Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peti_s

addikt

válasz RaveForce #93 üzenetére

Nekem holnap jön meg az S6 Edge-m, úgyhogy nem lehet azt mondani rám hogy Samsung ellenes lennék, főleg hogy ez már a 4. Samsung okostelefonom lesz.
    De ez szánalmas, ilyet egy noname kínai gyártó sem engedhet meg magának. Ha ezt nem tesztelték eléggé le, akkor lehet még más hibák is előjönnek a Note7 esetén, ami valóban nagyon szép lett, de többek között én is azért vettem Samsungokat, mert a név, a márka gondoltam garantál valamit a többi gyártóval szemben. Illetve ezek után ki tudja melyik készüléküket hogyan tesztelték, milyen problémák jönnek még.
    Kiderült, hogy egy marketing döntés fontosabb a Samsungnál, mint a készülék minősége amit kiadnak. Ez pedig szomorú, ilyet egy magát már a prémium szegmensbe helyezett gyártó nem engedhet meg magának. És attól, hogy másnál is előfordult már ilyen, ez nem mentség. Későn reagáltak, viszont akkor korrekten, de ettől még továbbra sem kerülhetett volna ki egy ilyen készülék a polcokra.
    Remélem ebből egy életre megtanulják a tesztelés fontosságát (szinte biztos hogy nem), és remélhetőleg a piac többi szereplője is tanul belőle.

Új hozzászólás Aktív témák