- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
damenija
csendes tag
válasz
Cooler96 #2685 üzenetére
Először a munkahelyemen egy ősrégi, de a rendszergazda által nem zárolt xp-vel próbálkoztam. B03-ő nem ment, frissítés B04, re na arra sem ment. Aztán otthon a win7-en szintén sokáig vacakolt. Végül is sikerült! Ne kérdezd hogy hogyan és miért, de ha türelmesen próbálkozol menni fog.
Más! Tapasztalatok.
A blade után amit nagyon szerettem csalódás nem ért! Néhány napra okosodni voltunk . A szálloda szabad wifi -jét pillanatokon belül stabilan fogta és tartott a jelszintet objektív mérések összehasonlításának híján összehasonlítani nem tudtam. A rendszer gyorsaságában a drágább samukkal (SGHII) sem maradt szégyenben. A képe nem amoled de ezt tudtuk, egyébként meg a LCD minősége az én szubjektív meglátásom szerint nagyon jó. A GPS jelet igen gyorsan fogta segédprogram nélkül is . Navigációs program gyorsan reagál és működik.Végre rootoltam,(köszönet ko9) és igy már minden egyéb root joghoz kötött programom fut rajta ami a Bladen futott.Hangja jó, nem recseg! Fél méterről igaz szőnyegpadlóra való leesést kibírta külsérelmi nyomok nélkül. Esztétikai megítélése mások által jónak mondott . Egyszóval aki nem akar 100 ezer fölé menni vásárlás során, ennél jobb ár/érték arányú készüléket nem tud venni( igaz lehet hogy csak néhány hónapig). Hajrá ZTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest