- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Hello,
En is egy ilyen telefont vettem, majd egy honapja, szinten elso okostelefonom. Egyelore nem bantam meg es ez szerintem nem is fog valtozni, elegedett vagyok vele.
- Erintessel kapcsolatban, valoban elofordult, hogy nem mindig reagalt, bar nekem a gyari folia van meg rajta.
- FM radio nekem se hianyzik, zenet se szoktam hallgatni rola.
- A rezgesre nincs panaszom, eddig mindig megereztem.
- A WIFI kozben erzeketlenseg nekem eddig 1x jott elo. Lehet hogy veletlen, de par nappal azutan, hogy frissitettem B04-re.Mikor utanajartam vasarlas elott, rajottem, hogy tokeletes telefon nincs, nem fogok tudni olyat venni aminek semmi hibaja sincs es ami minden reszleteben tokeletesen megfelelo.
Hozzatartozik, hogy ezelott egy Nokia 5070-es telefonom volt, ahhoz kepest ez meg eg es fold plusz ezert nem is volt osszehasonlitasi alapom mas Androidos telefonokkal.
Szerintem jo vetel volt.
-
moriak
tag
Szia! ZTE fórumban ZTE tulajként én a Grand X-et javaslom. (nem meglepő
)
Ár/érték arányban nagyon rég találkoztam ilyen készülékkel.
Szerintem kicsit fel vannak nagyítva a hibák. Ehhez azt is hozzá kell tennem, szoftveres hibákról van szó. A telefon se olyan rég jött ki és a ZTE-nél és látszik, hogy igyekeznek, nem véletlen, hogy B04-es szoftver van már rajta. Sőt ami plussz pont, hogy itt a fórumban is segítőkészek.
Nagyobb méretben vesz fel videót, 8Mpx a kamerája (reméljük szoftveresen hozzányúlnak rendesen a következő verzióhoz, mert vaku az nem hozza a szintet de szerintem nappali fényviszonyok mellett átlagos képeket készít), kijelző nagyobb, felbontás nagyobb ill. PPI is nagyobb.
Nálam nem jelentkezett a kijelző érzéketlensége sőt előtte Galaxy Ace készülékem volt és annál érzékenyebb.
Illetve a processzor sem gyenge és 1GB Ram van a GrandX-ben míg az Adcance-ban 786.
Lassan két hete használom de h*lye lettem volna nem megvenni. -
rizso
addikt
Teljesen jól reagál az érintésekre, ettől nem kell félni. Rezgés olyan amilyen, én is jobban örülnék egy erősebb vibramotornak. Wifi használatakor nem érzéketlen a kijelző, tehát ha aktív a wifi, ugyanúgy tudod használni. Ritka (de sajnos létező) hiba, mikor "lefagy" a kijelző. Mióta nekem megvan (az elsők között kaptam kézhez), összesen kétszer fordult eddig elő.
Én azt mondom, hogy megéri az árát. De ha a T-mobile webshopból veszed, akkor még mindig lesz 8 napod az indoklás nélküli elállásra, ha mégis csalódnál a készülékben
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest