Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
A paragonnál a swap a LinuxSwap2 névre hallgat. De készül a Sidetrack-szerűen telepíthető csomag is (már sikerült 400MB-ba betömöríteni).
Dhampirnak hála, aki adott egy 2 gigás Kingstonet az elhalt Sandisk helyett, vissza tudtam rakni a rendszert és folytattam a fejlesztést. Mivel tegnap kijött a Debian 6.0 Squeeze, én is gyorsan átálltam az új csomagokra és frissítettem mindent, a disztró tehát kaphatja a Z2squeeze nevet is
Ezen kívül feltettem az 1.8-as conkyt így van imlib2 támogatás, már dolgozom az időjárás widgeten, és újraírtam a többi részt is, mostmár külön bitmapje van a tálcának, az asztalnak, a widgeteknek saját átméretezhető háttérképük van, és tartalmazhatnak grafikát is. Lehet diavetítést is csinálni, aki pl képkeretnek vagy órának szánja. Viszont nem töltöm fel egyenlőre még pár napig, mert egy füst alatt le akarok tudni pár fejlesztést, úgyismint témakezelő, grafikus zenelejátszó, 4Gb és felette lévő kártyák támogatása out of the box (több partíciós módszerrel), egy első indításkor lefutó konfiguráló program (időzóna, város az időjáráshoz, levelezés beállítása, téma kiválasztása, alapértelmezett widgetek) és ismét nekifutok a dillo 2.2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezen kívül feltettem az 1.8-as conkyt így van imlib2 támogatás, már dolgozom az időjárás widgeten, és újraírtam a többi részt is, mostmár külön bitmapje van a tálcának, az asztalnak, a widgeteknek saját átméretezhető háttérképük van, és tartalmazhatnak grafikát is. Lehet diavetítést is csinálni, aki pl képkeretnek vagy órának szánja. Viszont nem töltöm fel egyenlőre még pár napig, mert egy füst alatt le akarok tudni pár fejlesztést, úgyismint témakezelő, grafikus zenelejátszó, 4Gb és felette lévő kártyák támogatása out of the box (több partíciós módszerrel), egy első indításkor lefutó konfiguráló program (időzóna, város az időjáráshoz, levelezés beállítása, téma kiválasztása, alapértelmezett widgetek) és ismét nekifutok a dillo 2.2-nek.