Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

válasz Garry84 #15300 üzenetére

Csak egy adott környéken dobálózik, ott is mintha lennének feltételek, amiket még nem látok teljesen tisztán.

Eddig az a sejtés, hogy csak akkor van dobálás, ha töltés is van. Itt megesik, hogy az USB a gépen lóg szinte folyamatosan. Otthon is (bár ritkán PC-n, de ami elég hasonló, jellemzően egy router USB portjára akasztom estére "szopizni"), de ott soha nem dobott még el semmit.

Tegnap fix 2G töltés mellett, az pont 3 reboot volt déltől 5 óráig, ez elég húzós. Most feltettem legalább ezt (https://play.google.com/store/apps/details?id=msd.n2g.n3g&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1zZC5uMmcubjNnIl0.) hogy észrevegyem, ha leszakad, mert ha eltűnök a család szeme elől, az ciki tud lenni! Szépen berreg, ha elvész a hálózat, ha meg nem vész el, akkor mutat pár hasznos adatot. Mindjuk épp tegnap, mire hazakerekeztem, ami vagy 35 perc, mutatott egy leszakadást, amit nem vettem észre, viszont visszakapcsolódott, ami teljesen eltér a munkahelyitől, mert ott biz' nem szokott visszacsatlakozni, legalábbis fél órát már vártam, és az sosem volt elég.

Nem váltogatja a 2/3G-t, az tuti, mert fix 2G-re van állítva. Illetve volt, mert most pont azt nézem, hogy ez okoz-e változást, ha visszateszem automatikusra, és még az USB-t se teszem töltésre.

• kelekyle

őstag

válasz Garry84 #15300 üzenetére

2G-t nekem is dobálgatta... Fertő-Hanság területén voltam pár napot és ott olyan, hogy 3G a TRÉnél nincs....
    2G meg fos volt, folyamatosan szakadozott míg másnak teli volt a térerő...

Amikor volt akkor egy helyben megálltam és a mobilnetet próbálgattam, hátha de sehogy se ment (pedig aktívnak jelezte), sőt egy idő után meg is szűnt a térerő :DDD

Budapesten békességben van a 2G hálózattal.

Új hozzászólás Aktív témák