Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle
üzenetére
Naja... a fogyasztás az egy másik téma, nekem a stabilitással van bajom inkább. Ez a jelenség szerintem nem szerencsés, vagy szerencsétlen példány kérdése, inkább a szoftveres környezetre fogom. Viszont mivel semmi rendszerszintű belenyúlás nincs, ha a telepített alkalmazások pl. mennyisége okozza az instabilitást, az még mindig rendszer hiba! Ami ügyesen, vagy szerencsésen választja meg, miket használ, annak jó, de van, akinek meg nem.
Még senki nem panaszkodott rajtam kívül, hogy pár nap (van, hogy egy sem kell) után drámaian belassul a rendszer, aztán ha nem indítom időben újra, már csak kikapcsolni lehet. Erősen kétlem, hogy ez pl. hardveres gond lenne. Most játszom az alkalmazásaimmal, elhagyok ezt-azt, hátha kiderülne valami!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Classic / Xbox 360
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi