ZTE Blade V7 - kiélezve egy kiélezett piacra

Ismét egy penge, kicsit élesebb, és a ZTE Blade A1-gyel ellentétben a hazai piacon is tiszteletét fogja tenni, márpedig a tapasztalatok alapján ez jó hírnek tűnik.

Bevezető, tartozékok

Itthon főleg a szolgáltatói kínálatból ismerős Blade széria annak idején elérhető árú, mindamellett egészen korrekt kütyüket jelentett mind papíron, mind a hétköznapi használhatóság szempontjából. Most sincs másként; a ZTE két új átlagmobilt mutatott be az idei MWC-n, amelyek közül az izmosabb változat nemsokára a magyar piacon is ígéretes startot vehet, egyrészt az ismerősen csengő brand, másrészt a kulturált, középkategóriás felszereltség okán, noha nem egészen kompromisszumok nélkül.


[+]

Kipróbált márkanév, nyolc mag, 2 GB rendszermemória, mozgáskövető autofókusszal felszerelt 13 megapixeles főkamera, Full HD kijelző, fém szerkezet, kedvező árfekvés. Ez lássuk be, teljesen jól hangzik és alapvetően az is, a valóságban sem kell csalódások sorával szembenéznünk, noha néhány bosszantó – de javarészt szoftveresen orvosolható – apróság azért kizökkentheti a felhasználót a visszafogott mámorból.


[+]

A ZTE ezúttal mindenféle menetfelszerelés nélkül bocsájtotta színűnk elé a megjelenés előtt álló készüléket, a vásárlók azonban bizton számíthatnak az elmaradhatatlan tartozékokra, ami feltehetően a következőket fogja jelenteni: 1,5 amperes, gyortöltésre alkalmas hálózati töltőfej, microUSB adat- és töltőkábel, SIM-tű, valamint netán fülhallgató.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés