- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Sikerült összehasonlítani egy B20 nélküli telefont egy B20-assal? Ennek nem sok értelme van amit leírtál...
(#49) citkar
Pl, ha adott szolgáltatónál vagy a fél országban csak edge van, ez annyira nem kicsi kompromisszum... Amiről te beszélsz az 55 000... Ha pariba akarod tenni abban van már B20...
-
citkar
addikt
Ja, az elmúlt fél évben ismerősöknek 3 darab Redmi 3 Pro-t rendeltem, amikben 3GB RAM, 32 Gb ROM szerepel. Persze a külföldi rendelés nem hasonlítható össze a hazai vétellel, ilyen-oylan kompromisszumokkal jár, de azok is szinte hajszál pontosan 45 ezerbe kerültek és nem hiszem, hogy szívesen vennék helyette ezt a ZTE-t
-
n@p@lm
őstag
Megbuktál fiam ZTE......
-
dementor
senior tag
Szebb időket is látott már a ZTE
-
Borosz
őstag
...ott hagytam abba az olvasást, hogy "1GB memória"... 2016-ban egy új készüléknél enniyre futja..? Ráadásul egy neves gyártóról van szó aki a Blade I-el sikerszériát indított el.
-
andris1602
aktív tag
Pont a hétvégén néztem a hülyenemvagyok boltban, és ott a papírkáján 2 GB ram volt feltüntetve.. nem kizárt, hogy benézték, vagy esetleg más forrásból szerzik be?
-
hallador
addikt
válasz
beyruth82 #40 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a Nutella-szindróma elérte az okostelefonokat is. Egy-két országgal nyugatabbra ezt a mobilt 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval lehet újonnan, kártyafüggetlenül 150 euróért megvásárolni, ami nagyjából 45 000 forintot takar, ebben a konstrukcióban ez gond nélkül lenne méltó a plecsnire
Amúgy ennyiért szerintem, és nem csak szerintem, hanem a cikkíró szerint is. 45000 nagyon nincs olcsóbban semmilyen picit is nevesebb telefon... Azért még a Xiaomi is minimum 10-essel több ami érezhetően jobb... A Vernee Thor-nál, azért ez jobb minőségű.
Az az ár nincs elrugaszkodva a valóságtól... Ellentétben a magyar árazással, ami mint általában lehúzós, de erről még mindig nem a telefon vagy a gyártó vagy az Európai képviselet tehet, hanem a lehúzós kereskedő haver... Azon sem csodálkoznék, ha ebbe a régióba direkt a gyengébb verziót gyártatták volna le az átverős magyar haver kedvéért, ennek Magyarországon hagyományai vannak, elég csak a Vargáné és Társára, vagy a Codegányra gondolni...
-
Dr.FantastiK
őstag
Antutu 23500 ?? = jatekTelefon.
-
hallador
addikt
Amúgy nem nagyon értem miért mondják többen, hogy hulladék? A magyar idióta árazás a fos hulladék,
ilyen magyaros. A telefonnal semmi baj nem lenne, ha az eredeti áron adnának, csak ugye amihez egy magyar kerekedő / nagyker hozzányúl, annak annyi... Erre nem gondoltak a hozzászólók...(persze amúgy ők, meg a magyar ember semmiről sem tehet, de hát azért nagy eséllyel megint erről van szó...)Nem a telefon a hibás, ha valaki másokat húz le...
-
Fejvadi
nagyúr
Sikerült letenni egy nagy nullát. Köszi a tesztet.
-
Hallosz
senior tag
Szóra sem érdemes.
-
tysonboy
csendes tag
Viccesnek tűnik...
Ma kaptam meg a Vernee Mars-ot...200 dolcsiért vettem...(kb. 55 e)
Beszélő viszonyban nincs a ZTE-vel.. -
xxman
senior tag
Használhatatlan hulladék, pofátlanság ilyet kiadni. "Hajhullás garantálva!" hirdethetné a doboz!
-
fornettisuti
veterán
Sok vizet nem zavar
-
SkyLine3000
addikt
Ne védjünk már 2016 végén 1 giga ramot! Lassan a 2 is kevés lesz. A családban van két Lg F6 1gb rammal. Asszony egyre többet elégedetlenkedik, h lassú, már nem játszik le böngetőben videókat, stb.
Pedig Jb van rajta. A mai appoknak akkora a memória éhsége, h ami két éve bőven elég volt neki, azzal lassan meg sem moccan.
Úgyh igenis nagy büdös semmi manapság 1gb ram! 2 kéne az alsó ligában, a középben meg minimum 3gb.
És akkor a 8gb háttértárat meg sem említettem, ami szintén vmi rossz vicc... -
Ezért az árért inkább az R3S. Köszönöm a tesztet.
-
citkar
addikt
Sejtettem, hogy túlárazott lesz, de még így is kb fele ennyire saccoltam az árát
Pofátlanság, ezért a cuccért ennyit elkérni... -
Rumjack
csendes tag
válasz
--HARDCORE-- #27 üzenetére
5.0.2 van rajta.
+hallerlaller
"Függetlenül ettől a telefontól". Ettől a cikktől függetlenül írtam a hozzászólásomat, az 1GB ram védelmében.Nyilván ne vegye meg senki ezt a telefont, de ne általánosítsunk, hogy semmire nem jó az 1GB ram.
-
hallador
addikt
Nem lenne ezzel baj, ha nem Magyarországon élnénk, és ezt a telefont nem Magyarországon árulnák, de ebben az országban nem lehet csalódni... Lehúzásból jeles...
-
--HARDCORE--
senior tag
Igen, ha Nem 6.0-ás androiddal kell szenvednie a telónak.
Vagy tévednék, és avval használod?Nekem csak S3 Minim van. Azért pl. fotózás után ha fel akarod valahova tölteni a képet jó 4-5 másodpercig fekete képernyő várat. Nyilván a proci is elég harmatos ebben ez tény. De nem biztos hogy vennék 1GB rammal 4magos telót akkor már.
Amúgy sima G2 van itthon.. 2GB ramból 800MB marad szabad..
A5-2016 nál valami 400-450MB..Szóval valahol érthető hogy egyre több ram kell. Mert egyre nagyobb a szoftver igénye. Sőt a rátepelített szoftverek is egyre csak nőni fognak.. Ritka ha kevesebb lesz a helyigénye.
-
Rumjack
csendes tag
válasz
--HARDCORE-- #18 üzenetére
Függetlenül ettől a telefontól, az 1GB használható továbbra is. Telefonálás, viber, emailek, 1-1 cikk elolvasása, túrázás közben navigálás, nekem ennyit kell tudjon egy telefon. Ezt tudja a G2 mini-m a maga 1GB ramjával.
-
Wallenberg
senior tag
Á, nem.
45000 Ft és 1GB RAM?
Ez még viccnek is rossz!50000 Ft-ért nemrég volt Alcatel Pop 4S akcióban az Ediginél (8 mag, 4G, B20, 5,5 colos Full HD-s kijelző, ujjlenyomat olvasó, NFC, 2GB RAM és 16 GB ROM, 2 év garancia).
Vagy 50000 Ft-ért Zopo Speed 7 (8 mag, 4G, B20, 5 colos Full HD-s kijelző, HotKnot, 3GB RAM és 16 GB ROM, 1 év garancia, kivehető akksi).
Esetleg 50000 Ft-ért csütörtöktől a madaras áruházban Qilive telefon (8 mag, 4G, B20, 5 colos Full HD-s kijelző, ujjlenyomat olvasó, fém ház, üveg hátsó lap, 2GB RAM és 16 GB ROM, 2 év garancia).
Ezek közül bármelyik jobb, mint a tesztelt telefon!
-
ghiottone
nagyúr
Ez a telefon ennyiért: "tiszta szégyen"
-
sirkan13
aktív tag
Kárvolt belekezdeni az olvasásba.
-
Richie86
senior tag
Szégyen, hogy ilyen t@kony telefont ennyiért adnak...
-
joey04
titán
kuka
-
Bass
addikt
Sok sikert a jó eladási mutatókhoz :-)
-
SkyLine3000
addikt
Egy ilyen akadozó, laggoló vacak pénzt nem ér, nemh 50et. 10 is sok érte, h utána az embert az őrületbe kergesse. És mi van, ha be is lakja az ember? Meg se moccan?
Ezért 50e??? Wtf??? -
--HARDCORE--
senior tag
Keresik a hülyéket, akik ész nélkül berohannak a boltba és veszik a 52@rt is drágán.
Hidd el, vannak még ilyenek. Sajnos. FB-n valaki írta hogy kevés a 2GB a másik meg beböfögte hogy ő elvan 1GB-tal.... hát végülis ha csak az órát nézegeti a kezdőképernyőn arra elég 256Kbyte is.... Na jó talán még pár nevet is elmenthet.
-
mackoapo11
aktív tag
Kíváncsi lennék,hogy a német dizájnerek min dolgoztak,mert semmi egyediség nincs ebben a készülékben.Amúgy 20-25 ezer körül még el is gondolkodna az ember,szerintem egy kis takarítás,új launcher és alap feladatokra még esetleg,de 50-ért....
-
kriver
tag
Egy újabb ipari hulladék. Ezt a B20 sem tartja piacon Xiaomi, Meizu mellett. A káva ultragáz (akkor legyen fekete az előlap, hogy kevésbé legyen ronda), a SoC vicc. Ne a RAM-ot felezzék, hanem a fölösleges ujjlenyomat-olvasót felejtsék már el az alsó kategóriában pls!
Jobban jártak, hogy hivatalos képviseletet nem hoztak Magyarországra. Az ottani dolgozók folyamatosan stresszelhetnének, hogy mikor kell új meló után nézniük a gyenge eladások miatt. -
embe
nagyúr
Levesbetétnek jó. ...... részemről mehet a levesbe.
Ilyen szart! De legalább drága. -
Alvin76
tag
Pedig pont a kínai telefonoknak lenne előnye a "nagyok" ellen, hogy erősebb hardvert adnak ugyanannyi pénzért (vagy kevesebbért).
De ez így, még 20ezerért sem...
ugyanennyi pénzért már 2 éve lehetett kapni redmi 2-t (2/16), most kapható mi4c pedig az ujjlenyomatolvasó, és a szelfivaku-t levéve, dupláz mindenben, FullHD, 2/16, proci...
Ez így nagyon vicc... -
BaLee
addikt
Erre a telefonra csak annyit tudok mondani, mint a Fluimucil reklámban a gyengén idegesítő kis srác.
De miért???1GB ram 2016 végén???
Mennyivel került volna többe a 2GB a gyártónak? 20 centtel? Fél dollárral? -
Wesder
titán
Nagyon "làjtos"
-
kovsol
titán
Nem lenne ezzel baj ha nem 2016.11.07. lenne a dátum.
-
Prien
addikt
10 ezerért feltöltőkártyásan, de még akkor is hezitálnék....
-
.Szaki.
addikt
Nem igazán értem ezt a dolgot a többi gyártónál sem, hogy mi az a gondolkodásmód, amiért keleten jóval szerényebb specifikációval adják a telefonokat. Pont errefelé vannak azok a sznobok, akik kicsivel többért megvennék a nagyobbat, mert azzal lehet villantani a haverok előtt. Akár kínai telefonnal is. Vagy ezzel vezetnek a flagshiphez? Nem tudom..
-
Mr.Silkó
veterán
Az előző tesztnek is ugyanez lett a címe, csak a telefon neve más.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Egy ilyen telefonba miért tesznek iránytűt? Hogy dupla árcédula kerüljön rá?
Inkább egy kis memóriát meg tárhelyet tettek volna bele. -
Csapoati
nagyúr
A kijelző körüli széles gyászkeret illik az egész telefonra. Ez az egész egy rossz vicc, a (satnya) ujjlenyomat-olvasót leszámítva az Uhans A101 ugyanezt tudja 15 ezerért... (jó, áfával 19).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ötvenezer forint alatt beszerezhető, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval ellátott ZTE járt tesztasztalunkon, ám míg Németországból ideért, átment egy felezőgépen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest