Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
válasz
janisjoplin1 #646 üzenetére
Mintha valahol olvastam volna, hogy FAT32-t kell használni. NTFS-re van megformázva a kártya?
-
Unsign
tag
Érdekelne valakit egy ilyen kütyü?
-----------
8" ePad aPad Android 2.2 Freescale WIFI Tablet PC 4GBSpecifications
Processor Freescale iMX515 Cortex A8 at 800 Mhz
RAM 512MB DDR2
Screen 8-Inch / 800 x 600 / LCD / single touch / resistive
Storage 4GB integrated microSDHC / up to 32GB expansion through microSDHC
A/V In integrated microphone / maybe optional camera (they reserved a place for a cam)
A/V Out 3.5mm headphone jack / integrated 0.5W stereo speakers
Network Wifi (802.11 b/g)
Connectors 30pin connector / 3.5 mm Audio jack / (USB seems to be missing/replaced with the 30-pin connector)
Sensors G-Sensor
Battery 3900mah (4hrs wifi according to Hiapad)
Extras Froyo 2.2 (supports Flash 10.1) /
Dimensions & Weight 209×161.5×14mm / 480g (others say 1.2 KG (!) with battery pack)
Video AVI, rm, rmvb, MKV, WMV, MOV, MP4, PMP, MPEG, M -
-
Unsign
tag
Végül egy FT3 melett döntöttem és remélem jól. Ebayen ütöttem le cca. 43e Ft-ért szállítással. Természetesen Kínából fog érkezni. Amint a kezembe került, írni fogok beszámolót.
Már csak a Vám + Áfát kellene valahogy megúsznom. -
Unsign
tag
válasz
janos1988 #628 üzenetére
A rendelés szerintem nem nagy durranás, csak Paypallal szabad fizetni. Aztán már csak bízni kell a postában, hogy megérkezzen egyben a cucc. Ha nem jön, akkor a Paypal dönt (általában) a vásárló javára.
Flytouch3 vs ZT 180
Paramétereiket tekintve nincs nagy különbség és árban is csak 1-2 e Ft eltérés van. Egyedül a GPS a lényegi különbség a Ft3 javára, de az meg harmadlagos szerintem egy ekkora tabletnél. Talán fontos a support amiben a ZT-180-nak van nagyobb előnye.Véleményetek szerint melyiket éri meg választani, ha a kettő közül kellene dönteni? Vagy van alternatíva ami árban tudásban közel áll ezekhez?Itt még olcsóbb is, mint a korábban linkelt:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged