nagyobb rálátásuk van, mire képes ez az OS.
akkor is voltak persze csúcs készülékek, de talán könnyebben lenyeltük még ezeket a kompromisszumokat (csak hogy legyen végre androidos telefonunk!) - nem volt ekkora szakadék, mint most mondjuk ezzel a modellel.
de amúgy franc se tudja...biztos nálam okosabb emberek álltak ezen lépés mögött...csak én személy szerint nem látom, hogy ma hol van piaca egy ilyen készüléknek.
-
Kerell
csendes tag
Miért baj? Pusztán csak értelmét nem látom, mint ennek a telefonnak sem..
-
saca23
aktív tag
Na ime megint egy kinai tucatkacat.
256mb ramjukkal el mennek a nem mondom hova.
huawei y200 is 256mb ram csak tudom nekem is ilyen van sajna semmire nem
elég android alá alap 512mb.
Egyszerüen használhatatlan ennyi rammal tudom a szar huawei se jo semmire ,kb
15ért kéne ezeket az okosnak nevezett telokat adni . -
Pixa
aktív tag
Jöhetne már valami értelmes(ebb) ZTE telefon!
-
Kerell
csendes tag
válasz
sing1ep1ayer #36 üzenetére
Különcködésből? Nem hinném, kinek az, kinek a droid szimpatikusabb.
-
persil
nagyúr
De ők legalább nem plus-nak hívják a lebutított telefont, amit ráadásul olcsóbban is adnak, ellenben egy másik nagy mobilgyártóval...
-
Kerell
csendes tag
Értem én, és egyet is értek veled. Persze attól még szerintem túl sok android phone van jelenleg kínálatban, elég csak a samsung palettát meglesni, szinte tudásra ugyanaz az alsó-középső szegmens, kinézetre picit másak, kicsit sarkosabb, kicsit iphoneosabb, kicsit vastagabb-vékonyabb stb..
-
Ati1979
veterán
A 256mb ramig olvastam el.Meg a konklúziót.
Alsó ár kategória ide, vagy oda ramból min 512mb kellene. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
desolator #28 üzenetére
Szerintem akkor már inkább a hármas Blade picivel drágábban. A Tipóban is gáz az a 320x480-as kijelző. Ennél már az első Pengében jobb volt, azt meg kevesebb mint fele ennyiért lehet másodkézből venni.
@ (#35) Kerell
Köszönöm Neked!A kommented alapján élő példa vagy rá, hogy WP-s telefont különcködésből vesz az ember, nem pedig azért, mert jobb lenne.
-
razzorr
őstag
Ezek miatt az "ócsódroidok" miatt lehet igazán utálni a droidot. Ki merem jelenteni, elnézést ha valakit megbántok vele, de ez a telefon egy tipikus "ipari hulladék" kategória. Vérlázító,hogy ki merik adni egyáltalán, de ha a balga nép veszi, mert óccsó, akkor már meg is van a létjogosultsága, csak akkor ne panaszkodjon senki,hogy akad mint a húsdaráló.
Nem trollkodni akarok,de ez a szomorú valóság. -
Dominó85
addikt
1 dologban jobb a ZTE Blade-nél: armv7-es utasítás készletű 1Ghz proci. Minden másban erősebb a penge... szánalmas ilyen telót 2013-ban piacra dobni. 256MB RAM, hát no comment...
bepken
simán lehet annyi a TuTu. Lásd f0s felbontású kijelző.... -
bepken
veterán
"AnTuTu Benchmark - 4015 pont" - HHWHAT??? ez csak nekem tűnik irreális értéknek? szerintem valamit nagyon nagyon elszámolt a Bölcs Öreg TuTu...
az a 256MB pedig nagyon nehezen állja majd meg a helyét a mindennapokban...pláne, hogy manapság már a viszonylag egyszerű alkalmazások is zabálják a memóriát (sajnos)
(#31) Keeperv85! igen, ezt én se igazán értem. szerintem is túl vagyunk már a ZTE vagy épp az Android brand felépítésén...(mert míg mondjuk a kezdetben, egy új piacon van értelme jelen lenni valamivel azon minden szegmensében...bármi áron!...2013-ban szerintem erre már nincs szükség)
-
Kerell
csendes tag
Pedig az alapötlet nem volt rossz, csak hát az a fránya RAM meg kijelző belepisilt a képletbe.. Jah, igen,,, a kamera pedig nonszensz, a samsung D600 telefonom ami volt még kb. 6 éve, a 3.2 es auto focus kamerájával össze- vissza verte ezt a valamit..
-
desolator
senior tag
Nem is kérdés, hogy e helyett a tipo. ICS, 512 ram, minőségi összeszerelés.
-
helixP
nagyúr
Dettó van ilyen ismerősöm. Vett egy magas kategóriájú droidot, és semmit nem töltött le rá, vagy semmit nem állított rajta. Stock-ként használja, Facebook-ra, böngészésre. Majd azzal jött elő, hogy lecseréli ezt, mert szar, Iphone-on látott Vibert, az milyen jó, meg azon térkép is van...
No comment... -
sing1ep1ayer
őstag
Ezzel semmit nem lehet kezdeni. A proci bőven megfelelő lenne, pláne ehhez a kijelzőhöz, viszont a 256 mega RAM teljesen agyonvágja a telót. Így tényleg csak beszélgetésre meg sms-ezésre jó, de arra meg ott vannak a pre-paidben 2k-ért utánunk dobált csodák.
-
embe
nagyúr
Pl .: van egy kollégám aki hülye az ámítógéphez. Is. A jelenlegi Samu Ace 1 telóját leakarja cserélni valami menőbbre, S3 vagy valami ilyen szintű telóra, pedig ehhez is hülye. Mást sem hallok "ez a szar miért nem működik, hogy kell ezt beállítani" stb. Alapdolgokat nem tud. Ilyenkor hallgatom, hogy adott márka illetve op . rendszer milyen szar. És ezt terjeszti is.
-
Kerell
csendes tag
Ez meg mi? 5 éve még jó alap teló lett volna..
-
kaller1
veterán
A zte mérnökeinél elgurult a gyógyszer? Ilyen idióta hw összeállítást nevesincs kínai gyártók csinálnak 10+k-s kategóriában.
-
DIESELPOWER
aktív tag
"A telefont szorongatva viszont a kijelző elszíneződésére lettünk figyelmesek."
-
törölt tag
Nem irigylem azokat a laikusokat, akik megveszik majd. Ilyen telefonok miatt lehet kiábrándulni az okostelefonokból
-
Droid alá legalább 512mb ram kellene,ez így kevés
-
lowlight
tag
válasz
nightshadow #13 üzenetére
Így igaz, csak azóta jól felb* az árát norvégék. Biztos vérszemet kaptak.
Annyiért egyébként tényleg megérte. Ez a Kis Lite szerintem szemből HTC szeretne lenni - ami a külcsínyt illeti.
-
Pantal
senior tag
válasz
Ezzel én tisztában vagyok, de ma (2013. 02. 15.) 42.785 Ft-ért lehet elhozni. Biztos nem szándékos, de mindenképpen félrevezető.
(#17) nightshadow:
Pedig megírták, igaz nem dr. Kind, hanem Rusi, de valószínű ez történt. -
Flottamester
csendes tag
válasz
2013. Február közepe van. A cikk is most íródott.
-
embe
nagyúr
Ez arra jó amire egy teló való: telefonálásra. Max egy kis email nézegetés 'oszt csókolom.
-
kelly416
veterán
Ha véletlenül valaki nem értené a "szappantartó formaterv" hasonlatot, nézze meg a "Külső" fejezet 2. és 3 képét. Brutális. Tényleg ingere támad az embernek a csap alá dugni és suvickolni vele a kezét.
Éljen 2013, a 256 megás RAM-ok éve! Végre eljutottunk ide is. Ahelyett, hogy... na mindegy. Oldalakat lehetne ide írni, mit csinálhattak volna egy kicsit jobban hogy sokkal jobb legyen az eredmény. Eddig azt hittem, a ZTE okos, de látom, megy a hüvely után. Túl gyorsan érzik magukat nagynak és már nem a felhasználó a fontos.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezzel most kicsit mellélőttek a ZTE-nél. Legalább az 512Mb ram kerülhetett volna belé és akkor már egy ICS rá.
-
Pantal
senior tag
ZTE Blade 3 hol kerül 30 ezerbe feltöltőkártyásan? Csak a Telenornál látom, ott meg 42 ezerbe kerül.
-
RaZroX
addikt
Én ZTE Kis Plus-t vettem 20-ért T-mobile-nál kártyásan. Az sokkal jobban megérte.. Oké hogy csak 800-as a proci, de legalább 512MB ram van benne... És szerintem jobban is néz ki..
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kár volt ezért. A Kis-nél gyengébb belépőt már nem kéne erőltetni.
-
nightshadow
veterán
Ennyi pénzért sokkal jobban megéri egy Xperia Tipo.
-
embe
nagyúr
Ez tipikusan az a teló, amit majd a szolgáltató adhat pre-paid csomagban, max. 12-13eFt.-ért.
Első droidos telónak esetleg elmegy. Ismerkedni vele. Csak fenn áll annak a veszélye, hogy a kevés ram miatt előforduló laggolás stb. miatt elmegy a kedve a felhasználónak a telótól, és emiatt magától az op. rendszertől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged