Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Mások nevében nem nyilatkozhatok, de nekem 30-as kártyám van. Nem tudom pontosan, mennyi idős - vagy 2007/09, vagy 2009/07. Az említett 70-es szerintem csak példa volt, gondolom kontrolcékontrolvével került a hozzászólásba, a kártya kódjait magyarázandó.
Más: írtam a ZTE-nek a hálódobálás-rezgővisszajelzés miatt (tudtommal ez a hiba még csak nálam fordult elő), hogy közvetlenül velük szeretném felvenni a kapcsolatot, a T-t lehetőleg kihagyva, hátha gyorsabban lesz megoldás. Várom a válaszukat, remélem gyorsak lesznek.
Mit javasolsz amúgy, SOS kártyacsere, hátha?
-
Lacko87
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szó sincs ilyenről! Új telefont vettem új előfizetést kötöttem egyszerre a T-Mobile -nál! Nem tudom, hogy lehetséges-e esetleg hogy régi sim kártyát kaptam mert az a kódsorozat megfejtés még nem sikerült, de valószínűsíthetően új sim kártyám van!
Fagyás számtalanszor fordult elő és kikapcsolás is egyre többször van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő