Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tPedro_

őstag

válasz SFMFer #5179 üzenetére

Hello,

En is egy ilyen telefont vettem, majd egy honapja, szinten elso okostelefonom. Egyelore nem bantam meg es ez szerintem nem is fog valtozni, elegedett vagyok vele.

- Erintessel kapcsolatban, valoban elofordult, hogy nem mindig reagalt, bar nekem a gyari folia van meg rajta.
    - FM radio nekem se hianyzik, zenet se szoktam hallgatni rola.
    - A rezgesre nincs panaszom, eddig mindig megereztem.
    - A WIFI kozben erzeketlenseg nekem eddig 1x jott elo. Lehet hogy veletlen, de par nappal azutan, hogy frissitettem B04-re.

Mikor utanajartam vasarlas elott, rajottem, hogy tokeletes telefon nincs, nem fogok tudni olyat venni aminek semmi hibaja sincs es ami minden reszleteben tokeletesen megfelelo.

Hozzatartozik, hogy ezelott egy Nokia 5070-es telefonom volt, ahhoz kepest ez meg eg es fold plusz ezert nem is volt osszehasonlitasi alapom mas Androidos telefonokkal.

Szerintem jo vetel volt.

• moriak

tag

Szia! ZTE fórumban ZTE tulajként én a Grand X-et javaslom. (nem meglepő :) )
    Ár/érték arányban nagyon rég találkoztam ilyen készülékkel.
    Szerintem kicsit fel vannak nagyítva a hibák. Ehhez azt is hozzá kell tennem, szoftveres hibákról van szó. A telefon se olyan rég jött ki és a ZTE-nél és látszik, hogy igyekeznek, nem véletlen, hogy B04-es szoftver van már rajta. Sőt ami plussz pont, hogy itt a fórumban is segítőkészek.
    Nagyobb méretben vesz fel videót, 8Mpx a kamerája (reméljük szoftveresen hozzányúlnak rendesen a következő verzióhoz, mert vaku az nem hozza a szintet de szerintem nappali fényviszonyok mellett átlagos képeket készít), kijelző nagyobb, felbontás nagyobb ill. PPI is nagyobb.
    Nálam nem jelentkezett a kijelző érzéketlensége sőt előtte Galaxy Ace készülékem volt és annál érzékenyebb.
    Illetve a processzor sem gyenge és 1GB Ram van a GrandX-ben míg az Adcance-ban 786.
    Lassan két hete használom de h*lye lettem volna nem megvenni.

• rizso

addikt

Teljesen jól reagál az érintésekre, ettől nem kell félni. Rezgés olyan amilyen, én is jobban örülnék egy erősebb vibramotornak. Wifi használatakor nem érzéketlen a kijelző, tehát ha aktív a wifi, ugyanúgy tudod használni. Ritka (de sajnos létező) hiba, mikor "lefagy" a kijelző. Mióta nekem megvan (az elsők között kaptam kézhez), összesen kétszer fordult eddig elő.

Én azt mondom, hogy megéri az árát. De ha a T-mobile webshopból veszed, akkor még mindig lesz 8 napod az indoklás nélküli elállásra, ha mégis csalódnál a készülékben ;)

Új hozzászólás Aktív témák