Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Leírom az én ZTE Blade III. problémám, és a megoldást is!
Nekem is előjött a fél éves telefonon az újraindulgatás problémája. Zenehallgatás közben, mikor lementem a metróba, hívásfogadáskor, stb. Mikor visszakapcsolt, az akku töltöttsége minimálisra esett vissza, pedig előtte 60-70%-on állt.
A jelenséget tüzetesebben vizsgálva azt vettem észre, hogy akkor csinálja, mikor nagyobb teljesítményre van szüksége. Azóta minden éjjel töltöm, és a gondok megszűntek. Egyszer próbaképp elmulasztottam ezt a töltést, másnap ugyanúgy újraindult.
Az ok szerintem az lehet, hogy meghalt az akksiban 1-2 cella, ez okozhatja hogy egy idő után nem tud elegendő energiát biztosítani a telefonnak. Ebben gondolom szerepet játszott az utángyártott töltő is, amit a kontakthibás saját töltője helyett vettem, valamint lehet hogy az usb-ről való töltés se volt elég neki.Ha a logikám jó, akkor a végleges megoldást egy új akksi jelentené. Itthon hol lehet kapni? Guglin kutattam de nem találtam boltot. Telenorban kellene próbálkoznom? Ebayen találtam dupla csomagot töltővel 5-6 ezerért, lehet az lesz a vége, csak egyszerűbb lenne itthon megoldani...
-
davesopron
csendes tag
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit több mint egy hete van meg a készülék (alap szoftver, nem root-olt), és most fedeztem fel, hogy a GPS amint megtalálja a pozíciót, kikapcsol, nem követi a mozgást, kb mint ahogy [ebben] a hozzászólásban leírják. Netkapcsolattól független a dolog. "Clear A-GPS"-t próbáltam a GPS test nevű programból, de az se oldotta meg a dolgot. Az említett program nekem is fenn volt a telefonon, de nem tudom hogy ez okozta-e a problémát.
A belinkelt hozzászólás vége garanciális szerviz lett, kérdés hogy volt-e még valakinek ilyen problémája és meg tudta-e oldani szerviz nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- EAFC 25
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest