- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
A hittant tiltanám is be azonnali hatállyal, ha tehetném. Higgyen a gyerek otthon, illetve a templomban, ha akar. Ha nem, akkor meg hagyják békén. Anno egy évig nekünk is volt, kötelezően. A mai napig nem utáltam jobban tantárgyat, mint a hittannal tettem. Ráadásul az eddigi egyetlen intőmet is hittanon kaptam. Nagyon untam már, és a füzetembe lerajzoltam a Black Sabbath logóját, meg alá Ozzy-t. Mikor a
vén banyakedves idős hölgy meglátta, majdnem kiugrott az ablakon.Az erkölcstant meg egészen máshogy kéne tanítani. Lehetne például a felsősöket bevinni egy börtönbe, ahol a jobb magaviseletű rabok elmondhatnák, hogy jutottak el odáig, hogy lecsukják őket. Vagy ki lehetne vinni akár a kisebbeket is egy hajléktalanszállóba 1-1 alkalommal, hogy segítsenek ott felsöpörni, megmosni az ebédbe kerülő zöldségeket, stb. Vagy mehetnének az idősek otthonába, ahol segítenének az idősebbeknek a nagyobbak, a kicsik meg rajzolnának valamit nekik. A lényeg a gyakorlat, és a személyes tapasztalat. Lehet mondani a gyereknek, hogy ne lopj, mert lecsuknak, és mert az rossz, nem fogja megérteni, hogy ez mit jelent valójában. Persze az elmélet is kell, de nem csak az. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest