Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Garry84
üzenetére
Csak egy adott környéken dobálózik, ott is mintha lennének feltételek, amiket még nem látok teljesen tisztán.
Eddig az a sejtés, hogy csak akkor van dobálás, ha töltés is van. Itt megesik, hogy az USB a gépen lóg szinte folyamatosan. Otthon is (bár ritkán PC-n, de ami elég hasonló, jellemzően egy router USB portjára akasztom estére "szopizni"), de ott soha nem dobott még el semmit.
Tegnap fix 2G töltés mellett, az pont 3 reboot volt déltől 5 óráig, ez elég húzós. Most feltettem legalább ezt (https://play.google.com/store/apps/details?id=msd.n2g.n3g&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1zZC5uMmcubjNnIl0.) hogy észrevegyem, ha leszakad, mert ha eltűnök a család szeme elől, az ciki tud lenni! Szépen berreg, ha elvész a hálózat, ha meg nem vész el, akkor mutat pár hasznos adatot. Mindjuk épp tegnap, mire hazakerekeztem, ami vagy 35 perc, mutatott egy leszakadást, amit nem vettem észre, viszont visszakapcsolódott, ami teljesen eltér a munkahelyitől, mert ott biz' nem szokott visszacsatlakozni, legalábbis fél órát már vártam, és az sosem volt elég.
Nem váltogatja a 2/3G-t, az tuti, mert fix 2G-re van állítva. Illetve volt, mert most pont azt nézem, hogy ez okoz-e változást, ha visszateszem automatikusra, és még az USB-t se teszem töltésre.
-
kelekyle
őstag
válasz
Garry84
üzenetére
2G-t nekem is dobálgatta... Fertő-Hanság területén voltam pár napot és ott olyan, hogy 3G a TRÉnél nincs....
2G meg fos volt, folyamatosan szakadozott míg másnak teli volt a térerő...Amikor volt akkor egy helyben megálltam és a mobilnetet próbálgattam, hátha de sehogy se ment (pedig aktívnak jelezte), sőt egy idő után meg is szűnt a térerő

Budapesten békességben van a 2G hálózattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amatőr csillagászat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- iPhone topik
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi