Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• damenija

csendes tag

válasz Cooler96 #2685 üzenetére

Először a munkahelyemen egy ősrégi, de a rendszergazda által nem zárolt xp-vel próbálkoztam. B03-ő nem ment, frissítés B04, re na arra sem ment. Aztán otthon a win7-en szintén sokáig vacakolt. Végül is sikerült! Ne kérdezd hogy hogyan és miért, de ha türelmesen próbálkozol menni fog.
    Más! Tapasztalatok.
    A blade után amit nagyon szerettem csalódás nem ért! Néhány napra okosodni voltunk . A szálloda szabad wifi -jét pillanatokon belül stabilan fogta és tartott a jelszintet objektív mérések összehasonlításának híján összehasonlítani nem tudtam. A rendszer gyorsaságában a drágább samukkal (SGHII) sem maradt szégyenben. A képe nem amoled de ezt tudtuk, egyébként meg a LCD minősége az én szubjektív meglátásom szerint nagyon jó. A GPS jelet igen gyorsan fogta segédprogram nélkül is . Navigációs program gyorsan reagál és működik.Végre rootoltam,(köszönet ko9) és igy már minden egyéb root joghoz kötött programom fut rajta ami a Bladen futott.Hangja jó, nem recseg! Fél méterről igaz szőnyegpadlóra való leesést kibírta külsérelmi nyomok nélkül. Esztétikai megítélése mások által jónak mondott . Egyszóval aki nem akar 100 ezer fölé menni vásárlás során, ennél jobb ár/érték arányú készüléket nem tud venni( igaz lehet hogy csak néhány hónapig). Hajrá ZTE.

• ko9

addikt

válasz Cooler96 #2685 üzenetére

Amennyiben nem menne, jelezz, és összerakok egy másik szkriptet. Már a fejemben megírtam :)

Új hozzászólás Aktív témák