- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
margithid #68 üzenetére
Ha a rom jól optimalizált, röccenésmentes, az updatekkel jövö funkciók egy része a google playen is updatelhetö programokkal jön, a másik fele meg letölthetö, akkor minek support? Updatelnek egyet 1 év múlva 5.0-ra, oszt a program-kompatibilitás böven kitart a telefoncseréig.
. Akkor minek is fontos annyira több update?
Rossz a kamera? Jézus isten... Ha minden más téren tökéleteset kapok, akkor én elvagyok ezzel. Minden telefonnak van gyengéje. Elözö telómmal jó ha 10 kép készült.
Azok odaverik? Nézöpont kérdése.
-
blade zte
őstag
Az én véleményem szerint meg a legjobb volt a blade "idejében". Ma már a blade sorozatból kiindulva én is picit csalódott vagyok, és a blade után szinte biztos nem ZTE-t veszek.
A blade 3-al ilyen gondok vannak? Én meg 3 év alatt nem tapasztaltam egyetlen hibát sem az elsönél, egészen addig, amíg rá nem léptem, és el nem romlott az egész képernyö. Ebböl a szemszögböl tényleg nevetséges.
Nem is alapozok mindenképp arra, de írták, hogy meg sem röccent, és a gpu-t is tudom hova sorolni az s4-böl kiindulva.
-
blade zte
őstag
Tbj tudja legjobban, és úgy emlékszem azt írta, hogy antutuban olyan 20000-nek felel meg a pontszám, úgyhogy nagyjából helytálló ez is. Nomeg, hogy valamivel gyengébb, mint egy s4 négymagos. A gpu-ról meg annyit, hogy 2/3-a az s4 teljesítményének a magokból ítélve (sgx544mp2-sgx544mp3)
Vagyis bárki is fújolna, azért van, ahol a konkurenciát beelözi.
Egyébként meg tényleg, elvitt egy asphalt 8-at is, meg meg sem röccent. Akkor tulajdonképpen mit jön itt mindenki azzal, hogy gagyi? Az akksi meg a telefonok jelentös részében pont ugyanilyen gagyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged