- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Azért ez mókás!
A gép megvan 1 millából, a monitor meg 15 milla, és mászni fog rajta a kép a 8ms-es válaszidő miatt.
LOL
-
Én SSD-t tettem volna bele
-
L4R$()n
tag
De jó játék! kb 12 évesen játszottam ilyennel, hogy mindenből a legjobbat összeírtam és álmodoztam
de azért további jó szórakozást
-
Ekkora képátlóhoz kevés lesz a logi Z-5500.
Bár szvsz a Z-5500 amúgy is sz@r. Keress valami audiofil berendezést, ha már 82 colos az LCD.
-
brownus
veterán
azt meséljétek el nekem mi a tököm kerül 15 millába a nec lcd-ben?? vagy elírtad és csak 1,5milla? még azt is sokallom...
-
zozo1414
tag
fejbevertek és módosúlt az álom
már csak 2db 295 kell viszont ahogy mondtátok a moncsi nem elég jó nekem
találtam jobbat
vazze nem lakást fogok venni hanem egy ilyet
xd felveszem rá a lakáshitelt xd -
Dany007
veterán
én 3-4 évig nyúzok egyet. Aztán odaadom anyámnak, én meg veszek egy újat
Nincs szívem eladni a gépet 30-40 ezerért, amit pár éve még 280 ért vettem. Inkább eladom anyámnak ócsón. Lehet megéri fejleszteni, de én szeretek egyben atomerőművet venni, nem darabokból összerakni. Így biztos nem szivárog sehol se -
mephi666
nagyúr
én időszakosan szoktam 50 környékén ráköltögetni, aztán elvagyok általában a géppel... most váróra tettem a dolgot, de szerintem nagyjából ilyen lesz, mint amit előbb írtam... szerintem am3-as lap-proci+ddr3+5870(? ha jóárasodik és jön ezerrel) meg tápból is akkor erősítek... esetleg beújítok egy raid-et is
(mindig is izgatta a fantáziámat, de otthon még soha nem hoztam össze eddig... 15k-s fordulatszámú sas vinyókkal lenne izgalmas)
#10: nekem afölött átsiklott a tekintetem
a "2db pcie foglalatba 4db vga" kérdésen akadtam fenn... meg ddr2-es rendszerre ennyit áldozni amúgy is kicsit érdekes... "ha lúd, legyen kövér" alapon minimum kórájhét meg 10-20giga ddr3... a múlt heti 1.5-2millás alienware gép jobban "megérné"
-
400ezres processzor, fél milláért vga és egy 30ezres TN paneles monitor, grat
értelmes konfig mindenesetre -
mephi666
nagyúr
szólj, amikor beleér a kezed a bilibe...
ui: egyébként megjelentek most szépen az ilyen "álompécé" postok... leírom mindjárt az enyémet körvonalakban:
lap: GIGABYTE GA-MA770T-UD3P 20.801,-
cpu: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition 42.888,-
ram: CORSAIR TwinX 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT 23.676,-
vga: XFX GTX295 1792MB PCIE 124.035,-
táp: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W 22.600,-ez így 234ezer eddig, de monitor nélkül 300 alatt meg lehetne állítani és el lehetne vele játszani még pár évig
ui: egyébként abba a lapba hogy akarnál beletenni 4db gtx295-öt?
(fail-szagot érzek)
-
Dany007
veterán
válasz
juliabrilke #5 üzenetére
Baromság lenne hitelre : ) Mert mondjuk kb fél éven belül a felét se fogja érni. Egy éven belül a negyedét se, aztán 3-4 év múlva meg már szinte az eladhatatlan kategóriában lesz, de legalábbis az értéke messze az eredeti ára alatt.
Régen mi is ábrándoztunk ilyesmiről... Még a suliban. Mindig volt valakinél egy számtech bolt árlista. Igen, akkor még nem vótak webáruházak...
Aztán kiírogattuk a cuccokat, beletettünk bazi nagy 21 colos monitort (akkoriban 350-400 ezerbe került) meg minden. Kijött nekünk is 1,5 millára a vége. Ez volt kb vagy 7-8 évvel ezelőtt...
Ehhez képest, a lassan 3 éve lecserélt régi gépem a 4x-esét tudta annak a bizonyos álomgépnek és tizedébe került : ) -
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #5 üzenetére
Biztos van rá kedvező téháemes hitel valahol!
Elég befizetni a gép árát egészben, utána ráérsz törleszteni a többi egy milliós kamatot!
-
juliabrilke
veterán
Hitelre lehet ilyet venni vagy a fél vesédet is elég odaadni?
-
Dany007
veterán
Szerintem ha már ennyit költenél a gépre, akkor illő lenne egy normális monitor is hozzá. Elvégre azon jön át az élvezet...
Nem egy gagyi Acer 22 colosat betenni az bűn : P
Na, de a te álmod nem az enyém ;) -
Móci
addikt
Gyenge, nem kellene... szerintem a netet se viszi el.
-
nrgia
őstag
Vazze...ezek ám az igények...
-
mocsanisi
senior tag
Erőművet nem kérsz hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Formula-1 humoros
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest