- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtomas
csendes tag
válasz
zannor #18938 üzenetére
Igen ill nem. A folyamatot leegyszerűsítettem. Elmondta a szervízes hogy rendel új gx-t és majd meglátjuk mi lesz. Erre én felvetettem hogy úgy tudom már nincs erre ő bólintott majd azt mondta mivel a szolgálati utat be kell tartani ezért mindenképpen fel kell adnia a rendelést...... de...... és itt jött szóba az sp amit Ő ajánlott fel.
-
dtomas
csendes tag
Üdv
Egy ideje nem követtem a fórumot , nem bírtam megbarátkozni a gx hibáival csere htc one.Megmondom őszintén a grandot a fiam is a.fejemhez vágta hogy használhatatlan. Kikapcsol, recsegő mikrofon, késő hívás. Stb. Ma reggel leporoltam a popcon heverő telefont bementem a Duna plázában elmondtam a problémáma. A.szervizes úr egy próbahívás után felajánlotta az SP-re való cserét. Az volt az érzésrm hogy határozottan örült amikor hallotta a recsegő mikrofont, hogy nem kell egymást bosszan győzködnünk a hibákról.Nagyon korrektül állt hozzá. Ami rossz az rossz. És meggyőződésem hogy a gx hibás termék tele problémákkal. Használtam bladet is azzal meg voltam elégedve. Tehát tanúlság akinek rossz a telefonja cseréltesse ki. Mindannyian megdolgoztunk pénzért amibe került szerintem nem szabad szemet hunyni egy rossz.termék hibái felett.. Anyira azért nem volt olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest