Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolteeka
tag
Sziasztok
Rendelkezem egy ZTE Blade 3 készülékkel és 3napja tettem rá, egy CM10.2-t, Android 4.3.1 veziószámmal, konkrétan ezt. Az a problémám vele, hogy a telefon nagyon akad, nagyon lassúnak tűnik, már a menü görgetése is, youtube, facebook alkalmazás meg egyszerűen siralmas. Olyan mintha valami visszafogná a telefont, de nagyon. Ezt alátámasztaná az a tény is, hogy a telefonom kb 10óra alatt teljesen csontra lemerül. Eddig a gyári ROM-al kibírt 2napot is, ha nem nyomkodtam. Ebben a 10órában ma kb 40perc wifizés volt, semmi több. Ha ott hagyom 30percre az asztalon, kikapcsolt képernyővel és wifivel. Akkor csak a telefon magában merül 20%ot kb... Nem teljesen értem mi lehet a baja, futó alkalmazás nincs sok, viszont a telefon szabad memóriája is csak 60-70 jó esetben 90MB is. Szedtem már le memória tisztító alkalmazást, de nem ért semmit.
Találkozott már valaki ilyennel? Mit lehet tenni? Cseréljem ki a ROM-ot CM10.1, 4.2.2-re, vagy ez ROMtól független dolog?
Itt egy képernyő mentés a merülésről:
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv, Zsoltee
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest