- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Huhh... ilyet többet ne, majd' összecsináltam magam, úgy izgultam.
-
-
-
-
kbencee
aktív tag
-
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Fogalmam sincs miről beszélsz?!
-
mephi666
nagyúr
húú... akkor nem csak nekem telnek ilyen "érdekesen" a napjaim a melóban? nekem van végülis annyi izgalom benne, hogy kb délután3ig nem tudom, mivel/hogyan jutok haza... reggel asszonnyal együtt jövünk 7re, de ő kb 300m-rel arrébb dolgozik és minden nap 10órát... én meg nem tudom, hogy jutok haza... vagy főnököm el tud vinni kb a lakásomig, mert nyáron nem megy a gyerekeiért a sulijukhoz... vagy munkatársnő félútig elvisz, aztán 20perc séta... vagy a legrosszabb: végig gyalog... 40perces kis út, izgalmas felvezető 10perccel, mert kisebbség által sűrűn lakott területen kell átvergődni... izgalmas a hazaút tényleg
egyébként nagy nyári uborkaszezon van épp
-
-
nrgia
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Te, jól tennéd, ha vigyáznál. Nekem már szólt valaki, hogy meg ne merjek szólalni barátocskánk topicjaiban, különben ki leszek tiltogatózva. Ne akarj a sorsomra kerülni.
Én is menek holnap melódzani, és hőn szeretett főnökeim eldöntötték, hogy én bizony túlórázni akarok. Nyomok egy 12-est.
-
Hát ez a post sem fog annyi kommentet kapni, mint no name legutóbbi érdekfeszítő írása. Hiába is igyekszel, lepipál a kissrác.
-
PazsitZ
addikt
Na ennél azért többet vártam.
Értem én a viccet, csak nem szeretem. -
dzsambo
tag
, ezzel én is így vagyok
-
Peter Kiss
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged