- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirumester
újonc
-
kirumester
újonc
Sziasztok,
Vettem egy ilyen telefont még Angliában, a Three szolgáltatótól (gyári független), de sajnos nem a gyári firmware van rajta, hanem a Three valami saját felületet tett rá. Van már valami megoldás másik firmware- felhúzására? Van különbség a szoftveren kívül a különböző országokban kiadott modellekben?
Másik dolog: Akinek esetleg van ilyen telefonja, az is szembesült azzal a dologgal, hogy az érintőképernyő pontatlan? A billentyűzeten folyton mellé ütök, ha gyorsan gépelek akkor vagy nem érzékeli hogy megnyomtam, vagy pedig a mellette elhelyezkedő karaktert nyomja le. Ez is megvan az itthoni modellekben vagy csak az én Angol Three szolgáltatós modellemben van (tehát hardveres, vagy szoftveres probléma?)
Meghallgatok minden tapasztalatot, köszönöm
Én már csak ilyen vagyok :)
-
Sebhelyes
senior tag
Ez a telefon még Koplárovics Bélának se jönne be.
-
TTTotya
senior tag
Elég pofás, egy kicsit alacsonyabb ár és egy kiadós frissítés még kell azért a visszatéréshez.
-
rolkaDb
aktív tag
Egész jól kivitelezett készülék de finomhangolás(ok) még nem ártanának.
-
lm83
őstag
Azt gondolom akkor még nem volt ennyi "széthúzva" a sok kategória.
Kevesebb telefon is volt.
Nem ekkora különbség az alsó és felső kategóriás készülékek között. -
Fitzgerald
veterán
Ugyanaz a chip volt benne ami a Legend-ben, sosem volt alsó kategóriás. Az akkori csúcs 1GHz-es, az X10i-ben lévő Snapdragon sem volt sokkal fürgébb ugyanezzel a kijelzővel, ezt meg tapasztalatból írom. A GPU meg ugyanaz az Adreno 200 volt mindkettőben. De ha gondolod olvass bele a Blade topikba, ugyanez ki lett tárgyalva ott jó sokszor annak idején.
Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán. Ez még a Project Butter előtti időkben volt, amikor a csúcshardveren futó, látszólag snappy UI valójában még annyira sem volt snappy, mint egy mai, legalsó kategóriás vason futó natúr Droidos UI.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fitzgerald #59 üzenetére
A Blade SoC-a (és a relatíve magas kijelzőfelbontással párosítva a rendszer sebessége is) inkább alsó kategóriás volt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Fitzgerald
veterán
800x480 kijelzővel, 512MB ram-al nagyon nem volt az messze az akkori felső kategóriától. Rögtön utána egy X10i-re váltottam, meg volt Galaxy S-em is nem sokkal később. Persze, a kamera nyilván jobb volt a két utolsó telefonban, meg valamivel erősebb SoC volt bennük. De ez nem indokolta a magas árat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Fitzgerald #57 üzenetére
Elso Blade a felso kategoriatol messze volt.
Kijelzoje volt jobb, es olcso volt. De nem felso kategoriat hozott
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Fitzgerald
veterán
Nem rossz ár, de egy kicsit megkésettnek érzem ezt a ZTE-t. Meizunak tavaly is voltak már hasonló ajánlatai icipicivel több pénzért. De pl. a Xiaominak is.
Az első Blade pont azért durrant akkorát amekkorát, mert igen jó áron hozta el a felső kategóriát közelítő Android élményt az alsó kategóriába. Gyakorlatilag nem volt konkurenciája a cuccnak, az első, a Blade-nél komolyabb tudású készülék közel háromszor annyiba került annak idején.
Én is elsők között rohantam megvenni.
Mára viszont már teljesen másképp néz ki az okostelefonos piac. -
asdf_
veterán
A 2 giga ram mar keves, es mivel a memoriakartya ennel a telefonnal is a 2. sim foglalatot eszi
ez szamomra csak egy egykartyas telefon, az meg kizart. Leszokhatna az osszes gyarto szelsebesen errol a baromsagrol
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de személy szerint nekem a képek egyáltalán nem tettszenek amiket csinál a kamera. Zajos, zavaros, mintha nem tudná, hogy hova fókuszáljon.
Külsőre meg egyenesen ronda. Sosem tudott a ZTE épkézláb telefonokat gyártani..
Na jó.. Talán az első Blade, de abból sem az itthoni TFT kijelzős változat, hanem az angol Amoledes változat ami eléggé összeszedett kis telefon volt.. Azóta nem találkoztam egy ZTE telefonnal sem ami összességében megfogott volna...[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Nekem tetszik ez a telefon. Viszont nem értem ezt a stratégiát. Ezt a telefont egyszerre mutatták be a V7 Lite verzióval. A Lite sima hd kijelzőt kapott és jóval gyengébb hardvert, viszont abban van ujjlenyomat-olvasó. Nem értem hogy az erősebb verzióból miért maradt ki?
-
Gyönyörű lett külsőre, kérdés az hogy belső tudás hogy muzsikál
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
storm3
senior tag
2gigas telefont mar 2016ban nem vennek. G3 am van, itt is rendszeresen ujratolt a homescreen pedig nem vagyok egy hc user...
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
SkyLine3000
addikt
-
lm83
őstag
Hát nekem egy 3-as Blade-hez volt szerencsém.
Azt hiszem az után többet nem választk ettől a márkától.
Az a telefon is nagyon jónak nézett ki, minden tekintetben.
Aztán később egyre több dolog lett vele.
Terméktámogatás nem tudom azóta mennyire változott... -
Forest85
csendes tag
A cikk önmagában rendben van és elég részletes, de úgy tűnik (nekem), hogy nagyon, NAGYON körülményes a fogalmazás némelyik mondtatban, ezáltal néha bele is zavarodik az író.
A kevesebb néha több.
Keep up the good work -
Napfénysüti
nagyúr
Elég korrekt telefon lett kategóriájában.
Més que un club!
-
Ehhez a hardverhez teljesen megfelel, persze lehetne nagyobb, de az MTK ezen SOC-ja elég étvágytalan.
Kijelzőidő kicsit szar, mert teljesen ugyanilyen speckós telefonnal / kijelző, soc, felbontás, ram / 4,5-et hoztam egy másik ,szintén stockhoz közeli megoldással.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
NandorHUN
addikt
Azért +1 Gb RAM és egy nagyobb aksi elfért volna benne.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
icp1970
senior tag
Nem rosz áron érkezik,és a kijelzője elégé ütős.
-
törölt tag
-
joey04
titán
nagyon gyenge az akksi.
-
-
stingy2
senior tag
-
scyllarus
veterán
Kimondottan tetszik. Én mondjuk elcserélném a FHD kijelzőt HD-ra és egy combosabb akksira, de ez egyéni preferencia.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Richie86
senior tag
Köszi az írást, jó lett.
AliceWake, szeretem a tesztjeid -
Balint1408
aktív tag
Ennyiért már van p8 lite is.
A térerő veled van!
-
Beri78
őstag
XL csomag mellé ingyen vinni fogják....de amúgy a kinézetén kívül nem tetszik.
Összerakhattak volna valami rendes launchert, hogy úgy tűnjön, mintha...."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
stingy2
senior tag
Azért ez így rendkívül félrevezető, mert azt sugallja, hogy Xiaomival csak Bp-en van 4G vidéken meg nincs.Nos nálam- vidéken- gyakorlatilag eddig minden városban volt 4G, ahol voltam a telóval . Sőt mikor vhol Zsámbék körül meg kellett állnom vmiért, ott is volt 4G.
Úton, vezetés közben meg nem fogok netezni.
Szóval szvsz ez a 4G mizéria kicsit túl van lihegve, nagyon sok függ vidéken is hogy hol laksz, és melyik szolgáltatónál vagy.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
bakosszabolc
tag
Azert a Voyager - en dobbant a szivem 1et
regi szep idok
Simply Clever.:D > NOKIA E75, E52 / NOKIA Lumia800 / HTC One M7 / HTC 10 / Huawei P20Pro
-
Departed
őstag
Akkor a pontos mondat: a Xiaomi-k a B20 hiányától eltekintve mindenben jobbak ennél a telefonnál _is_. Megfelel?
Egyébként szerintem ez az illesztés mindenképp hiba és nagyon ocsmány. Meg úgy alapvetően nem valami szép telefon
Mondjuk ez a dombormű előlap alapvetően elhibázott szvsz. De legalább nem negyedmillióba kerül mint szamiéknál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
radírfej
senior tag
A világ legjobb ár/értékű készüléke is lehet, ha nem reagál a képernyő feloldásnál. Mindennapi használat során annyira idegesítő tud lenni, hogy minden pozitív tulajdonságot zárójelbe tud tenni.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
Matada2.3
veterán
A tesztet végig olvasva arra jutottam, hogy vannak sokkal jobb ajánlatok is. A ZTE megpróbálta az aranyközéputat 6753 2 giga ram és full hd, fém házban. Ám a konkurencia összeszerelés minősége és aksi kapacitása is jobb mint a Blade-é.
Nem baj, (újra)kezdésnek jó lesz.Finn the human
-
tevike
senior tag
Nekem ez a telefon nagyon rendben van!
Ha bar az ara elegge hatar eset a hardvert tekintve, de a kulsejevel, es a kijelzovel...hm
-
Próféta
tag
Anno a Blade volt az első androidos telefonom. Igaz, hogy 2 év után már örömmel cseréltem le, de még mindig nosztalgiával gondolok vissza rá.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet. Ez egy vacak, ami már az adásból is kiderült.
-
dementor
aktív tag
Végre 1 jónak tűnő Blade. Reméljük méltó lesz az elődök hírnevére.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Csapoati
nagyúr
Ja, a B20 megléte eléggé perdöntő lehet. Az akksi szerintem nagy szégyen, 3000 alatt már nem kéne ekkora telefont piacra dobni, főleg ezzel a chipsettel.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
atike
nagyúr
Nem rossz, nem rossz, piaca is lesz itthon az tuti. De nekem valahogy nem olyan jó az összkép mint anno volt az első Bladenél... Mindene megvan papíron. fém is, 2 giga is, csudajó is, de valahogy mégis olyan semmilyen.
-
batai15
félisten
Nem nagy szám a telefon
-
Nem ezzel van a gond
Hanem, hogy kiáll, szerintem ez még valami előszéria, vagy gyártási tervezés / félre /.
Remélhetőleg ezt orvosolják, mert nem túl nagy varia átállítani a gyártógépet, hogy precízen dolgozzon.
Más telefonnál sem ekkora műanyaggal oldják meg, egy vékony csík is elég, ami alatt fut az antenna. ki így, ki úgy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jó ára van, viszont az akku sajnos eléggé harmatos.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Degeczi
nagyúr
"a hátlapon látható és az élekre is kifutó, 1-1 centiméteres – vélhetően dizájnelemként felfogható – osztás"
Egy sok telefont látott tesztelő azért tisztában lehetne vele, h az fémházas telefonoknál nem "dizájnelem", hanem szükségszerű megoldás, hiszen az antennák (nem csak a GSM: GPS, BT, Wifi is) nem működnének a ház árnyékolása mögött, ezért hagynak alul-fölül külön szekciót műanyagborítással
Az illesztés persze más téma, de ez így szerencsétlen mondat a cikkben. -
szupermacs
veterán
Tetszetős darab, nagyon szépre sikerült. Szívesen kipróbálnám. Arra a kijelzőre kíváncsi lennék élőben.
-
AS
félisten
Ez a soc elèg a FH nak?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Lehet elkerültem a figyelmem, hogy minden LTE hálózat támogatott itthon?
Illetve azért ezen szoftveres bakik felett nem lehet csak úgy elmenni, az ár korrekt lenne ,végre nem egy túlárazott ZTE, mert sok ilyen volt mostanság, kint is.
Illetve a dual-sim képesség is kimaradt, márha van ilyen, habár a speckók alapján igen.Se az, hogy a sim-tálca milyen SIM-eket fogad.MegvanKöszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy penge, kicsit élesebb, és a ZTE Blade A1-gyel ellentétben a hazai piacon is tiszteletét fogja tenni, márpedig a tapasztalatok alapján ez jó hírnek tűnik.
- Hyundai, Kia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Kriptovaluták és az adózás
- Házi hangfal építés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával