- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
RaveForce #93 üzenetére
Nekem holnap jön meg az S6 Edge-m, úgyhogy nem lehet azt mondani rám hogy Samsung ellenes lennék, főleg hogy ez már a 4. Samsung okostelefonom lesz.
De ez szánalmas, ilyet egy noname kínai gyártó sem engedhet meg magának. Ha ezt nem tesztelték eléggé le, akkor lehet még más hibák is előjönnek a Note7 esetén, ami valóban nagyon szép lett, de többek között én is azért vettem Samsungokat, mert a név, a márka gondoltam garantál valamit a többi gyártóval szemben. Illetve ezek után ki tudja melyik készüléküket hogyan tesztelték, milyen problémák jönnek még.
Kiderült, hogy egy marketing döntés fontosabb a Samsungnál, mint a készülék minősége amit kiadnak. Ez pedig szomorú, ilyet egy magát már a prémium szegmensbe helyezett gyártó nem engedhet meg magának. És attól, hogy másnál is előfordult már ilyen, ez nem mentség. Későn reagáltak, viszont akkor korrekten, de ettől még továbbra sem kerülhetett volna ki egy ilyen készülék a polcokra.
Remélem ebből egy életre megtanulják a tesztelés fontosságát (szinte biztos hogy nem), és remélhetőleg a piac többi szereplője is tanul belőle. -
peti_s
addikt
Itt jön az be ha cserélhető lenne továbbra is az akku, elég lenne mindenkinek új akkut adni. De hát ez van ha ez a trend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged