- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
A paragonnál a swap a LinuxSwap2 névre hallgat. De készül a Sidetrack-szerűen telepíthető csomag is (már sikerült 400MB-ba betömöríteni).
Dhampirnak hála, aki adott egy 2 gigás Kingstonet az elhalt Sandisk helyett, vissza tudtam rakni a rendszert és folytattam a fejlesztést. Mivel tegnap kijött a Debian 6.0 Squeeze, én is gyorsan átálltam az új csomagokra és frissítettem mindent, a disztró tehát kaphatja a Z2squeeze nevet isEzen kívül feltettem az 1.8-as conkyt így van imlib2 támogatás, már dolgozom az időjárás widgeten, és újraírtam a többi részt is, mostmár külön bitmapje van a tálcának, az asztalnak, a widgeteknek saját átméretezhető háttérképük van, és tartalmazhatnak grafikát is. Lehet diavetítést is csinálni, aki pl képkeretnek vagy órának szánja. Viszont nem töltöm fel egyenlőre még pár napig, mert egy füst alatt le akarok tudni pár fejlesztést, úgyismint témakezelő, grafikus zenelejátszó, 4Gb és felette lévő kártyák támogatása out of the box (több partíciós módszerrel), egy első indításkor lefutó konfiguráló program (időzóna, város az időjáráshoz, levelezés beállítása, téma kiválasztása, alapértelmezett widgetek) és ismét nekifutok a dillo 2.2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest