- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
Canonfan #344 üzenetére
Ha olvastad a korábbi írásaimat láthattad, hogy nem vagyok ellenségges sem a céggel, sem a telefonnal...
Február óta folyamatosan lestem a híreket vele kapcsolatban... egyszerűen túl hosszú volt az idő, és túlságosan más jött, mint amit szerettem volna...
Korábban leírtam, hogy nem akarok az intel mobilpiaci kisérleti alanya lenni... Azt is leírtam, hogy leszólni sem akarom, és arra bíztattam a nálam vállalkozókedvűbb embereket, hogy írják le tapasztalataikat az inteles grand x -el kapcsolatban, mert kiváncsi vagyok rá... soha nem lehet tudni mit hoz a jövő...
Tehát nincs vele semmi komoly bajom egyszerűen én nem akartam ilyet... Tegrásat szerettem volna , de az nem jött... De ez is jó árú készülék lesz, és nagyjából egy kétmagos arm teljesítményét fogja nyújtani...
De úgy gondolom új a platform.. ezért szerintem annak ajánlatosabb aki mindennapi használatra veszi, gyári szoftverrel..
Mivel zárt bootloaderrel jön olyan nagyon sok főzött rom-ra szerintem nem szabad számítani. És ha a tendenciákat figyelem, szerintem a zte a jövőben szigorítani fog a garanciális területen, és nehezebb lesz egy-egy elrontott romolás után garanciában visszacserélni a telefonokat... (amit megértek, mert az amúgy is halvány profit sávot csökkenti.. szintén kelzsoca írta, hogy a garanciális cserék döntő százalékban ilyenek voltak.. meglepne ha a zte tud róla, és nem akarna tenni semmit ezen a téren..)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest