- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én időszakosan szoktam 50 környékén ráköltögetni, aztán elvagyok általában a géppel... most váróra tettem a dolgot, de szerintem nagyjából ilyen lesz, mint amit előbb írtam... szerintem am3-as lap-proci+ddr3+5870(? ha jóárasodik és jön ezerrel) meg tápból is akkor erősítek... esetleg beújítok egy raid-et is
(mindig is izgatta a fantáziámat, de otthon még soha nem hoztam össze eddig... 15k-s fordulatszámú sas vinyókkal lenne izgalmas)
#10: nekem afölött átsiklott a tekintetem
a "2db pcie foglalatba 4db vga" kérdésen akadtam fenn... meg ddr2-es rendszerre ennyit áldozni amúgy is kicsit érdekes... "ha lúd, legyen kövér" alapon minimum kórájhét meg 10-20giga ddr3... a múlt heti 1.5-2millás alienware gép jobban "megérné"
Új hozzászólás Aktív témák
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest