- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
cz.istvan #507 üzenetére
Van fekete és fehér színben is, feketében nem olyan vészes, de nekem is jobban tetszik az Apad,viszont ennek a samsung chipsetes kicsikének a kissé robusztusabb kinézete jobb összeszerelést takar (ezt az Apadot pl. szét sem lehet kapni..illetve baromi nehéz, irtó türelem kell hozzá, és még így is széttörheted, plusz az összeszerelés is külön történet)..legalábbis a fórumok szerint, nekem most meg már az a lényeg, hogy korrekten menjen a cucc
A proci/memo ugyanaz de minden másban kicsit több, és az ára sem vészes (valszeg hamarosan 200 dollárra mérséklődik) szóval jó vételnek tűnik!
Persze ha valaki kikap egy teljesen jól működő (tehát remegés mentes) Apadot 170 dollár környéki áron az is jó vétel..de ehhez egy nagyon megbízható eladó kell, aki eladás előtt leteszteli a kijelzőt
-
sagem
addikt
válasz
cz.istvan #497 üzenetére
Pandásokkal óvatosan. A cuccom megjött tőlük rendben, tulajdonképpen jó időt futott (két hét, sima regisztrált mailként), a csomagolás nagyon jó, de maga a z A8 Cortex (Apad stb.) gyártási hibás! Rosszul van összeszerelve vagy isten tudja mi baja van (ezt próbálják kinyomozni a külföldi fórumokon is), mindenesetre a "kurzor", azaz az érintésed "remeg" s így pontatlan és kevésbé jól reagáló a képernyőd. Gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy egyfolytában rázkódik az az item amit megnyomsz..ez így pedig gané, és nem igazán használható. Azt tudni kell, hogy ez a hiba nem csak a pandás A8akra igaz, hanem globálisan előfordulnak igen nagy százalékban! A pandawill már be is szüntette az árusításukat..na persze, miután eladtak belőle egy csomó hibás példányt, gondolom elfogyott a készletük..de legalább már újat nem rendelnek belőle. Nem mindegyik A8 hibás, de amennyien panaszkodnak rá, háromból 1 biztosan az..
Ha ez az ostoba hiba nem lenne (valszeg összeszerelésből adódik, mert én pl. úgy érzem, hogy nem sima a kijelző, olyan, mintha nem tökéletesen illesztették volna) jó kis készülékről beszélhetnék, gyors és rendben teszi a dolgát. Vannak apróbb gondjai, pl. neked kell a hivatalos marketet és egyebeket megcsinálni, de ez elvileg nem nagy feladat, de a hardveres képességeire nem lehet panasz, a képminőség normális, a wifi nem egy bajnok, közelben kell lennie a forrásnak, a kijelző érzékenységéről nem tudok nyilatkozni, mivel nálam ez ugye hibás, de amennyit így megtudok állapítani belőle az az, hogy a hibátlanokon valószínűleg hozza azt amit egy egyszerű rezisztiv képernyőtől elvárhatunk. A videókat szépen viszi, a 3D-s játékokkal szintén megbirkózik. Az aksiját a wifi nagyon zabálja (nem meglepetés), nem túl életerős darab, de ez kalkulálható volt.
Mivel lutri, hogy jó vagy rossz készüléket kapsz, perpill senkinek nem ajánlom az A8 (Apad, A8 Cortex) néven futó tablet vásárlását, elvileg hamarosan jön egy felújított változat belőle, s már most is a piacon van egy hasonló kínai tablet, ami Samsung chipsetes (ezt azért mondom, mertt így könnyű megtalálni), a proci/memo ugyanaz, de van rajta HDMI kimenet, kamera a videohívásokhoz, és támogatja a 3G-t is, ez 220 USD környéki áron jobb vétel lehet
A pandásokkal perpill egyezkedem, aki hibás cuccot kapott és kéri, annak ingyen küldenek egy új kijelzőt az A8-hoz (25 dollár értékű), de mivel én egyrészt nem értek hozzá, nem tudom megfelelően szét, és összeszerelni, plusz nem vagyok benne biztos, hogy ez megoldja a remegést, ez számomra opció. Visszafizetik a vételárat, ha visszaküldöm nekik a terméket. Ez kb. 6ezer FTba kerül, a postát kpban nem fizetik, de levásárolható kreditet adnak. Na ettől meg egy kicsit tartok, regisztrált küldeményként adnám fel persze, de mi van ha menet közben eltűnik, eltörik vagy ők átveszik de csesznek fizetni?... Szóval egyelőre csak annyit mondhatok, hogy óvatosan a pandával..remélem jobbat is tudok majd írni
-
sagem
addikt
válasz
cz.istvan #457 üzenetére
Itt nincsenek eladók, ez az egész oldal egy üzlet, szóval a Pandavill a nagykereskedés, s te közvetlenül tőlük vásárolsz. Megbízhatóságról: elvileg nem linkebbek, mint a többi kínai eladó, fizetni itt is paypallal lehet, nekem személyes tapasztalatom még nincs (már megrendeltem, de még nem ért ide, bár ügyintézés tekintetében eddig pozitív tapasztalatom van velük, már becsomagolták s elküldték a "felvevő" helyükre a csomagomat, amikor jeleztem, hogy cserélni szeretném, feltartoztatták a pakkot, s kicserélték a termékeket), de egy haverom már rendelt tőlük, s neki nem volt gondja. Ha esetleg vissza kellene vmiért küldeni a cumót nekik, az szívatós, mert az oda postát neked kell állnod, bár azt hiszem ez majd mindenhol így van. Futárszolgálatokkal is szállítanak egyébként, emberi áron, ebben az esetben eltűnni ugye nem nagyon fog a cuccod, viszonylag gyorsan meg is kapod, de szinte 100%, hogy vámoltatnod kell. Sima küldeményként érték csökkentve adják fel..
szerk: az új Apad 8' támogatja majd a 3G-t is,áráról még nincs infó, de mindent összevetve szerintem tényleg érdemes kivárni
-
sagem
addikt
válasz
cz.istvan #455 üzenetére
Kínai barátaink mondanak mindent, nem kell rájuk figyelni
Ha kicsit feljebb olvastad, végül én is egy ilyet rendeltem be, ha megjön, akkor valszeg lövök fel róla tesztet is (még kb 2 hét). A fórumok tanulsága szerint egyébként hardveresen nagyon rendben van a cucc, de szoftveresen vannak vele gondok, itt olyasmire is gondolok, hogy az érintőképernyőnél vmit elbabráltak, mert egyeseknél "remeg", pontatlan stb., a nép nem HW problémára gyanakszik, de gyári FW frissítés egyelőre nincs kilátásban. Hivatalos Market nincs rajta gyárilag (ha ez vkinek fájó pont), 3G-t elvileg USBről sem támogat, még annyira sem, mint a ZT.
Egy viszonteladó épp a napokban jelentette be, hogy elkészítettek egy custom fw-t, ami orvosol pár problémát (pl. a marketet, optimatizáltabb flash teljesítményt ad, a képernyő jobb érzékenységgel bír -s talán javítja az egyeseknél előforduló "remegést" is-, de ez pénzbe fog kerülni (nem nagy összegre kell gondolni 5 dollár körül).
Viszont..a pandavilles arcok (egyébként ott olcsóbb a cucc mint Ebayen..kb 35 dollárt spórolsz..
) épp a napokban jelentették be, hogy körülbelül 10 nap múlva érkezik a felújított változat, hardverileg elvileg nem változik (a képek alapján a cucc burkolata talán egy picit jobb minőségű lesz), de az ígéretek szerint minden másban kicsit jobb lesz, lesz gyárilag hivatalos market elérése is. Szerintem ezt most már érdemes megvárnod, ha előbb tudom én is kivártam volna..így meglátom, remélem jó példányt kapok ki, ráeresztem majd a custom fw-t is..
Összességében kicsit barkács tablet (lehet a prociját húzni, 1,2 GHz-ig, bár szerintem elég a gyári teljesítmény is), de én 200 dollárért jó vételnek tartom, ezért is ezt rendeltem be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Mobil flották
- Sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged